Zakorzenienie
|
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Hej dziewczyny
Strong, Nikita, Tomalinka, Gucia , dzięki niestety jeszcze dziś się z tym męczę
Cytat:
Napisane przez Nikita...
Kurde ja to juz chyba z 10 lat sie borykam z zapaleniam pecherza... Leczylam sie u urologa, mialam robiona mase badan (niezbyt przyjemnych) i co, i dupa. Furagin ani zurawina juz mi nie pomagaja, nie wychodze z domy bez Biseptola, juz nie wiem co mam robic... 
Ta infekcja zawsze wystepuje po baraszkach z TZ, teraz jak sie staralismy to prawie codziennie mialam ten problem  , boje sie co bedzie z ciazy bo wiadomo, ze nie mozna brac zadnych lekow ani niczego... ech skaranie boskie z tym pecherzem.
Macie jakies rady???[COLOR="Silver"]
|
Mi kiedyś gin tłumaczył żeby po każdym współżyciu iść siku, bo podczas...dostają się bakterie do cewki moczowej i trzeba je wypłukać, innych rad poza furaginem i termoforem między nogi nie mam niestety Biedna, współczuję Ci tego pęcherza bo wiem jak to męczy, ja też mam to dosyć często.
Pamiętam, że chyba Abby też to bardzo często dokucza....a właśnie, gdzie jest Abby!??
Cytat:
Napisane przez ButterBear
Dziewczyny, dzis nie mam kompletnie motywacji do pracy - masakra...
I pogoda się jakoś pogorszyła, szaro, buro i trochę chłodno się zrobiło 
|
U nas też dziś brzydko
Cytat:
Napisane przez Nikita...
Butter,
no, wlasnie tak sie stesknilam. 
Looknelam na nasza liste i jestem na I miejscu czekajacych na bociana  . Ja to sie dopiero czuje pod presja hihi. Ale tym razem nic z tego, czuje wszelkie objawy zblizajacej sie @. Pewnie prolaktyna znowu nie w normnie (caly czas czekam na wyniki, skrobne dzis chyba maila do mojego gina czy przypadkiem nie zaginely gdzies w akcji  )
|
Trzymamy kciuki żeby @ nie przylazła
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321
Mąz mówi, że widocznie dziecko czuje do niego respekt 
|
A to dobre
Cytat:
Napisane przez blonde_hair
Wczoraj byla u Nas wlascicielka tego domu, oglosilismy jej ze kupilismy M i dalismy miesiac wypowiedzenia 
|
Super 
Cytat:
Napisane przez Bika83
|
Ale fajnie, że tyle dostaliście
Bardzo ładny wózek, mi się te kolory na zdj podobają
A my jeszcze czekamy na decyzję o warunkach zabudowy, miała być dziś i lipa.. Pewnie z racji majowego weekendu urzędy tak opieszale pracują. Czyli z podpisania umowy przedwstępnej dziś nici...
Edytowane przez onyks
Czas edycji: 2012-05-04 o 14:58
|