2012-04-28, 08:47
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 20
Hello
u nas noc ciężka Zo zasypiała długo, obudziła się po niespełna godzinie i było marudzenie, płacz, śmiech, i tak w kółko do 2 godziny! I po godzinie snu znowu to samo. Stawiam na zęby bo jak oszalała gryzła smoczek. Ale do buzi zobaczyć sobie nie dała bo od razu ryk! Teraz odsypia a ja ratuje się kawą bo czeka mnie sprzątanie i wizyta u babci.
---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------
Cytat:
Napisane przez acelinka
i w ogóle dzisiaj się chyba wybiore po parasol do wózka , bo nati się wścieka na słońce
Od poniedziałki w Netto będą takie foteliki za 239 zł
http://www.nerv.com.pl/bezpieczny-fo...i-9-36-kg.html
i się zastanawiam  bo on ma testy adac, 3 gwiazdki wiec nieźle a w porównaniu do innych np. Recaro który kosztuje ok 750 zł to różnica w cenie duża. Chciałam właśnie recaro ale ze względu że tż jest od duższego czas na L4 nie możemy sobie na niego pozwolić, dopiero w czerwcu, a ten ferrari moglibyśmy kupić już. No i tak dumam od wczoraj 
|
no też się nad parasolką zastanawiam, ale my mamy taki w sumie głęboki daszek co idealnie chroni ją od słońca, ale jak mama ten daszek zwinie to się krzywi na całego!
skoro uważasz, że ten fotelik spełnia wszystkie Wasze wymagania to ja bym kupiła. Nie ma sensu przepłacać
|
|
|