Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozpakowana każda mamusia czule tuli już swojego dzidziusia.Mamusie I-II 2012.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-02, 12:08   #4443
nawojka8583
Zadomowienie

Dot.: Rozpakowana każda mamusia czule tuli już swojego dzidziusia.Mamusie I-II 2012.

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Nawojka, no jacha, umyłam kudły i jadę do miacha bluzeczka z dekoltem jest także idę na dziwki

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
dziewczynki heeeeeeeeeeeeeelp!!!

juniorowi chyba zęby idą! albo nie wim co to??
mamusie doświadczone:
-nie bardzo chce jeść (tzn nie dojada)
-w nocy budził sie chyba co 5 minut
-nie daje sobie dotknąc buzi
-jak włozy paluszki do pyszczka to ryk
-marudzi
-teraz zrobił zieloną kupę ale taką mega zieloną jak trawa??? (konsystencja jak zywkle)
-nie ma gorączki

jestesmy umęczeni z tz jak nie wiem co... teraz zasnął i moze trochę tą noc odeśpi. w sumie o 5 rano zjadł całe mlesio, o 8 maleńko (bo zjadł tylko 60ml) a o 10.30 zjadł 110 (normalnie zjada koło 160). dodam tylko że chętniej je dzis przez płaski smoczek z canpola niz okrągły z tt... cholera wi... na wszelki wypadek zaopatrzylismy sie w Cemilie (to na ząbkowanie) i dokupilismy cos na gorączkę...
Nie wiem czy to zabkowanie, ale Ci współczuje, sobie juz tez bo pewnie nas to nie ominie

A ja sie cala trzese. M usypial mi przy (.) wiec postanowilam mu obciac paznokietki. Uzywam malego obcinaka i nagle Michas zaczal tak przerazliwie plakac jak przy szczepieniu. Prawie odciełam mu poduszeczke pod paznokciem. Jest cala czerwona, ale go nie skaleczylam, pewnie zsinieje oooo matko jak mi go zal

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Blanszor Pokaż wiadomość
Hej

Alan nauczył się dziś już bardzo sprawnie przekręcać z pleców na brzuch i fika tak od rana. Tylko na końcu nie wie co zrobić z ręką która jest pod brzuchem i ryczy. Przekręcam go na plecy, ten znowu się przekręca radośnie na brzuch potem ryczy .. i tak w kółko.

Burza jest tuż tuż...
dla Alanka.
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora