Dot.: Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010
Cytat:
Napisane przez izazula
Asia - myślę że nie powinnaś się wstydzić za zachowanie Werci. Tka się czasem zdarza i my nie bardzo mmay na to wpływ. Takie są dzieci - nieobliczalne poprostu. Wiem, sama bym chciała żeby moja mała koza zachowywała się jak grzeczna dziewczynka z bajeczek  .
Nie znam sie na uczuleniach ale moze to być faktycznie objaw uczulenia na kakao. Moze wyklucz z diety, podaj zyrtek i jak nic się nie zmieni do dopiero do lekarza.
|
Ja to wiem, nic na to nie poradzę ale wstyd mi było strasznie. Ona owszem, odstawia mi czasem histerie ale to co dziś zrobila to jeszcze tego nie było w ogóle wrócić nie chciała do pokoju tylko się darla "mamusiu, chodx do Werusi" a jak przychodziłam to dalej walczyla ze mna o ten nocnik więc postanowilam nie wracać... na koniec to aż oddech tak szybko lapala, łkała niemiłosiernie... wlazła do łóżeczka, odwróciła sie na boczek i poszła spać... bez pieluchy- zobaczymy co z tego wyjdzie bo sporo piła...
Na noc dalam jej fenistil i obudzila się z lepsza buźką. Teraz mam 2 podejrzenia- albo czekolada albo jaja. Ale chyba jednak to pierwsze bo często to ma na buźce a jaja jada rzadko. No chyba inne rzeczy zawierające białko kurze ją uczulaja- bo np jada biszkopty. A jakieś ciacho z czekoladą jada raz na 2-3 dni. wiec cześciej.
---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------
Tak w ogóle to miałam pytac- gdzie sie podziewa Gmyrelka??
No i Aga, wracaj do nas!! Nie obrażaj się pisz co tam u Twoich skarbów!!
Czas edycji: 2012-05-15 o 13:32
|