Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-19, 11:38   #117
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Hej Witam się w piękną i słoneczną sobotę. Na dworze co prawda upału nie ma, ale warto posiedzieć na słoneczku, dziś bardzo nie przygrzeje. Siedze u mamy od 7 rano, pomogłam babci w ręcznych robótkach i Was nadrobiłam.
Wczoraj farbowałam włosy Castingiem Loreal, bo miałam takie odrosty, że szok. Pędzą te włosy w tej ciąży jak szalone, a takie gęste się zrobiły

Pójdę chyba na krótki spacerek z pieskiem, trochę się dotlenie.

Iwonko, zaraz będę oglądać te Twoje zdobycze
anusia i angel gratuluje kolejnych tygodni

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Czy przeszkadzają Wam kolory w pierwszym poście?
Colds spisałaś się na medal Dziękujemy za piękną pierwszą strone

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34206694]ciekawe w której czesci bedziemy jak zaczniemy sie rozpakowywać
w ogóle łapie mnie co jakiś czas porodowy atak paniki[/QUOTE]

Też jestem ciekawa, ale z naszym tępem pisania, myśle że 8-9 będzie rozpakowaniowa

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
pojechaliśmy po moją zdobycz dla naszej Niuni ... i mamy taram
podoba się
Śliczny, jak za tą cenę to normalnie za darmo. Ja plamki bym potarała vanishem, dla mnie bomba a resztę zwykłym proszkiem do kolorów. Chociaż możesz już dzidziusiem albo lovelą bo teraz z tymi uczuleniami wśród dzieciaczków to jest katastrofa

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Ależ mam burdel w pokoju. Ciuchy na wszystkich możliwych krzesłach, segregatory na podłodze a na środku króluje rozłożony od 2 tygodni odkurzacz Chyba muszę zacząć sprzątanie
Ja tak miałam u siebie, byłam chora jak siedziałam w domu, wszędzie pełno kurzu a mnie nie wolną było się ruszać. Musiałam męża prosić, a on tak sprzątać nie lubi, ehh

Cytat:
Nie wiem dlaczego,ale mi arbuzy nie smakują .
Ostatnio zakupiłam arbuza w Kauflandzie, był okropny, nadgnity, bleee. W sierpniu będą arbuzy tanie i pyszne.

Cytat:
Moje dzisiejsze łowy za 24zł. .
Kolory przekłamane, jakoś niefajna, bo wszystko z telefonu
Śliczne, za taką kase to bym też brała i nie myślała, czy chłopak, czy dziewczynka będzie w tym śmigał.

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
a to moje wczorajsze łupy

- misiek z biedrony, pierwsza zabawka dla malutkiej (choć przyda jej się dopiero za jakiś czas) z bajerami, szeleszczącymi stópkami i lustereczkiem na brzuszku

- rożek z pepco, dopiero w domu przyjrzałam mu się dokładniej i raczej drugiego tam nie kupię,jakiś dziwny materiał...

- naklejki na ścianę do pokoju malutkiej. umyśliłam sobie, że głównym motywem będą bohaterowie z kubusia puchatka

uwaga, chwalę się
Miśka dziś oglądałam i chwaliłam się mężowi, że koleżanka z forum kupiła takiego A dzidziuś mój też będzie z Kubusiem Puchatkiem koledzy

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny dopiero dotarłam do domu. zjem coś i wezme się za wstawianie listy z kontaktami.

Napisała do mnie WERONIKA91 miała dzisiaj tylko USG- Jasio zdrowy, wszystko jest ok. Jutro ma mieć mocz cewnikowany brany na posiew, więc czekają ją niezbyt przyjemne chwile. Jutro da znać co z wynikami.

Dziękuje wszystkim tym, które trzymały za Zośke kciuki- chyba podziałały
Mała nadrobiła- różnica się zmniejszyła o cały tydzień, waży i tak niewiele bo tylko nie całe 600gram, więc jak na ten tydzień słabo, ale lekarz chwalił bo bał się że może być mniej. Opowiedział mi też o swojej kuzynce która miała tak jak ja- podejrzenie hipotrofii a potem dziecko tak zaczeło rosnąć że był problem z porodem naturalnym
No właśnie co do porodu naturalnego- jeśli dalej wyniki będą się poprawiać to mam coraz wiekszą szanse na sn

Dostałam w gratisie i w spisku z pielęgniarką która siedzi zawsze z nami na USG i opisuje co mówi lekarz 2 zdjęcia 4D buźki Zośki- jak to gin powiedział "dla tej samotności za drzwiami co go pani zostawiła, bo więź trzeba wzmacniać " (tż siedział za drzwiami bo miałam też i dowcipne)
No i szyjka- nie zmieniło się nic!!! nie skraca się!! jest zamknięta, taka jak trza !
Jestem jakaś taka pozytywnie naładowana! aż chce mi się śpiewać, tańczyć i nie wiem co jeszcze

aaaa!!!!!!!! i po tym co dzis mi lekarz pokazał nie mamy zadnych wątpliwości że to dziewczynka Tak się Zośka rozkraczyła że wszystko na wierzch wystawiła :P i to tak że nawet ja- kompletny laik jeśli chodzi o odczyty USG widziałam jak na dłoni bobra
Gratuluje w takim razie i cieszę się że z Zosią wszystko w porządku

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Z wstępnych oględzin:
alfabia napisała 3 posty na cały wątek
Pirania 1 post
vitali60 - 3 posty
jagoda - 0 postów
Miss Monika - 0 postów
Grosi0603 - 4 posty
anotherdreams7 - 0 postów
emylkaZ - 0 postów
Malinka_gosiaczek - 0 postów
Moim zdaniem osoby z 0 ilościa postów do bezwzględnego usunięcia. pozostałe PW i albo odzew albo usunięcie.
Decydujcie
alfabia od czasu do czasu się udziela, ja np o niej pamiętam. Ale pozostałych nie kojrze. Porządek u nas musi być