|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
kakao w takiej wersji jeszcze nie piłam Rybka jak Ty ślicznie ćwiczysz ![]() Moje menu: I: owsianka kawa z mlekiem II: "sałatka" owocowa (banan+jabłko) kawa, garść flipsów, 3 raczki III: smażony filet z czarniaka, surówka (właśnie zjadłam sama, bo TZ bedzie ok 19-20 i nie chciałam na noc jesć, a pozatym dla niego wersja z frytkami, więc wolałam nie kusić losu IV: nie wiem jeszcze ale na pewno cos "małego". Aktywności fizycznej na razie brak, poza kilometrowym spacerkiem... Brzuszki później |
|
|
|
|
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
MP
![]() A co to jest ten czarniak?
|
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
Baniaaaa rozowe rajtki no nie moge
dziewczyny ale swietnie ze sie poznalyscie, co za historia. A mialas chociaz suche wlosy jak spotkalas Agnes?
|
|
#4114 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Psyhe, ogladam ostatnio Twoje menu i mam nadzieje ze najesz sie za te wszystkie dni posuchy ktore ostatnio sobie fundowalas ;p Cytat:
![]() zbliża się ten moment, kiedy trzeba zmyć z paznokci te róznokolorowe warstwy lakieru 2. e, nie wiem ostatnio mi źle ze sobą i nie mogę się sama zaakceptować, nie znosze takich kilkudniowych deprech ;pCytat:
2. Pospolite, niepospolite - seks lubi proste formy! ;D Cytat:
![]() niee, jak wazysz 63,8 to bardziej musisz mowic, ze wazysz 64 ;p Cytat:
ja nie stosuje zaminnikow, nie umiem ;D Cytat:
---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
miałam, przygoda z suszarka przydarzyla sie w okolicach poludnia, a Agnes wyhaczyla mnie ok. 16 ;D
|
|
|
#4115 |
|
Zakorzenienie
|
Siema Bania!
![]() Chciałabym zobaczyć Twoje zdjęcie w różowych rajstópach xD Boszzzzzz, nie chcę siostrze robić przykrości, ale chyba spóźnię się na autobus o 16.30, a następny mam dopiero 18.30 xD Posiedziałabym w spokoju na uczelni ![]() Już chodzę poddenerwowana...... ![]() Jestem głąbem i gałganem Czuję się jak wyrzygany ser
|
|
|
#4116 |
|
Raczkowanie
|
Jescze zjadłam puszkę liczi i kilka łyżeczek budyniu czekoladowego
|
|
#4117 |
|
Przyczajenie
|
Ja nie lubie mleka.Capuccino lubie o smaku milki
ale to chyba nie to samo.Zjadlam owsianke i mnie zamulilo.Ja tez nie lubie zamiennikow ale mam nadprogramowe kilogramy i musze sie ich pozbyc.
|
|
|
|
|
#4118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak jest goraco i sie poce to nie cierpie. Musze kupic jakies buty, hmm sandaly? masz cos na oku czy stare wygrzebiesz. Mam znizke 30% do CCC od cioci, jutro po pracy podskocze i cos upoluje.Co do paznokci, ja dzisiaj zrobilam pedicure wlasnie ![]() Cytat:
chyba ze naprawde towarzystwo jest beznadziejne to po co sie meczyc
|
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelka, pojeść owszem, ale alkoholu nie mogę
Biorę antybiotyk (silny....) i dzisiaj wieczorem wzięłam czyli picie jutro koło 16 odpada ![]() Ale dam radę ![]() Będę bombowo wyglądać (pomimo, iż zaraz po uczelni), ale wyprasowałam sobie już rzeczy i będzie superowo xD Jeszcze jutro rano pobiegam
|
|
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4121 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dodam, są superowo fajne ![]() to siedż na uczelni jak nie chcesz isc na grilla; masz wymowke zeby nie byc na poczatku imprezy ktore zawsze są drętwe. a tak - wpadniesz o tej dajmy na to 19/19.30 i będzie juz wesolutko ![]() my z tzem tez chyba sie jutro gdzies wybierzemy, ale musze isc na zula albo upic sie w domu ![]() czemu uwazasz ze jestes głąbem i gałganem? mi dzis pojechano, że jestem matoł i osioł, więc mozemy SE przybić 5 jak wyrzygany ser?! buhaha! dobre, choc nie mam pojecia jakie to samopoczucie ![]() ja sie czuje do d.py ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wiesz, u mnie takie napoje tylko wywoluja głod na slodycze. rano zapycha mnie wlasnei owsianka, dodaje do niej lyzke miodu i jakos na kilka godzin zapominam o slodyczach. kiedys pomogly mi jog naturalne z malinami / zurawinami. Pycha! uwaga, uzaleznia ![]() Cytat:
tzn. stopy mam normalne, ale te sandaly - wydaje mi sie, ze mi je optycznie wydluzaja.w CCC widzialam ladne sandalki, 30 % mniej to juz calkiem sporo, zwlaszcza gdy znizka obejmuje te produkty sezonowe, m ysle ze cos wybierzesz ja niby tez jestem zmarzluch, ale tak samo jak Ty - zle znosze upaly. jak jestem gdzies nad woda - to super ekstra, zimne piwo, recznik i nic mi wiecej nie trzeba; ale w miescie........ tragedia. gacie lepia sie do tylka, mam wrazenie ze wszyscy wkolo smierdza, a ja z nimi, nogi sa okurzone, tusz splywa, fuuu. i wiecznie jest goraco. i wtedy tylko chce mi sie reddsa ;p Cytat:
![]() Cytat:
w co sie ubierasz?
|
|
|
#4122 | |||
|
Zakorzenienie
|
Tararira, kto dodał nowego posta na blogaska?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jestem fanką tego spotkania ![]() Co powiedział Twój TZ? ![]() I co z kotem? ![]() Witam nowe dziewczyny ![]() Coś jeszcze chciałam napisać ale nie wiem co ![]() Idę obejrzeć Pamiętniki Wampirów, bo Stefan już za mną tęskni
Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2012-04-28 o 01:29 |
|||
|
|
|
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Samopoczucie dzisiaj nadal średnie, ale to nie dół i nie depresja.... To co innego ![]() Waga mnie dzisiaj trochę pocieszyła, bo 45,8 Ubieram się w zwiewną spódniczkę, koszulkę i nawet wyprostuję włosy
|
|
|
#4124 | ||
|
Zakorzenienie
|
hejka hej!
kto przytył i waży już 59,1? andzia bandzia ale to dziwne, bo jestem jakaś napuchnięta Cytat:
![]() TZ nic właśnie nie powiedział, tylko zamilkł, chyba był w szoku, bo był szał ;D 2. kot nadal się nie znalazł ciagle wierzę że wróci!za to ostatni który mi został dostał obróżkę z kokardką, i się nią jara, bo mruczy 3. Cytat:
Psyholu bardzo mało jesz, więc nie podniece sie Twoja waga Będziesz miss grilla ! a mi sie nic nie chce zaraz pojde chyba z psem na spacer; poszłabym na solarium, ale gdyby tz sie dowiedzial, byloby zło ![]() na opalanko chyba jest za zimno... w dodatku mam wolny caaaaaały tydzien, właściwie to półtora tygodnia, a tza znowu przerzucaja gdzie indziej, wiec znowu bedzie pracowal inaczej... i sama musze zorganizowac sobie czas wolny, bo nie bedziemy mieli okazji gdzies wyjechac z racji tego, ze on ma zobowiazania a tak chcielismy jechac nad morze, bez sensu ![]() jeszcze nie bylismy razem nad morzem, wyobrazacie to sobie? :P jest tak drogo, ze wolimy dolozyc troche kasy i leciec gdzies daleeeeko gdzie jest upalnie, mozna nurkowac i moje dziwactwo na nikim nie robi wrazenia, bo wszyscy sa tolerancyjni i wyluzowani xD a co u Was gałgany? jakieś plany na majowkę? kocham tegoroczną majówkę
|
|
|
#4125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wskoczyłam w obcisłą banadżową mini i do tego mój nowy t-shirt - jadę w końcu do większego miasta po kieckę! Dzisiaj znajdę, obiecuję Ale się wczoraj spiłam
|
|
|
#4126 | |||
|
Zadomowienie
|
Ryba Aniołku
podobna do dorsza, pyyyyszna Cytat:
spadki spadeczki ![]() heeeeeeeey! ![]() w końcu..... ![]() Cytat:
![]() My chyba w tym roku w końcu pojedziemy na "wakacje" czyt. 3 dni gdzies w sierpniu chyba do Zakopanego ![]() Moje plany na majówkę sa takie że 2 idę do chirurga - tak nadszedł ten dzień a co za tym idzie reszte tygodnie spędze z napuchniętym ryjkiem Cytat:
![]() Czemu sie spiłaś?
|
|||
|
|
|
|
#4127 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez czuje sie wtedy brudna i spocona ja dzisiaj juz w japonkach wyskoczylam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
druga opcja - TZ niby chce gdzies jechac, a jak pytam gdzie to mi mowi ze nie wie, ze to spontanicznie wyjdzie. Taaa, ja juz za stara jestem na spanie pod namiotem, i jeszcze mi zarzucil ze musze pracowac i cos tam dlatego jade sama bez niego ![]() ubralam dzisiaj spodnie z bershki ktore praktycznie sie nie rozciagaja, byly tak obcisle ze lezaly 2 miesiace w reklamowce! dzis ubralam je pierwszy raz i nie cisna Ale to pewnie woda schodzi
|
|
|
#4128 | |
|
Zadomowienie
|
BŚ to wyjdzie jak plagiat ale robiąc wczoraj mój obiadek robiłam po kolei zdjęcia więc chcąc - nie chcąc będę musiała dodać post z jedzeniem również u mnie
nie będziesz bić?![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
zdrowe jedzonko i od rau życie staje się piękniejsze ![]() ja wczoraj wypiłam pół Lecha
|
|
|
|
|
|
#4129 | |||
|
Zakorzenienie
|
;D taki los maturzysty po zakończeniu
Cytat:
Cytat:
![]() za to juz jest wysyp panienek w sandałkach i rajtkach co mnie przeraza to to, ze to w miare normalne dziewczyny tak pociskaja, a wczoraj, gdy byly te wszystkie zakonczenia roku maturzystow widzialam duzo lasek w peep toe i brazowych tanich rajstopach, to bylo straszne, ALE - tu zwroce sie do starszych dziewczyn z wątku - rośnie nam konkurencja, matko jakie te maturzystki są piękne. czulam się taaaka stara w ogole czuje sie stara i wydaje mi sie ze wygladam na 29 lat ![]() 2. przyłaczam sie do ochow i achow nad blogiem Śmietany byłam 2 razy i za każdym razem przeczytałam wszystko od deski do deski. nie widziałam jeszcze nowego pościka. zaraz obczaje Śmietanka, dieta paleo chyba nie jest mocno rozpowszechniona? myślę, ze zostaniesz prekursorem na polskich stronach web 3. jeeeeezuuuu 12 godzin w pracy..... no nie wiem jakbym sobie dała rade ![]() Cytat:
2. wow, to super ![]() a co je Twoj TZ? zdrowo, niezdrowo ? ![]() pol to sie nie liczy
|
|
|
#4130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
żeby tylko Ci za bardzo ta waga nie spadła Łobuzie bo nam całkiem znikniesz i co wtedy będzie Dziękuje wszystkim za miłe słowa odnośnie włosów ostatnio coraz częściej się zastanawiam żeby ściąć tak jak ma Laura albo Psyhol i prostować ale przez Was znów mysle ze to moze nie najlepszy pomysł muszę to jeszcze rozkminić Tak wogóle to wczoraj tylko 35 min na orbitku bo czasu mi brakło, do tego zjadłam 1,5 kawałka pizzy I zaczął się szał na lody ...Wszędzie wszyscy łażą i liżą i mi się też zachciewa |
|
|
|
|
|
#4131 | ||
|
Zakorzenienie
|
pokaż foto
![]() Ja nie chcę lata, mam taaakie brzydkie nogi ![]() Cytat:
![]() 2. Obróżka z kokardą Uuu, kiepsko macie z tą majówką ![]() Ja w sumie chcę zostać trochę w domu, bo przez kilka dni jest fajny festiwal filmowy kina polsko-czeskiego, duuużo ludzi, imprez i koncertów Przyjedź do mnie ![]() A w czwartek wyskoczymy ze znajomymi na kilka dni do Wiednia (kocham to miasto ![]() Cytat:
![]() Biedactwo ale przynajmniej TŻ będzie w domu więcej to się Tobą zajmie, prawda?
|
||
|
|
|
|
#4132 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I gratuluję spodni, ja w te wakacje będę musiała kupić wszystkie nowe szorty, bo gruba jestem Chyba, że uda się zrzucić ![]() Cytat:
powiedz jak wrzucisz!Cytat:
aaaa dziękuję prekursor brzmi dobrze, tak paleolitycznie :sun: chociaż z drugiej strony- nie ma mnie kto poprawić Cytat:
![]() a napiszesz ile cm mają? ![]() Ja jem sorbety jak mam bardzo ochotę Gruszkowy sorbet grycana |
||||
|
|
|
|
#4133 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. eee, powiem Ci szczerze, że lodami się tak mocno nie przejmuje. w sensie - wole zjeść 3 lody niż jedną czekoladę, czy 3bita albo coś tam ;p (oczywiście mowa o lizakach lodowych, sorbetach itp. jakieś takie waniliowe w polewie czekoladowej mnie ie kręcą za mocno. chyba ze makflary ;p ) Cytat:
na tle konkurencji wyglądam z d.py :P1. nieee właśnie nie! Porozumiewalyśmy się szyfrem! ;D moj facet strasznie długo mysli i dlugo dochodzi do prostych wniosków, takze nie liczylabym na to, ze wpadnie na jakis trop ;D 2. w reserved są takie gumki do włosów, akurat na kocią szyjkę może wracać z piątką, pokocham wszystkie! Cytat:
2. do Wiedniaaaaaaaa?! zartujesz?! ale swietny trip! ja nigdy nie byłam w Wiedniu ;( chętnie bym zwiedzila. Marzą mi sie w ogole te wszystkie mniej komercyjne cześci Europy; ale to nie wiem, musialabym zmienic związek Moze naciagne go na Danie, pod pretekstem legolandu? ![]() 3. buhaha! a moze sie pogodzicie? ja tez probuje, ale w polaczeniu z naszą zrytością i moim malo dojrzalym stylem nie brzmi przekonywujaco Edit: po chwili rozkminy myślę, że się pogodzicie, ostatnio na Węgrzech bylo duzo wina i się pogodziliście
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-04-28 o 12:02 |
|||
|
|
|
|
#4134 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
On musi być taki słodki, mój chce od razu wszystko wiedzieć. Może dlatego już niedługo pewnie nie będzie moim Cytat:
![]() pięć kociąt, ile miłości Cytat:
Dania też mnie kręci, ale na razie za daleko na kilka dni, może przez wakacje ![]() Z mniej komercyjnych- zróbcie sobie weekendowy wypad do Pragi, jest blisko, na 2-3 dni idealnie, ma świetny klimat, czujesz się jak w czeskim filmie i do tego jest ślicznie ![]() Cytat:
No, wiedeńskie wino jest smaczne, butelka za dwa ojro prosto z winnicy Ostrzegliśmy znajomych, że możemy się zabić w drodze ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Aaa i jeszcze mam do Was jedno pytanie! Kupuje któraś z Was Elle Decoration? ![]() Ostatnio trafiłam na jeden numer i jestem zachwycona
|
|||||
|
|
|
|
#4135 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam ten sorbet! Zaraz mam iść na obiad, a tu włosy mokre, piżama i te sprawy . Będę musiała użyć suszarki
|
|
#4136 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze, że dzisiaj powtórka, ale w rodzinnym gronie, więc lżej. Jakoś do 20 jestem kierowcą, a potem ... Cytat:
![]() Wróciłam z zakupów Kupiłam w H&M kieckę ze złotymi dżetami [hue hue.. ta która ma fason WYSZCZUPLĘ CIĘ] oraz przeźroczystą i przewiewną bokserkę. Patrzcie i cieszcie si ęze mną
|
|
|
#4137 | |
|
Zakorzenienie
|
je niezdrowo, nie ma probemow z waga, z niczym. uwielbia chipsy i slodycze. jest na tyle wredny że sprawdza moja silna wole
![]() tez mam rozkmine na temat swojego wieku, tego jaka jestem stara i co ja w zyciu osiagnelam a pieprzyc to! Cytat:
![]() ale czad, przypomniala mi sie klientka, ale z niej numer opowiadala mi jak w Pradze paliła trawe i piła absynta i ją nieźle wygieło
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ewelka - to fajna klientka .
|
|
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelka, moj TZ ma tyle lat co Ty i dopiero zaczal pierwszy rok studiow, takze nie wyrzucaj sobie, ze co Ty osiagnelas
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-04-28 o 20:44 |
|
|
|
|
#4140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powinnam byc teraz na 5 roku studiow i pisac magisterke! Ale ja magistra nie potrzebuje w swoim zawodzie tak naprawde to ciesze sie z tego co mam, od roku pracuje w zawodzie, calkiem nieźle zarabiam, mam ☠☠☠nieta szefowa ale co nie zabije to wzmocni ![]() dziewczyny bylyscie kiedys na tych urzadzeniach body space, platforma itp? na grouponie karnet tani widze i sie zastanawiam. Jak ja znajde czas, jak nie mam czasu zeby pobiegac ![]() czy tylko ja siedze w sobote w domu? poszlo o bzdure jak zawsze
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

kakao w takiej wersji jeszcze nie piłam 
BLOGUJĘ 

dziewczyny ale swietnie ze sie poznalyscie, co za historia. A mialas chociaz suche wlosy jak spotkalas Agnes?
Mam nadzieję, że mnie jeszcze wtedy nie bedzie i się na nie nie załapię 
ostatnio mi źle ze sobą i nie mogę się sama zaakceptować, nie znosze takich kilkudniowych deprech ;p

pala ,zjadlam lody .Niby nie duzo ale mialam nie jesc slodkiego

ale to chyba nie to samo.Zjadlam owsianke i mnie zamulilo.Ja tez nie lubie zamiennikow ale mam nadprogramowe kilogramy i musze sie ich pozbyc.

zaraz pojde chyba z psem na spacer; poszłabym na solarium, ale gdyby tz sie dowiedzial, byloby zło
Piekarnik Laury
prekursor brzmi dobrze, tak paleolitycznie :sun: chociaż z drugiej strony- nie ma mnie kto poprawić 
powinnam byc teraz na 5 roku studiow i pisac magisterke! Ale ja magistra nie potrzebuje w swoim zawodzie