Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-02, 09:33   #1710
monka23
Zakorzenienie

Dot.: Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010

Witka

Ana ja wogole w szoku ze dziecko przez tyle nie sika taki okres czasu 3-4 h to dużo , ja sama leje co 1-2 h , dlatego sie tak zdziwiona i pytałam czy mała dużo pije czy nie, ale chyba nie jak tak długo nie siusia. Ja pije dużo to i dużo leje , w sumie to logiczne Hehe .

Lind Mój młody tez ziemniaka nie ruszy, jak jemy udko to do tego ziemniaki i brokuly plus sos. Starszy je tylko miecho i brokuly. lubi twój brokuly? Kalafior, brukselka? Marchewki tez mi nie ruszy hehe trafił ci sie taki egzemplarz jak mój hehe pociesze cię ze kiedyś brokulow nie lubiła a dziś wcina.

Libra właśnie łącze katar z zębami. W szoku jestem ze twój młody dał radę, zadzwonił po poradę , No strasznie odpowiedzialny nie robił nic pod wpływem młodzieńczego impulsu. Z ta kupa to mi sie wydaje ze zmiana miejsca , ja zawsze jak gdzieś jadę to mi sie na początku tez przestawia.

Bao mój młody był taki sam, cieżko było z sikaniem a gadanie to juz wogole, kuzwa mówię ci jak mi tera młody gledzi i gledzi to uszy siadają, czasem mam dość , mówię serio a on jeszcze głośny jest, strasznie ma do kiosku głos jakby krzyczał. U mnie stro razy na dzień lecą hasła " nie krzycz, ciszej mów". . Ciesz sie ze ci nie gada hehe jak sie zacznie to będzie jazda Haha . Z sikaniem musisz być cierpliwa, puszczaj teraz go bez majtek, zero majtek. Wydaje mi sie ze robią takie wrażenie ze mały ma lampka i on sika w nie. Jak zalapie bardziej zacznij potem zakładać majty. Teraz niech z gola dupencja lata po domu, takie są moje obserwacje. I wysadzaj co chwile . Mops kup zeby sie nie schylac, nocnik na widoku i zalapie .

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Ana znasz to? http://www.sklep.salex.com.pl/linia-...yje-30-ml.html .
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora