Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 5-cio letni związek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-21, 19:58   #5
normalnyFacet
Zakorzenienie

Dot.: 5-cio letni związek

Cytat:
Napisane przez barbel1988 Pokaż wiadomość
Rozmawialiśmy o tym, twierdzi że nic w tym złego, że muszę jej zaufać i potrzebuje trochę czasu dla siebie, bo ma dużo rzeczy na głowie....
Odnośnie tego faceta, to przy pierwszych kłótniach wyszła z propozycją żebyśmy spotkali się w trójkę, abym mógł przekonać się, że nikt nie ma złych intencji, gdy teraz na to przystałem, wychodzi z założenia że nie wie czy on będzie chciał się ze mną spotkać i nie może mi zagwarantować takiego spotkania, bo moi się że się na niego rzucę lub coś mu powiem...

Odnośnie seksu tłumaczenie polega na tym, że gdy coś się w związku psuje to po prostu nie ma na to ochoty...

Zależy mi bardzo na niej, kocham ją, i chcę z nią być, ale nie wiem co mogę zrobić żeby obdarzyła mnie tym samym uczuciem co kiedyś...

i co jest głupiego w moim zachowaniu???
Głupi bo tylko TY SIĘ STARASZ to wszystko udźwignąć.. a z jej strony widzę jedne wielkie zwątpienie... zamiast dawać jej kwiatki, zamiast osaczać ją... to rzuć w cholerę telefon, nie dawaj kwiatków, DAJ JEJ TEN CHOLERNY czas aż sama przyjdzie do Ciebie z płaczem!

Bądź do cholery facetem a nie włazidupkiem.
normalnyFacet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując