Dot.: MAJ - Top Secret, H&M, Zara, inne, S-L
1-2. TOP SECRET - spodnie eleganckie, na kant. Szare z lekko błyszczącego materiału. Prosta nogawka. Dodatkowo szary pasek. Założone parę razy. Wydaję, bo są dla mnie za duże.
3. TOP SECRET 36 - elegancka szara spódnica. Lekko błyszczący, śliski materiał. Z przodu wzór przy pasie - zakładka. Z tyłu nie ma jednego rozcięcia tylko dwa. Swego czasu kosztowała ponad 100 zł. Noszona parę razy, wyprana. Wybaczcie, że taka pognieciona - materiał z tych gnietliwych. Bardzo dopasowana w talii, bardzo ładnie wygląda z koszulami. Z przodu ma maleńkie zadarcie w materiale ale widać to z bardzo bliska jedynie. Dlatego ocena BDB -. Wydam za coś co mi się bardzo spodoba.
4. NO NAME 38 - eleganckie kremowe spodnie do pasa (to nie są biodrówki!). Proste nogawki, troszkę szersze. Na kant. Materiał śliski, mało gniecący się. Parę razy założone, wyprane. Wydaję bo są mi trochę za wąskie w biodrach i ja mało w ogóle chodzę w spodniach, leżą w szafie.
5. ALDONA 38/40 (taki polski producent odzieży mający w swoje sklepy w Wielkopolsce) - przepiękna sukienka w różowym, mocnym kolorze. Ołówkowa. Bardzo elegancka. Z paskiem. Do kolan. Materiał lekko błyszczący (minimalnie), śliski. Wydaję z bólem bo niestety jest dla mnie za duża. Kosztowała 200 zł. Jest to duże 38 lub raczej 40. Nie na osoby z małym biustem. Założona 2 razy.
Zdjęcie pierwsze oddaje faktyczny kolor sukienki.
* dodane foto spodni nr 1-2, sukienki nr 5 i spodni nr 4.
Edytowane przez dida
Czas edycji: 2012-05-05 o 15:38
|