Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-03, 16:50   #2018
acelinka
Zakorzenienie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 20

Cytat:
Napisane przez Sharifa Pokaż wiadomość
Mowisz, ze zawsze moze byc gorzej ? Dzisiaj tez 6:30 i dziecko nawet niezle w nocy spalo tylko ja cos nie moglam, chyba przez te 2 herbaty na wieczor Meczylam sie az do nocnego karmienia o 1.

Po przerwie w ciazy i karmieniu piersia wszelka kofeina i teina masakrycznie na mnie dzialaja. Jak wypije glupia szklanke coli po poludniu to wieczorem na bank nie bede mogla zasnac
u Was na pewno gorzej nie będzie

a na mnie kawa nadal nie działa
Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
No wiecie. Dziecko mi piersi odmawia. Wczoraj niby marudny, niby senny, ale nie dał się poczęstować. Dopiero pod wieczór a wcześniej na dosłownie pare łyczków dawał się namówić. Co prawda dawałam mu chrupki, herbatki i herbatniczki, ale mimo to zawsze chciał jeszcze troszkę pociamkać Coś czuję, że moja kariera karmicielki piersiowej się kończy powoli

Aaaa u tż na wsi każdy mówił " jaki grubasek" czaicie? Pierwszy raz takie rzeczy słyszałam
no co Ty Filip piersi odmawia? niemożliwe

jak Filipcio to grubasek to na Natalke by sumo mówili
Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Serio siedzicie w domu? Ja to moje dziecko narażam Chodzimy sobie w cieniu spokojnie i wydaje mi się, że lepiej niż w 4 ścianach.
my też spacerujemy jak się mamie chce
Cytat:
Napisane przez mama zosi Pokaż wiadomość
Zakupy na prośbę Minio i moja Zo zapatrzona w tv
Zo i jej czuprynka

za zakupy
Cytat:
Napisane przez mama zosi Pokaż wiadomość
Awanturę własnie urządziłam jakiemuś chłopaczkowi za dzisiejszą nocną imprezę. Tak się zdenerwowałam, że aż się trzęsę! Normalnie bym go udusiła, a on do mnie na koniec, ze będzie tu cztery dni (mieszkanie na codzień stoi puste) i że różnie może jeszcze być A takiego chamskiego i prostackiego darcia się jak dziś w nocy to chyba jeszcze nie przeżyłam...
patafian
Cytat:
Napisane przez agus1978 Pokaż wiadomość

hihi,,dzięki ale miałam ze dwa momenty zwątpienia, czy jechać w prawo czy w lewo
hehhe

chyba zaraz będzie burza u nas

no to obiecane fotki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S6304604.jpg (177,1 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S6304641.jpg (218,0 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S6304643.jpg (163,6 KB, 46 załadowań)

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2012-05-03 o 17:27
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora