2007-01-04, 21:31
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 69 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: *~*~*Z Szafy Mimi*~*~*
czekam z niecierpliwością na wieści. A może interesowałby Cie np płaszcz czarny elegancki- miałam go na sobie raz. I to tylko przez moment- aby dojść z samochodu do autobusu. Jego historia jest następująca, mama chciała mi zrobić niespodziankę ( lub bardziej sobie przyjemność - na siłę chce mnie elegancko ubierać ) , czekała na mnie w rodzinnym domu i aby nie było mamie przykro ubrałam go jadąc na studia. Był długi, dla mnie za długi i z braku umiejętności poruszania się w czymś takim zahaczyłam i zrobiłam dziurę Dlatego płaszcz nadaje się do skrócenia. Od tamtej pory lerzy w szafie. -zdjęcia mogę przesłać jeśli byś chciała, jest naprawdę fajny dla osoby która lubi eleganckie rzeczy. Dobrze skrojony i podkreślający talię. W promocji kosztował 199zł ( pamiętam bo zła byłam że za tę kwotę mogłam mieć długo oczekiwaną kurtkę :/ ) z ceny wyjściowej 399 więc nie jest to byle co ( zresztą moja mam jak już idzie na zakupy to do dobrych sklepów. )Je firmy nie znam aczkolwiek kolezanki mówiły mi że to dobra firma w której właśnie mamy z klasą się ubierają i zdziwione były że " taki matrixowy płaszcz " firma wypromowała. Na zyczenie odszukam go i podam firmę.
|
|
|