Wątek
:
Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
2012-05-25, 11:32
#
4886
cziqua
Zadomowienie
Dot.: Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012
Cytat:
Napisane przez
koniakonia
Karolca
współczuję
może jesteś dla Niego za dobra? ja bym na bank nie robiła obiadów, ale ja jestem zaraza, jak mnie ktos źle traktuję to ma przewalone ,życie mnie tego nauczyło
oj też taka jestem
ja jeśli chodzi o zajmowanie sięmałym na mojego nie moge narzekac.
Sebastian siedzi w pracy co prawda po 12 h czasami ale jak przychodzi to pierwsze co przebiera sie myje i bierze swojego "siusiola" jak go nazywa
ja wtedy albo kończę obiad ide się wykąpac itd potrafi z nim gadac bawic się itd . jak wieczorem późnym tz juz spi a mały zaczyna swoją syrenę ostatnimi czasy od 21 do 23 24 bąki go męczą to tz jak się obudzi to przychodzi zaspany do nas do pokoju Filipka i z haslem do mnie dawaj go bierze na ręce gada lula uspokaja bo widzi że ja już mimo że nie chce staję sie lekko podenerwowana jak uspokoi to przystawia mi malego do cyca i idzie spac spowrotem
ogólnie przewijam ja ale jak musi to przewinie bez problemu codziennie też kąpiemy Filipa razem rytuałem jest już że po kąpieli ja małego wyciągam z wanienki wycieram zakładam pieluche a całą resztą tzn ubieranie oczka buźka nosek itd robi mąż do tego stopnia że zakładanie bodziaka idzie mu lepiej niz mnie
take jeśli chodzi o opiekę na synem nie mogę złego slowa powiedziec był z nim już nawet 2h sam w domu kilka razy jak na zakupy wychodzilam i o dziwo ani jednego telefonu do mnie
za to jeśli chodzi o sprzatanie po sobie mojego męża to lałabym i patrzała czy równo puchnie
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!
cziqua
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do cziqua
Znajdź więcej postów cziqua