Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - JUicy Tubes na inny, i parę innych różnosci :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-01-10, 23:27   #1
drei
Rozeznanie

Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
GG do drei

JUicy Tubes na inny, i parę innych różnosci :)

mam do wymiany:
  • błyszczyk Juicy Tubes Pop Lancome, kolor Bubble Gum 48, cuuuuuudnie pachnie gumą balonową przywołując wspomnienia z dziecinstwa zuzycie niewielkie, moze jakies 5%, niestety nie mam kartonika. chciałabym wymienić na JT w innym kolorze, ewentualnie jakis inny błyszczyk w tubce np. Dior
  • baza Cils Booster Lancome, zużycie to ok. połowa, tak myślę, cięzko jest oceniać, dlatego zadeklaruję więcej niż połowę
  • Bourjois Effet 3D - błyszczyk róż z drobinkami nr 23, myślę że zużycie to ok. 10%
  • Inglot lakier 309 niebieski lekko perłowy
  • Inglot Pro Perfection - biały brokat z cieniutkim pędzelkiem do zdobienia paznokci, delikatnie sie mieniący
  • Astor 60 sec Ultra Diamant 151 - stonowana czerwien, bardzo ładny odcien taki nie za ciemny i nie za jasny, potrzebowałam na jeden raz (wyjscie) i juz mi nie potrzebny...
  • Sephora Spray Flash Eclat - spray utrwalający makijaż (mam z wymiany, zużycie w sumie maksymalnie 10%). daje przyjemne uczucie na twarzy i rzeczywiście stwierdziłam obiecany efekt, jednakże nie mam w tej chwili czasu i okazji używać takich bajerów
  • Pupa cień sypki, bardzo ładny odcień błękitu, jasny. - jakieś 70%, jest tak wydajny że ciężko go zmęczyć!
  • Pędzel do pudru sypkiego bardzo wygodny bo stojący na podstawce, kupiony w rossmanie, dobre opinie na KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16334
i jeszcze oprócz tego biżuteria:

• pierścionek srebrny z cyrkoniami, kupiony w sklepie jubilerskim w Karpaczu
  • kolczyki Bijou Bigitte
  • pierścionek srebrny z cyrkoniami Apart
    kolejny nieprzemyślany zakup, w sklepie wydawało mi się że jest dobry ale niestety mi "lata" jest to bodajże rozm. 10; zmierzyłam średnicę - 1,7cm

poszukuję przede wszystkim pielęgnacji - peelingi, balsamy itp

zapraszam!

ps. w tej chwili dysponuje tylko fotkami biżuterii
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  apart1.jpg
Wyświetleń: 7
Rozmiar:  19,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  apart2.jpg
Wyświetleń: 8
Rozmiar:  32,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  kol.jpg