Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-30, 13:51   #2693
_millena
Zadomowienie

Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
ja mam na stoliku małym wanienkę najpierw ten stolik miał być na balkon a potem zrobił się kawowy a teraz pod wanienkę za 20zł z ikei
ale masz takiego LACKa niskiego? Nie rypią cie plery ?? (albo męża) od schylania nad wanienką?

Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość
Przyszły mi te biustonosze z Allegro Są w miarę ok, choć faktycznie trochę się marszczą te miseczki, ale jak mi biust urośnie i jeszcze włożę wkładki laktacyjne to będą się lepiej układać. Materiał fajny, milutki. Ogólnie jak na biustonosz za niecałe 12zł to jestem zadowolona
chyba Cie prosilam, ale podrzucisz mi linka jeszcze raz?? bo nie zapisałam sobie.
Cytat:
Napisane przez aga_bre Pokaż wiadomość
aaaaaa zapomniałam się pochwalić. Leczo wyszlo mi pyszne tylko popełniłam jeden bląd. Zapoamniałam obrać paprykę ze skórki i trzoszkę mi to przeszzkadza, ale już będę miala nauczkę na przyszłość.

no co ty .. obierać paprykę do lecza?? eeee.. pomidory to co innego, chociaż ja zawsze ide na łatwiznę i daje albo z puszki, albo przecier z kartonu papryki nigdy nie obierałam ze skórki.

Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość
.
Mam problem z segregacją ciuszków kolorystycznie Też tak miałyście? Kilka ciuchów czerwonych i z czym to wrzucić???
ja wrzucałam do wora "kolorowe" i prałam w30 stopniach. W koncu te ubranka przecież nei sa brudne, tylko trzeba je uprać po swojemu i odświezyć. ale taż miałam problem np z białymi pajacami w kolorowe potworki jakieś... no i z czym to wrzucić, niby potworki takie bladawe, icuh nie jest biały... ale ja to w ogóle mam problem z segregacja prania.

_millena jest offline Zgłoś do moderatora