2012-04-30, 13:51
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Cytat:
Napisane przez śliweńka
ja mam na stoliku małym wanienkę  najpierw ten stolik miał być na balkon a potem zrobił się kawowy a teraz pod wanienkę  za 20zł z ikei
|
ale masz takiego LACKa niskiego? Nie rypią cie plery ?? (albo męża) od schylania nad wanienką?
Cytat:
Napisane przez rinco
Przyszły mi te biustonosze z Allegro  Są w miarę ok, choć faktycznie trochę się marszczą te miseczki, ale jak mi biust urośnie i jeszcze włożę wkładki laktacyjne to będą się lepiej układać. Materiał fajny, milutki. Ogólnie jak na biustonosz za niecałe 12zł to jestem zadowolona 
|
chyba Cie prosilam, ale podrzucisz mi linka jeszcze raz?? bo nie zapisałam sobie.
Cytat:
Napisane przez aga_bre
aaaaaa zapomniałam się pochwalić. Leczo wyszlo mi pyszne tylko popełniłam jeden bląd. Zapoamniałam obrać paprykę ze skórki i trzoszkę mi to przeszzkadza, ale już będę miala nauczkę na przyszłość.
|

no co ty .. obierać paprykę do lecza?? eeee.. pomidory to co innego, chociaż ja zawsze ide na łatwiznę i daje albo z puszki, albo przecier z kartonu papryki nigdy nie obierałam ze skórki.
Cytat:
Napisane przez Gaabbi
.
Mam problem z segregacją ciuszków kolorystycznie  Też tak miałyście? Kilka ciuchów czerwonych i z czym to wrzucić???
|
ja wrzucałam do wora "kolorowe" i prałam w30 stopniach. W koncu te ubranka przecież nei sa brudne, tylko trzeba je uprać po swojemu i odświezyć. ale taż miałam problem np z białymi pajacami w kolorowe potworki jakieś... no i z czym to wrzucić, niby potworki takie bladawe, icuh nie jest biały... ale ja to w ogóle mam problem z segregacja prania.
|
|
|