2012-05-03, 16:50
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 20
Cytat:
Napisane przez Sharifa
Mowisz, ze zawsze moze byc gorzej ?   Dzisiaj tez 6:30 i dziecko nawet niezle w nocy spalo tylko ja cos nie moglam, chyba przez te 2 herbaty na wieczor  Meczylam sie az do nocnego karmienia o 1.
Po przerwie w ciazy i karmieniu piersia wszelka kofeina i teina masakrycznie na mnie dzialaja. Jak wypije glupia szklanke coli po poludniu to wieczorem na bank nie bede mogla zasnac 
|
u Was na pewno gorzej nie będzie 
a na mnie kawa nadal nie działa 
Cytat:
Napisane przez cotynato
No wiecie. Dziecko mi piersi odmawia. Wczoraj niby marudny, niby senny, ale nie dał się poczęstować. Dopiero pod wieczór a wcześniej na dosłownie pare łyczków dawał się namówić. Co prawda dawałam mu chrupki, herbatki i herbatniczki, ale mimo to zawsze chciał jeszcze troszkę pociamkać  Coś czuję, że moja kariera karmicielki piersiowej się kończy powoli
Aaaa u tż na wsi każdy mówił " jaki grubasek" czaicie?  Pierwszy raz takie rzeczy słyszałam 
|
no co Ty Filip piersi odmawia? niemożliwe 
jak Filipcio to grubasek to na Natalke by sumo mówili 
Cytat:
Napisane przez cotynato
Serio siedzicie w domu? Ja to moje dziecko narażam  Chodzimy sobie w cieniu spokojnie i wydaje mi się, że lepiej niż w 4 ścianach.
|
my też spacerujemy jak się mamie chce 
Cytat:
Napisane przez mama zosi
Zakupy na prośbę Minio i moja Zo zapatrzona w tv 
|
Zo i jej czuprynka 
za zakupy 
Cytat:
Napisane przez mama zosi
Awanturę własnie urządziłam jakiemuś chłopaczkowi za dzisiejszą nocną imprezę. Tak się zdenerwowałam, że aż się trzęsę! Normalnie bym go udusiła, a on do mnie na koniec, ze będzie tu cztery dni (mieszkanie na codzień stoi puste) i że różnie może jeszcze być  A takiego chamskiego i prostackiego darcia się jak dziś w nocy to chyba jeszcze nie przeżyłam...
|
patafian 
Cytat:
Napisane przez agus1978
hihi,,dzięki ale miałam ze dwa momenty zwątpienia, czy jechać w prawo czy w lewo 
|
hehhe 
chyba zaraz będzie burza u nas 
no to obiecane fotki
Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2012-05-03 o 17:27
|
|
|