![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wszystkowątek w październiku - ubrania, buty, dodatki damskie, męskie, dziecięce, DOM
Zapraszam, będę jeszcze uzupełniała. Część rzeczy oddamy za drobiazg, inne za coś konkretnego. Zapraszam, proszę śmiało pisać
cześć rzeczy jest moja, część siostry - rzeczy można łączyć - wówczas wysyłka w listopadzie, lub jeśli wybierzecie rzeczy siostry - możliwa wysyłka wcześniej. Mój rozmiar - S-M, buty 36 i 37 (w zależności od typu) Rozmiar siostry - M-L, buty 39 i 40 (jw) poszukuję: Oczekuję na dziecko więc czeka mnie kompletowanie wszystkiego co do obsługi dziecia niezbędne, zatem rozważę wszelkie propozycje z tej materii. Poszukuję również spodni ciążowych 38 i kurtki lub płaszcza szerokich w brzuchu (S-M) Bielizny ciążowej (nowej) rajstopy przeciwżylakowe ale również pielęgnację, głównie nawilżającą, ale wszystko zobaczę. Do domu szukam też kasetki na biżuterię, foremki do lodów i formy do ciast, ciasteczek. Poszukuję suszarki Braun 1800. 1. Telefon Samsung, użytkowany niedługo, około rok. Nie pamiętam modelu. W zestawie obudowy do zmiany, biała i jeszcze jedna (chyba kolorowa) - musiałabym zajrzeć do pudełka. Obudowy nie były zmieniane, zatem są nowe. Świetny gadżet dla młodej osoby. Edytowane przez palau Czas edycji: 2015-09-24 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkowątek w październiku - ubrania, buty, dodatki damskie, męskie, dziecięc
1. kurtka zimowa, narciarską, czerwoną, rozmiar dziecięcy na 164. Będzie również dobra na rozmiar 36/38.
Młodzieżowa kurtka narciarska w bardzo dobrym stanie, byłaby idealna gdyby nie zmechacenia na rękawku wewnętrznym do naciągnięcia na kciuk (wywołane przez rzepy od stabilizatorów nadgarstków). Rozmiar na 164 cm. Unisex. Nie jest taliowana. Materiał doskonałej, niemieckiej jakości, membrana 5tys. Kieszonki na gogle, liczne kieszonki również na telefon komórkowy, rozwiązania ułatwiające użytkowanie tak jak kto lubi, gumeczki trzymające kabel od słuchawek etc. Dodatkowy przeciwśniegowy pas w okolicach bioder powoduje szczelność ubrania, nie podwiewa. Kaptur odczepiany, z regulatorem wielkości dopasuje się do kształtu głowy. Materiał w odpowiedniej technologii przystosowany do warunków zimowych. Używana jeden wyjazd. Edytowane przez palau Czas edycji: 2014-10-06 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkowątek w październiku - ubrania, buty, dodatki damskie, męskie, dziecięc
1. Reebok Easy Tone w systemie Tinsulate...chodzone jeden sezon. 37 (ja mam 36 i zawsze tego typu buty wybieram o rozmiar większy)
2. Sportowe baleriny DC (zakupione w firmowym salonie, więc oryginalne) - bardzo wygodne. Na stopę 36 są za luźne, źle dobrałam rozmiar. Myślę, że na 37. Chodziłam w nich po domu kilka razy, są w świetnym stanie. 3. Gap, szalik w 100% z owczej wełny - świetnym stanie, nie noszony, kupiłam na prezent wracając z Kanady, ale okazał się nietrafiony. Kupiony w dziale męskim. Oddam tylko za jakiś fajny, równie świetny jakościowo produkt. 4. Mgiełkowy szalik w stylu boho, śliczny - mam podobny, więc ten mogę odstąpić, ale nie muszę bo uwielbiam szaliki/kominy/apaszki - mam fioła na ich punkcie. Jest szyfonowy, ale nie pamiętam składu surowcowego a metkę delikatnie wyprułam bo szpeciła. Oddam tylko za coś mega, kosztował sporo, kupiłam w słynnym West Edmonton Moll w Aritzi. 5. Szaliczek futrzany Esprit, prawie nienoszony, kupiony w Hamburgu, do zestawu 6. Torebka Esprit jako komplet z szalikiem, ją noszę często , ale mimo to jest wciąż w niezłym stanie, za coś fajnego mogę również wymienić. Najchętniej za inną futrzaną torbę. 7/8 Marynarka Reserved, bardzo ładna, z podkreśloną talią wyszywanym pasem. W idealnym stanie (miałam ją chyba tylko dwa razy - aktualnie jest za mała), wymaga czyszczenia, dość długo czekała aż schudnę. Rozmiar z metki 34, ale manekin jest 36 dla porównania. Najchętniej oddam za inną marynarkę ( rozmiar. S) DOKŁADAM 9.Spodenki rowerowe Crivit z wkładką w systemie Coolmax, rozm. M - czarne, długość 3/4. Dokładka: 10.Buty mają śliczną fakturę i jesienną, czekoladową barwę. Są na niskim koreczku. Miałam je na sobie raz, elegancko ubieram się tylko na jakieś okazje, preferuję styl na luzie, dlatego postanowiłam je oddać, bo leżą i tylko zabierają miejsce w moim i tak małym mieszkaniu. Edytowane przez palau Czas edycji: 2014-11-26 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Rzeczy siostry
zdjęcie 1) Biszkoptowy sweterek z pagonami Koszulka Amisu M Sweter Ivory Atmosphere - ciepły, r. 10 - 38 Jeansy Diesel Lniane spodenki Buty zamszowe ze skóry naturalnej. r. 39 zdjęcie 2) żakiet tweedowy Zara Spodnie szare, cieniutki jeans, tylko na inne w takim kolorze. Buty kolor czarny, rozmiar 39, firma Dunnes. Założone kilka razy, więc napisałabym, że w świetnym stanie gdyby nie zadrapania na obcasie. zdjęcie 3) Sweter niebieski ciepły, długi Atmosphere - r. 10/38 spodnie Rever Island 10 na 38, buty zamszowe (te same co na zdjęciu 1) zdjęcie 4) Piękny i świetny jakościowo żakiecik żakardowy, jest w ogóle niezniszczony ale na plecach ma plamy z rdzy. Myślałam żeby oddać do krawca na wyszycie na maszynie jakichś wzorów w tym miejscu, bo jest cudny, ale Ja nie lubię aż tak wzorzastych rzeczy, może ktoś inny lubi. oddam za drobiazg, bo szkoda mi wyrzucić Nowe z metką, miękkie spodnie Atmosphere Kremowe Sandałki satynowe Dunnes 39 kilka razy założone, w świetnym stanie. zdjęcie 5) Narzutka czerwonaz cienkiej dresówki 100% bawełniana (Nowa z metką)DenimCO - UK 10/38. -wymienione Białe spodnie River Island 10. leginsy białe - nieaktualne Sandały satynowe Dunnes 39 - kilka razy założone, w świetnym stanie. Czółenka Dunnes 39 - opisane pod nr.2. Edytowane przez palau Czas edycji: 2015-09-24 o 09:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
GRY, RZECZY DO DOMU, INNE - nie wszystko jest na zdjęciach
- mały zestaw do pokera, talia i żetony - mikrofon do Xboxa Historia jest taka, że to prezent, nietrafiony wielce, jest nowy, ale już trochę czasu go mam. Nie nadaje się na dalszy prezent bo podczas przeprowadzki opakowanie poniszczyłam. Jest to dobra firma, nie jakiś zamiennik tylko oryginalny mikrofon pod Xbox. Nigdy nie sprawdziłam działania i nie mam jak go sprawdzić, bo miałam PS. Dlatego przy wymianie wolałabym wysłać jako pierwsza, żebyście sprawdzili czy będzie Wam działał (nie wiem czy potrzebuje jakieś specjalne sterowniki - nie znam sie na tym). - niebieski dzbanek- termos alfi - bieżnik czerwony w śnieżynki transparentne, nigdy nie użyty - urządzenia do odświeżaczy powietrza, imitujący kamień (jak na zdjęciu) i biały z czujnikiem ruchu. Bez wkładów. - Nowy, pojemny plecak klubowy Jatomii- czarny z czerwonymi elementami Edytowane przez palau Czas edycji: 2015-11-03 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Rzeczy założone tylko raz. W idealnym stanie:
- Złamana Biel - koszula z miękkiego, elastycznego materiału, New Look r. 12, moim zdaniem na 38/40 - Koszula Bershka r. S....w cieniutkie prążki, detale w świetny materiał w kolorowe kwiaty. - Koszula Diesel z balonowym rękawem za łokieć, jest świetna i oddam tylko za coś o podobnej wartości bo nie lubię długości za łokieć. -Sweter Ivory Atmosphere, kardigan - ciepły, r. 10 - 38 Dokładam cieliste buty rozmiar 36 Dokladka: pikowana kurtka przejsciowa. Dzieciece xl, damska s. Ma kaptur, miala tez misia przy kapturze, ale nie moge go znalezc. Edytowane przez palau Czas edycji: 2016-09-21 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam dopiero teraz zobaczyłam napis
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
- Kopertówka, nigdy jej nie miałam. Tylko na inną kopertówkę/torebeczkę
- Pasek, jest świetny, tylko dla mnie zbyt krótki. Miałam go dwa razy. Chętnie na inny, podobny pasek. - Torebka hand made - z wymiany. Czarna, solidnie wykonana. Materiałowa, miękka, z niebieską podszewką. Do ręki, uchwyty plecione w warkocz. Używana, na podszewce plamki. - łańcuszek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Męskie
jedwabny krawat pierre cardin, nietrafiony prezent dodatki (dokladka31.03) Edytowane przez palau Czas edycji: 2015-03-31 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Młodzieżowe, Dziecięce (Mam sporo rzeczy dodam jak znajde czas):
Zdj.1 Świetna rzecz, cieplutka i idealna jakościowo. baby GAP Rozmiar XL ( na 18-24 m-ce) Nowa Zdj1,2 H&M welurowy dres dla dziewczynki 146 - raz uprany, bez wad Zdj. 3 Koszulka biała Abercrombie - nigdy jej nie miałam, tylko przymierzyłam, -jest za mała. Rozmiar młodzieżowy ale Będzie dobra na XS/S Zdj. 4 spodenki gimnastyczne NIKE, miałam kilka razy jak jeszcze w nie wchodziłam, są na drobną osobę XS. Oryginalne. Zdj. 5 Kuteczka w kolorze koniakowym, kaptur odpinany, raz czy dwa założona na 12 m-cy - jak nowa Zdj. 6 Materiał jak płaszczyk, wygląda jak kurteczka. Czarny, klasyczny fason na 9-10lat. Przejściówka Edytowane przez palau Czas edycji: 2015-01-21 o 22:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
kolejne H&M S (przepraszam, że takie wymięte, wyjęte z suszarki)...bluzy nigdy nie miałam na sobie, ale prałam podczas porządków., Koszulę jest w idealnym stanie - założona raz, a marynarka w bardzo dobrym - miałam ją kilka razy.
Dokładka: Koszulka biała Abercrombie - nigdy jej nie miałam, tylko przymierzyłam, - mam z wymiany, ale okazała się za mała. Będzie dobra na XS/S Edytowane przez palau Czas edycji: 2015-09-30 o 07:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dokładam
1. Sukienka H&M z eleganckiego materiału w wężowy print. XS/S - nie miałam okazji jej założyć, a teraz jest za mała. 2. Sukienka H&M idealna na lato, świetny- miękki materiał - używana ale wciąż w bardzo dobrym stanie S. Dokładam: 3.Dziecięcy kocyk pluszowy Minky - nowy, wygrana w konkursie Enfamil (wymiary 100cm x 75cm) . Zdjęcie z sieci. Chętnie wymienię za inną rzecz dziecięcą, przygotowuję wyprawkę, ale nie tylko. 4. Dokładam nowe rękawiczki Mohito - na małe dłonie. Edytowane przez palau Czas edycji: 2015-10-23 o 23:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Coś za biodermę oraz sweterek zapinany z tego zdjęcia https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1412596760
Jeszcze raz przepraszam. ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Ok, dzięki za info. Czekam więc jeszcze na odzew ze strony Twojej siostry. Pozdrawiam
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś za telefon i mikrofon do Xboxa ?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
odpisalam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
moze ktos cos zechce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Dodałam spodenki rowerowe Crivit Sport - zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hej samooplacza niestety nie mam
![]() ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
niestety nic dla siebie nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
tak, zaglądałam do obu wątków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
wyczytałam , że masz blender na wymianę
a jaki? i czy cos znajdziesz'
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hej
cos za blender ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.