Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-23, 11:20   #897
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Ja tylko na chwilę. Dzidzia zdrowa, serduszko bije, główka, rączki, nóżki takie jak trzeba, rozwija się prawidłowo. Niestety nie dowiedzieliśmy się jaka jest płeć, lekarz powiedział że jest za wcześnie i nie chce w błąd wprowadzać. Sprzęt miał kijowy i pewnie dlatego nie było nic widać, bo przecież w 20tc powinien się spokojnie wyznać, ale obraz był kiepski. Trochę jestem zawiedziona, bo nie wiadomo kiedy będzie następne usg- może za 8 tyg. Zastanawiam się, czy można iść gdzieś prywatnie na usg? Np. do innego lekarza? Czy nie będzie krzywo patrzył, że przyszłam do niego na usg, a nie chodzę do niego? Albo do szpitala? Jakoś odpłatnie?
Jutro jadę na zakupy, myślałam że już coś fajnego kupię dzidziusiowi, a znowu muszę szukać uniwersalnych rzeczy
pewnie,że możesz isc

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
haj!
Ja jakoś tez nie wyobrazałam sobie zebym w domu siedziała ale juz umiem se to wyobrazić po weekendzie majowym jak mi było dobrze nie mam nic przeciw siedzeniu memu w domu na zwolnieniu

a i chciałam oznajmic że mój Natanek zostaje Natankiem Świnka z niego zasłonił buzie rączkami , nóżki skrzyżował wsadził se między nie pępowinę i za nic nie chciał pokazac jak wygkląda ze 20 minut męczyliśmy sie zeby mu zdjęcie zrobić buziuni w końcu się udało i jest śliczny i ma włosy wielkie na góowie doktor sie smiał ze ma prawie dredy serio i na sam koniec wreszcie pokazał sikawkę a i nie wiem ile ma długości bo pan dohtor tego chyba nie zmierzył bo nigdzie w opisie nie mogie tego odszuklać ale waży 476 g jest troszeczke większy niż średnio powinien buyć ale w normie sie mieści i położony głową w dół
super , żę Natanek zostaje Natankiem

Cytat:
Napisane przez katrin1 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki!
My po wczorajszym badaniu 3D, dzidzia zdrowa, trochę mało waży jak na 23 tydzień, bo 417 g, czyli tak jak na jakiś 21 tydzień. Wzrostu ma 15 cm aż. Akcja serduszka 150 na minutę, położenie podłużne miednicowe (dwa tygodnie temu był główką w górę).Lekarz dokładnie obejrzał wszystkie narządy, pomierzył główkę, oglądał serduszko w dużym powiększeniu, wszystko dobrze wygląda. Maluszek wymachiwał rączkami, ssał palec lub dłubał w nosie, widziałam jego buźkę, słodki, ale jak na razie taki mały potworek jeszcze. Nogi próbował na głowe zakładać, ale skubany płci nie pokazał dokładnie. Lekarz go drażnił, żeby się odwrócił, ale maluszek nie chciał, jednak powiedział mi, że nadzieja na dziewczynkę jego zdaniem może być płonna, bo zdaje mu się, że widzi "bimbały" ale pewności nie daje, bo dobrze nie widać. Trochę jestem rozczarowana, bo bardzo marzę o dziewczynce i na poprzednim USG 10 maja moja ginka dawała mi nadzieję na dziewczynkę, siusiaka się nie doszukała, mówiła że jest coś między nogami, ale moga to być opuchnięte wargi sromowe. Pozostaje mi czekac do kolejnego USG za jakieś 7-8 tygodni.

.
ważne , zę dzidzia zdrowa trzymam kciuki, żeby nie urosło

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34279934]Ale ładnie.Jak ta Melania z Przemineło z wiatrem.Podoba mi sie[/QUOTE]

dokładnie

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora