2012-05-12, 14:31
|
|
Rozeznanie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: majowo u kukimi ;)
Raz założone Kremowe zakolanówki ze zdjęcia te po lewej stronie 
Nowa szara bluzka nietoperz bez metki rozmiar S/M ubrana tylko do zdjęcia. Resztę widać na zdjęciach jest luźna. można podciągać rękawy i wtedy bardzo fajnie wygląda rozmiar z metki to M/L na zdjęciu na osobie z rozmiarem S
Bluzka rozmiar L na metce, ale na prawdę jest uniwersalna na zdjęciu na osobie z Rozmiarem S, kupiona we Włoszech 
Fajnie wygląda z spódniczkami z wysokim stanem noszonymi powyżej pasa .
Bardzo ładna bluzka w kolorze pomarańczowym, ożywi każdą stylizacje, na prawdę ładna rozmiar S/M
Idealne spodenki jeansowe w stanie idealnym xxs. Zamek sprawny tylko ułamane to coś co się ciągnie ;p ale zasuwać się da 
fajne spodenki na bardzo szczupłą osobę. Szerokość mierzona na leżąco w pasie to 28 cm
Miałam ją na sobie raz, ale prezentuje się bardzo fajnie, ale to jednak nie mój styl 
rozmiar M/L ale na metce jest XL a ja noszę S/M i na mnie wygląda tak jak na zdjęciu, bardzo luźno
biała bluza nike rozmiar S, miałam ją na sobie chyba raz jak się orientuje. Rozmiar S, z tyłu przeźroczysty materiał tak jak na zdjęciu. Polecam kosztowała mnie 119 zł ale siedziała w szafie przez jakieś 6 miesięcy stan idealny
ze kwietniowego wątku mam wszystkie rzeczy oprócz zielonej koszuli
Edytowane przez kukimi
Czas edycji: 2012-05-18 o 18:51
|
|
|