Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-04, 20:40   #3600
missmalezji
Wtajemniczenie

Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII

Cytat:
Napisane przez kism Pokaż wiadomość
miss, czyli czy ja dobrze rozumiem, że to badanie w czasie porodu wcale nie musi tak strasznie boleć? Że może to położna zrobić jakoś inaczej, mniej boleśnie...? Ja to wspominam jako jedne z gorszych momentów porodu...

aniu, a czułaś coś wypadające z pochwy? Jeśli to zrobiło duże plum, to raczej powinnaś poczuć Chyba że byłaś zaaferowana tym piórem... Mogło sie zdarzyć, że to był jakiś bardziej zwarty kawałek czopa i niekoniecznie musiałaś zobaczyć jego część na papierze. Owszem, wcale nie musi być podbarwiony krwią.

Dzięki!

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Rewelacja!!!
fakt,że badanie wewnętrzne jest naprawdę trudne... i czasem trzeba się namęczyć żeby zbadać rozwarcie.. to moje pacjentki podczas badania nie krzyczały i mi nie uciekały pośladkami. nie potrzebowałam też żeby kładły się na wznak i żeby miały pod pośladkami basen - co niektórzy praktykują. może to jest kwestia tego że jestem delikatna bo dopiero zaczynam albo tego że słabo badam czy coś jak nie czuję rozwarcia nie badam na siłę.

Edytowane przez missmalezji
Czas edycji: 2012-05-04 o 20:41
missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora