|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie to było spowodowane po prostu przytulankami z mężem, a tak na prawde nie mogłam sie nawet podniecić bo zaraz plamiłam. Naczynka mi pękały i to dlatego. Teraz poszcze i nawet nie myśle o przytulaniu bo nie chce już takich niespodzianek - odpukać mam spokój ![]() Może u Ciebie podobnie jest?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy sie do tej przekona tak w ogóle ,no ale to sie potem zobaczy. I w gruncie rzeczy chwilowo wstrzymana druga butelka bo nie ma z tej firmy co mam tą i poczekamy, no a mama chce mi ją strasznie kupić ![]() Matko ale pogmatwałam to troche ![]() No a rożek boski, mięciutki taki no i ten kolor jak widziałam no to już pakowałam ![]() Ide Twój zakup zobaczyć bo nie zdążyłam jeszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musze mojemu chłopu pokazać, zresztą jak go znam to mi powie że mam kupować i co uważam ![]() Cytat:
Ciuchy lecą pełną parą - ślicznie ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
obudzilam sie dzis z potwornym bólem krzyża i w prawym boku mnie kuło, ale po wysikaniu kłucie przeszło, tylko to łamanie w krzyżu ![]() ![]() Aga też chciałam kupić ten rożek, tylko się wachałam przez ten materiał, dzięki za uświadomienie, spróbuję poszukać gdzie indziej.
![]() |
#96 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Już tu czekałyśmy jak na szpilkach na wieści od Was. Mój mąż wchodzi do gabinetu nawet jak mam dowcipne usg i lekarz mu nie zabrania, w końcu on i tak już od wielu lat ogląda to, co ja mam tam na dole ![]() Jeszcze raz całuski dla Was. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Konto usunięte
|
Witam sie i ja mamuśki!
Cytat:
Ja bede dzis caly dzionek poza domem więc życze udanej soboty dziewczynki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() ale u mnie piekna pogoda no wkoncu !! ![]() wogole dzis taka nie wyspana jestem.. cala noc tz grzebal nad jakims projektem na studia i po 2 sie polozyl wstal o 4 motal sie po tym domu ze wszystko slyszalam i tyle mialam ze spania, juz nie wspomne o tym ze z 20 razy lekko wc odwiedzilam , wsciec sie idzie ![]() wzial mi laptopa na dodatek na wyjazd i teraz siedze tak sztywno przy tym biurku przy komputerze ![]() ![]() biore sie dzis za porzadki konkretne takze bede z doskoku ![]() milego dnia kobitki ![]() Sojka a to nowe haselko dostane? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |||||
Zakorzenienie
|
Dobry. Ja też nie wyspana. Kropek po nocy się tłukł, bo gabaryty jechał puszczać przez miasto. Przyjechał i taki lodowaty się do mnie przytulił, myślałam że zabiję. A rano co chwila budzik mu dzwonił, bo przesuwał wstawanie co kilka minut. Zapowiedziałam że od dziś u Pauli śpię.
Słoneczko za to pięknie grzeje ![]() Nie przeszkadzają. Tylko kochana widzę na liście kilka osób które miały być do usunięcia już w poprzedniej części bo się nie odzywają, np. Jagoda, anotherdreams, pirania. Później się przyjrzę jeszcze bo ostatnią listę eliminacyjną ja robiłam więc będzie mi łatwiej. No i poszukiwane mamy można by usunąć, w końcu ile będziemy je szukać??? No chyba kochane że inaczej myślicie. Cytat:
![]() Cytat:
A ja mam taką chcicę na arbuza, ale w Biedrze i w Lidlu u mnie nie dobre, a z rynku targać nie chce mi się. Cytat:
![]() Brawa dla Zosieńki za apetycik ![]() I dla Weroniki za wytrwałość szpitalną ![]() Ja też nie. Sojka podaj nam hasło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
buu wczoraj puściłam wsiem dziewczynom z listy czemu nie podochodziły
![]() ![]() ![]()
#101 |
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj spędze większość dnia na ogródku u wujka
![]() Może moją mamcie zaciągne tyż ![]() No to papulki i udanego weekendu życzę ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miłej zabawy i pysznego żarełka ! ![]() mala mysz - Nie stresuj się, leż i odpoczywaj ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A to już w sumie ciuszki w większych rozmiarach. ![]() ![]() ![]() ![]() tamlin - Tak, zgadzam się. Trzeba ogarnąć listę ![]() ![]() Bo zauważyłam, że właśnie tak było z poprzednimi mamuśkami. Naczy, tymi, co są teraz w poszukiwanych. Kilka udziela się na wizażu, tylko nie u nas w wątku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Konczi śliczny ten bujaczek
![]() Sojka super że Zosia się dobrze rozwija i że się potwierdziła płeć. Ja też wysłałam numer, a nowego hasła nie dostałam.... Anusia dzięki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie jest moje zdanie. Poza tym tak jak na innych wątkach można dopisać w pierwszym poście że osoby nie udzielające się zostały usunięte, ale w każdej chwili mogą zostać przywrócone na listę. Jakiś porządek musi być w końcu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Kalpana - W poprzednim wątku pytałaś o to kiedy mi minęły te szumy?
W sumie miałam taką sytuacje dwa razy.. Raz chyba po miesiącu albo nawet dłużej je miałam. Ryczałam, bałam się, wsłuchiwałam. Postaraj się o tym nie myśleć, choć wiem, że to trudne. Tym bardziej przy zasypianiu. ![]() A drugi raz mi piszczało chyba z 2tygodnie. Nie wiedziałam od czego, bo ani przeziębiona nie byłam, ani nic. ![]() ![]() ![]() No i w sumie.. To nie były szumy tylko piszczenie. Najokropniejszy dźwięk jaki kiedykolwiek mi towarzyszył. ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
Jak znajdziesz chwilkę to możesz podesłać listę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |||
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() mąż od rana na rybach więc dłużej sobie pospałam. ja tego chłopa nie zrozumiem, staw za domem a ten pozapierdzielał 60 km nad rzekę, wstał o 3 nad ranem ![]() ![]() zrobiłam już pranko, słonko świeci więc można na dwór wynieść, bo na tej mojej suszarce niewiele się zmieści a teraz się lenię ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() w razie czego dostaniesz leki, które uregulują hormony a nie zaszkodzą dziecku. będzie dobrze ![]() widzę, że nie tylko u mojej małej będzie królował kubuś puchatek ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez aga_ton Czas edycji: 2012-05-19 o 10:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#107 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() widzę, że miałyśmy podobne odczucia co do materiału rożka, też mi się nie spodobał. drugiego tam nie kupię ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Z wstępnych oględzin:
alfabia napisała 3 posty na cały wątek Pirania 1 post vitali60 - 3 posty jagoda - 0 postów Miss Monika - 0 postów Grosi0603 - 4 posty anotherdreams7 - 0 postów emylkaZ - 0 postów Malinka_gosiaczek - 0 postów Moim zdaniem osoby z 0 ilościa postów do bezwzględnego usunięcia. pozostałe PW i albo odzew albo usunięcie. Decydujcie |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że te z zerową ilością postów do usunięcia, reszta w poszukiwane.
A w ogóle, któreś z poszukiwanych się odzywały w poprzednim wątku? ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Chociaż w sumie alfabię bym zostawiła na liście, udzielała się sporo w 2części. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem za usunięciem. ![]() Konczita śliczny ten bujaczek,też zamierzamy kupić. Sojka cieszę się że wiadomości z wizyty pozytywne. Mała mysz mam nadzieję że te plamienia przejdą jak najszybciej. Zakupy kochane macie śliczne,ja muszę w końcu zmobilizować małżonka żebyśmy pojechali do hurtowni dzieciowej i kupili trochę rzeczy dla naszej Zuzi. ![]() Poza tym mąż cały dzień dzisiaj w pracy a mi się tak nudzi w domku,może po popołudniu przejdę się na spacerek ale tak samej to smutno.
![]() |
#111 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale po co je poszukiwać, same nie trafią? jak zechcą to napiszą ![]() Edytowane przez aga_ton Czas edycji: 2012-05-19 o 11:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Sojka, ja też poproszę nowe hasło do maila!
![]() Nic mi się nie chce, mam takiego leeeniaaaa... Leżę w łóżku. Może dziś coś ugotuję nawet (bo ja z tych niegotujących ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ja was ciagle czytam i jestem na biezaco tyle ze mam problem z wbiciem sie niestety. ![]() Ja tez pewnie nie potrafie sie wbic przez moje humory, jednak malo co mnie cieszy, mamy male problemy w rodzinie.. troche sie naklada na siebie i daje mi odczuc do tego wyszlo mi bialko w moczu i jestem na furaginie i niestety mojego lekarza nie ma caly tydzien i n ie mogl mnie zbadac co przyczynilo do jeszcze wiekszego stresu. na szczescie juz w poniedzialek z rana lece do niego i mam nadzieje ze wsio ok. Corka chora, inhalujemy sie. wiec nie za ciekawie,. Przepraszam ze pisze tak hop siup raz po raz ale taka jestem. 3majcie sie ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
W takim razie usuwam te z 0 ilością postów.
Co z resztą? Z tymi co mają kilka postów? Do poszukiwanych? Jeżeli tak to, co z poprzednimi poszukiwanymi? Usunąć? |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
jagoda usunięta, malinka_gosiaczek również
![]() miss monika zniknęła z listy już, anotherdreams też się pozbyłam, tak samo jak emylkiZ. |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | ||||||
Rozeznanie
|
Hej
![]() Wczoraj farbowałam włosy Castingiem Loreal, bo miałam takie odrosty, że szok. Pędzą te włosy w tej ciąży jak szalone, a takie gęste się zrobiły ![]() Pójdę chyba na krótki spacerek z pieskiem, trochę się dotlenie. Iwonko, zaraz będę oglądać te Twoje zdobycze ![]() anusia i angel gratuluje kolejnych tygodni ![]() ![]() ![]() Colds spisałaś się na medal ![]() ![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34206694]ciekawe w której czesci bedziemy jak zaczniemy sie rozpakowywać ![]() w ogóle łapie mnie co jakiś czas porodowy atak paniki ![]() Też jestem ciekawa, ale z naszym tępem pisania, myśle że 8-9 będzie rozpakowaniowa ![]() Cytat:
Cytat:
Ostatnio zakupiłam arbuza w Kauflandzie, był okropny, nadgnity, bleee. W sierpniu będą arbuzy tanie i pyszne. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
gda - racuszki z jablkiem
![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- anusia - Właśnie cały czas czekałam za arbuzami, a jak już się pojawiły to później cały wieczór i noc je czułam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli piszę do Colds w tej sprawie, tak? ![]() O mniaaaaaam, muszę sprawdzić jak się je robi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Natomiast alfabie wzięłabym z listy, a dała do poszukiwanych. Grosio co jakiś czas do nas wpada, w każdym wątku po kilka postów napisze, choć właśnie jakoś nie bardzo mi w pamięci zapadła. Więc co do Niej to nie mam pomysłu ![]() vitali60 w ogóle nie kojarzę, więc myślę, że tak jak Grosia można usunąć. Piranię chyba też.. ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- gda - W takim razie, co wpisać? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:25.