Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-15, 13:47   #2272
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Dot.: Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Asia - myślę że nie powinnaś się wstydzić za zachowanie Werci. Tka się czasem zdarza i my nie bardzo mmay na to wpływ. Takie są dzieci - nieobliczalne poprostu. Wiem, sama bym chciała żeby moja mała koza zachowywała się jak grzeczna dziewczynka z bajeczek .
Nie znam sie na uczuleniach ale moze to być faktycznie objaw uczulenia na kakao. Moze wyklucz z diety, podaj zyrtek i jak nic się nie zmieni do dopiero do lekarza.
Ja to wiem, nic na to nie poradzę ale wstyd mi było strasznie. Ona owszem, odstawia mi czasem histerie ale to co dziś zrobila to jeszcze tego nie było w ogóle wrócić nie chciała do pokoju tylko się darla "mamusiu, chodx do Werusi" a jak przychodziłam to dalej walczyla ze mna o ten nocnik więc postanowilam nie wracać... na koniec to aż oddech tak szybko lapala, łkała niemiłosiernie... wlazła do łóżeczka, odwróciła sie na boczek i poszła spać... bez pieluchy- zobaczymy co z tego wyjdzie bo sporo piła...

Na noc dalam jej fenistil i obudzila się z lepsza buźką. Teraz mam 2 podejrzenia- albo czekolada albo jaja. Ale chyba jednak to pierwsze bo często to ma na buźce a jaja jada rzadko. No chyba inne rzeczy zawierające białko kurze ją uczulaja- bo np jada biszkopty. A jakieś ciacho z czekoladą jada raz na 2-3 dni. wiec cześciej.

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Tak w ogóle to miałam pytac- gdzie sie podziewa Gmyrelka??

No i Aga, wracaj do nas!! Nie obrażaj się pisz co tam u Twoich skarbów!!

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )

Edytowane przez ASIULEK_23
Czas edycji: 2012-05-15 o 13:32
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora