Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-27, 21:47   #4114
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Bania, syrenka jest zabójcza i naprzemienne prysznice, ale i tak mi się nie chce wierzyć w Twój cellulit i sflaczałe uda
jak się odważę, to dodam zdjecie w tych kusych portasach i uwiezysz ;(((
Cytat:
Do jedzenia będzie grill (szaszłyki z kurczaka akurat dietetyczne XD, kiełbachy i karczku nie lubię...), ciasto (właśnie tu pojawia się problem), sałątki jakieś jedna z tortellini druga z brokułami... Babeczki z kajmakiem Mam nadzieję, że mnie jeszcze wtedy nie bedzie i się na nie nie załapię
ja nie wiem co to są babeczki z kjmakiem prostak ze mnie .
Psyhe, ogladam ostatnio Twoje menu i mam nadzieje ze najesz sie za te wszystkie dni posuchy ktore ostatnio sobie fundowalas ;p
Cytat:
Moje stopy już bardzo ok
A co? Założyłaś jakieś buty na gołą stópkę? xD

Ładne masz gałganku wymiary xD
Prawie takie jak ja, przy czym jesteś jakieś 4565786575 metrów wyższa ode mnie
1. no ja jeszcze nie, ale dzis byl taki upal, ze moje stopy krzyczaly SANDAŁŁŁŁŁŁŁYYYYYY no i jutro chyba bede musiala je uwolnic
zbliża się ten moment, kiedy trzeba zmyć z paznokci te róznokolorowe warstwy lakieru
2. e, nie wiem ostatnio mi źle ze sobą i nie mogę się sama zaakceptować, nie znosze takich kilkudniowych deprech ;p
Cytat:
Baniaaaaaaa, nie wierzyłam, że założysz różowe rajty
Mam fioletowe, lakierkowe szpilki - jak chcesz mogę Ci pożyczyć xDeeee!
Eugeniusz xD
Gienek to takie pospolite
Wyobrażacie sobie?????
'ochhhhh, och, taaaaaak, Gieneeeeeeek, mocniej!!!!!!!!!'

Dzisiaj na wadze 46,1
1. nie pogardzilabym! a co do rajstop, byly to jedyne niezaciagniete, poza tym kocham roz
2. Pospolite, niepospolite - seks lubi proste formy! ;D
Cytat:
Napisane przez biedroneczek Pokaż wiadomość
Halouuuuuuuuuuuuuu
czytam was na bieżąco ale nie mam jak odpisywać, w moim życiu takie zamieszanie, że z niczym się nie mogę wyrobić, a jeszcze zazwyczaj marnuje głupio czas robiac niepotrzebne rzeczy.
Muszę chyba zapisać się na zajęcia lepszej organizacji czasu

Chciałąm się zapytać czy jak waże dziś 63,8 to mogę już mówić ludziom, że 63
Już 2 kg poszły sobie licze na więcej, muszę stracić dużo wiecej
a czemu zamieszanie ?

niee, jak wazysz 63,8 to bardziej musisz mowic, ze wazysz 64 ;p
Cytat:
Napisane przez mysia_23 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich w ten sloneczny dzien.Nalezy mi sie dzisiaj pala ,zjadlam lody .Niby nie duzo ale mialam nie jesc slodkiego,
wszystko przez brak czasu na zjedzenie obiadu,o sniadaniu juz nie wspomne.Co jecie zamiast slodyczy?
ja zjadlam 2 lizaki lodowe i makflary ;p

ja nie stosuje zaminnikow, nie umiem ;D

Cytat:
Napisane przez lokalamuka Pokaż wiadomość
A ja mam dzisiaj 18:30 - 20:00 trening (karate), a potem zabieram się za 8 min legs
Dzisiaj:
- kakao
- minikanapka z żółtym serem
- smoothies truskawkowo-jagodowy
- jajecznica z 3 jaj, dwie małe kromki chleba razowego i odrobina szczypiorku z ogródka
a dalej?

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
Baniaaaa rozowe rajtki no nie moge dziewczyny ale swietnie ze sie poznalyscie, co za historia. A mialas chociaz suche wlosy jak spotkalas Agnes?
gdyby nie te rajty to nie zwrocilaby na mnie uwagi ;D

miałam, przygoda z suszarka przydarzyla sie w okolicach poludnia, a Agnes wyhaczyla mnie ok. 16 ;D

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując