|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
cześć
![]() Strong no to super, że mieliście wspólne zakupki dla małego. A teściowa dała kase potajemnie mężowi?? ![]() ![]() Zabcia masz już zdjęcia z sesji?? Amani ![]() tomalinko a kto nie ma wątpliwości, też miałam. A jak zaszłam w ciążę to wszytskie minęły. Miało byc pogorszenie pogody i co?? I znowu cudne słonko ![]() Wczoraj miałam intensywny dzień. Bo najpierw obiad u teściowej (tym razem był lukrowo "oo Madziu jak ślicznie wyglądasz itp", potem pojechaliśmy do znajomych , tam mąż przepadł bo bawił się z ich roczną córcią. Szpital i KTG (mojej położnej padł tel i ledwo ją znalazłam. Bo od maja już nie jest na dziale patologi ale na położnictwie z czego się bardzo cieszę. A jak pojechaliśmy to akurat była przy porodzie (przy zszywaniu) więc musieliśmy czekać. Tym razem KTG miałam robione na... sali porodowej i jak się położyłam na tym łóżku do rodzenia, z lampą nade mną to aż mi gula w gardle stanęła ![]() ![]() A dziś mój brat ma maturę z polskiego więc proszę o kciuki od 9.00. |
![]() ![]() |
![]() |
#3062 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3063 | |||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczyny!
Inauguracja przebiegla pomyslnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bika tutaj gdzies pisala, ze ta Afrodyta to taka jest do ![]() Starali sie o bobo przeszlo 2 lata, potem stwierdzili, ze OK, nie ma bobo to jada na wyprawe i przeprowadzaja sie do Kanady. Oboje rzucili prace i co? I bobo wpadlo ![]() Wiec mysle, ze i Wam sie ulozy. P.S. Jestesmy w tym samym wieku ![]() Cytat:
![]() Bikusia, dziekuje, ze sie tak ladnie wczoraj ze mna przywitalas ![]() Madzia, odbior? jestes? ![]() I gdzie jest Butter? wciagnelas sie juz na liste? ![]() Edytowane przez Nikita... Czas edycji: 2012-05-04 o 07:37 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3064 |
Zakorzenienie
|
evel
![]() Nikita jestem, jestem. Wiecie... ja to coś czuję, ze się przeterminuję ![]() A najlepszy był mój mąż wczoraj z tekstem do teściowej "mamo, co to za zupa"?? (z miną jakby mu nie wiem co złego dała) "krem z brokułów" mąz tak patrzy i mówi "oooto na taka zupę to ty musisz iść do Magdy na przeszkolenie, ona robi najlepszą na świecie" Po czym teściowa mnie zabiła oczami, a ja mało się nie udusiłam (ale faktycznie zupa była okropna i źle zmiksowana, bo jakieś liście w niej pływały). Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2012-05-04 o 07:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3065 |
Zakorzenienie
|
A ile ci do tego przeterminowania jeszcze zostalo? I od kiedy ewentualnie musialabys isc na wywolanie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3066 |
Wtajemniczenie
|
No to Was nadrobiłam w miarę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3067 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pytałam się położnej jak z tym wywołaniem, to mówiła, ze najczęściej lekarze karzą kłaść się do szpitala po 4-5 dniach po terminie (chyba, ze coś jest nie tak, to wiadomo wcześniej). evel trzymam kciuki za wizytę u ginka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3068 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
Jestem, jestem, spokojnie. I na listę się wciągnęłam - odczuwam duzą presję z tym związaną ![]() Cytat:
Trzymam kciuki za brata. Właśnie jechałam dziś do pracy i widziałam tych wszystkich 'wystrojonych' maturzystów - żal mi ich. Madziu, brat się na jakieś studia wybiera? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3069 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brat wybiera się, ale to jest taki indywidualista, że on o swoich planach nie mówi hehe i nikt nie wie na co. Jedyną osobą , która ma z nim najlepszy kontakt jestem ja. Mi choć powiedział, ze chciałby do Wawy na politechnika lub UW , ale na co to już nie powiedział. Zdaje matmę (rozszerzoną) i i fizykę Więc cos z tym związane. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3070 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3071 |
Zakorzenienie
|
Najgorzej , ze to skurcze wywoływane są boleśniejsze i dłuższe. Poza tym ja na mój egz. z ang muszę wyjść i... się dobrze czuć
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3072 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
Podczytywałam Was wczoraj! ![]() My wczoraj czyste lenistwo w domu. Dzisiaj słońca już u nas nie ma, ale nadal przyjemnie jest - tak rześko ![]() ![]() Strong super zakupy zrobiliście! I fajnie to teściowa w sumie rozwiązała! Żabcia próbowałam namierzyć te Twoją sukienkę i nie mogę znaleźć tego posta... damn it! ![]() Tomalinka wydaje mi się, że wątpliwości i trudności z podjęciem decyzji to coś zupełnie normalnego. Jesteśmy odpowiedzialnymi osobami, stąd ta decyzja nie należy do najłatwiejszych. Też coś o tym wiem ![]() Onyks współczuję problemów z pęcherzem! Amani haha, super, że jest ząb! ![]() Blonde gratuluję!!! ![]()
#3073 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3074 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja teściowa dopuszcza do siebie myśl, że ja gotuję lepiej niż ona. Komplementuje mnie zawsze ![]() Ale była kiedyś inna sytuacja. My z TŻ zanim w ogóle zaczęliśmy spotykać, to sie kumplowaliśmy. I TŻ spotykał się z jakąś dziewczyną i ona mu cośtam ugotowała, a on jej tekstem 'To nie ma smaku, mogłabyś iść do M. (do mnie) na lekcje gotowania'...a ja się dziwiłam, że ona mnie nie lubiła ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3075 |
Wtajemniczenie
|
Nie piszcie za dużo, żebym dała rady nadrobić - ja uciekam się zbierać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3076 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powodzenia dzis u gina. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3077 |
Zakorzenienie
|
Butter o czad, nie dziwię się, ze cię nie lubiła
![]() Nikita lepsza lewatywa niż niespodzianka przy skurczach partych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3078 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ta infekcja zawsze wystepuje po baraszkach z TZ, teraz jak sie staralismy to prawie codziennie mialam ten problem ![]() Macie jakies rady??? ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3079 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za brata ![]() Cytat:
![]() Nikita, aż tak tęskniłaś? ![]() ![]() Dziewczyny, dzis nie mam kompletnie motywacji do pracy - masakra... I pogoda się jakoś pogorszyła, szaro, buro i trochę chłodno się zrobiło ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3080 |
Zakorzenienie
|
Witam z pracy...
![]() Żeby mi się chciało, tak jak mi się nie chce... ![]() ![]() ![]() Madzia ja tylko sprawdzam, czy jeszcze we 2 czy już nie ![]() Wczoraj byliśmy na wieczór u znajomych..i się naoglądałam ciuszków malutkich.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3081 |
Zakorzenienie
|
Maleństwo jeszcze w dwupaku
![]() Butter u nas mega słonko, muszę wentylator sobie zamówić. Nikita pogadaj o tym z ginem. Bo potem może byc problem. |
![]() ![]() |
![]() |
#3082 |
Zakorzenienie
|
Ale jestem ciekawa tej waszej Mai
![]() ![]() U nas narazie też słoneczko ![]() ![]() Edytowane przez Malensstfo Czas edycji: 2012-05-04 o 08:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3083 |
Zakorzenienie
|
Butter,
no, wlasnie tak sie stesknilam. ![]() Looknelam na nasza liste i jestem na I miejscu czekajacych na bociana ![]() ![]() Malenstwo, I tez mi sie dzis nic nie chce, mam juz weekendowy nastroj w pracy wiec postanowilam sie dzis nie przemeczac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3084 |
Zakorzenienie
|
Maleństwo ja też
![]() aaa wczoraj mąż zrobił doświadczenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3085 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3086 |
Zakorzenienie
|
Mąz mówi, że widocznie dziecko czuje do niego respekt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super, że to sprawdziliście ![]() Eee respekt. Lepiej, że mąż ma na Małą kojący wpływ, a nie respekt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3088 |
Zakorzenienie
|
Myślę podobnie jak Butter...ale możesz teraz mieć haka na męża...w sensie, że to on będzie uspokajał Maję skoro ma taki wpływ na nią, hihi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3089 |
Zakorzenienie
|
Już mu to powiedziałam. Ciekawa jestem czy po porodzie też będzie podobnie. Ze jak mąż ją dotknie to będzie cisza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:51.