Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-07, 10:02   #3886
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Nie mogę usnac wchodzę na wizaz a tu relacja aż się wyruszyłam super że wszystko się udało
Jutro dodam do zestawienia. W zasadzie dziś ale jak odpale komputer

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Relacja
Wyglądaliście pięknie
A bukiet i tort jakie śliczne

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Ślicznie wyglądaliście a tort

tort był przepyszny mogłabym go jeść i jeść
Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
urocza reakcja GRATULACJE
Wyglądałaś cudnie - piękna sukienka i wspaniała z was para
bukiet super i tort też bardzo ładny

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Ewusiu ślicznie wyglądałaś, tort jest śliczny bukiecik piękny....piękna suknia i na zdjęciach nie widać żeby pogoda coś popsuła....rewelacyjnie rewelacyjnie....

pogoda na szczęście się poprawiła kiedy byliśmy w kościele przestało padać a jak podjechaliśmy pod salę już świeciło piękne słońce przez całą noc była bardzo przyjemna pogoda, można było bez problemu wyjść do ogrodu
Cytat:
Napisane przez asienka213 Pokaż wiadomość
relacja piekna z was para Gratuluje

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość

Pieknie wyglądaliście Jeszcze raz wszystkuego dobrego

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość

ewusia piękna relacja cudownie razem wyglądacie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Ewusiu za piękną relację
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Ewusia piękna relacja!!!
A jaka suknia ogólnie wyglądaliście bosko

Powiedz mi .. czy taki długi welon bardzo ciąży? Bo ja planuję mieć welon-tren żeby mi się tak ładnie ciągnął i zastanawiam się czy to wygodne tzn czy da się przeżyć jako tako

welon nie był ciężki i dobrze się trzymał (tzn najpierw mi siostra wpinała go chyba ze 2 czy 3 razy i się wypinał i w końcu ja sobie sama wpięłam bez patyczkowania się i trzymał się bez problemu ) Miałam welon cięty, bez żadnych lamówek i obszyć, obszywany pewnie byłby cięższy. Oczywiście ogólnie chodzenie w tak długim welonie nie jest zbyt wygodne, bo plącze się pod nogami, ciągle ktoś go nadeptuje itp... no ale ja go miałam tylko w kościele i przy wejściu na salę, zaraz po obiedzie, przed pierwszym tańcem wypięłam i już nie zakładałam

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora