2012-05-07, 10:02
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz
Cytat:
Napisane przez (kicia)
Nie mogę usnac wchodzę na wizaz a tu relacja  aż się wyruszyłam super że wszystko się udało
Jutro dodam do zestawienia. W zasadzie dziś ale jak odpale komputer
|

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady
Relacja
Wyglądaliście pięknie
A bukiet i tort jakie śliczne
|

Cytat:
Napisane przez morelka1987
Ślicznie wyglądaliście  a tort 
|

tort był przepyszny mogłabym go jeść i jeść
Cytat:
Napisane przez Dorka__00
urocza reakcja GRATULACJE
Wyglądałaś cudnie - piękna sukienka i wspaniała z was para 
bukiet super i tort też bardzo ładny
|

Cytat:
Napisane przez Kabriela
Ewusiu ślicznie wyglądałaś, tort jest śliczny bukiecik piękny....piękna suknia i na zdjęciach nie widać żeby pogoda coś popsuła....rewelacyjnie rewelacyjnie....
|

pogoda na szczęście się poprawiła kiedy byliśmy w kościele przestało padać a jak podjechaliśmy pod salę już świeciło piękne słońce przez całą noc była bardzo przyjemna pogoda, można było bez problemu wyjść do ogrodu
Cytat:
Napisane przez asienka213
relacja  piekna z was para  Gratuluje
|

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica
Pieknie wyglądaliście  Jeszcze raz wszystkuego dobrego 
|

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia
ewusia piękna relacja  cudownie razem wyglądacie
|

Cytat:
Napisane przez a u d r e y
Ewusiu  za piękną relację
|
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia
Ewusia piękna relacja!!!
A jaka suknia  ogólnie wyglądaliście bosko
Powiedz mi .. czy taki długi welon bardzo ciąży? Bo ja planuję mieć welon-tren żeby mi się tak ładnie ciągnął i zastanawiam się czy to wygodne tzn czy da się przeżyć jako tako
|

welon nie był ciężki i dobrze się trzymał (tzn najpierw mi siostra wpinała go chyba ze 2 czy 3 razy i się wypinał i w końcu ja sobie sama wpięłam bez patyczkowania się i trzymał się bez problemu ) Miałam welon cięty, bez żadnych lamówek i obszyć, obszywany pewnie byłby cięższy. Oczywiście ogólnie chodzenie w tak długim welonie nie jest zbyt wygodne, bo plącze się pod nogami, ciągle ktoś go nadeptuje itp... no ale ja go miałam tylko w kościele i przy wejściu na salę, zaraz po obiedzie, przed pierwszym tańcem wypięłam i już nie zakładałam
|
|
|