Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-28, 11:53   #933
happy_eve
Wtajemniczenie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III

Cytat:
Napisane przez justa86 Pokaż wiadomość
Lecę się kąpać i na wizytę i gin!!! Jeszcze raz proszę o mocne trzymanie kciuków!!!!!
Kciuki

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
w ogole mam wrazenie ze moje małżeństwo sie sypie, juz nie potrafimy rozmawiac ze soba, stracilam do niego zaufanie, obydwoje mamy duzo zalow do siebie, nie zawsze mowionych na glos, nawet nie chce sie mi osatnio z nim juz gadac i starac, i teraz ta ciaza, to tez na nas nie wplynelo uzdrawiajaco, 2 lata po slubie przeciez tylko jestesmy, masakra czuje sie jak w zwiazku jakim co najmniej 20-letnim, tak jakos sie mi zebralo na przemyslenia, nie wiem jak to dalej bedzie...

nawet nie zauwazyłam, a w weekend zaczelam z maluszkiem II trymestr
Gratuluję II trymestru
A co męża - szczera rozmowa może pomóc

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Hej!
A my dziś mamy pierwszą rocznice ślubu
I zaczęliśmy 15 tydzień

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość

i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
, swoją też i was też proszę o kciuki dla siebie, bo dziś w końcu ta przezierność... mam nadzieję że będzie wszystko dobrze : )
Kciuki

Cytat:
Napisane przez justa86 Pokaż wiadomość
Dziękuję za trzymanie kciuków! USG robione, wszystko podobno super, chociaż moja gin bardzo mało wylewna..... jak ona to okresliła " wszystkie organy rozwijają się prawidłowo" ot nagadała
Nie chcę się nastawiać, żeby nie zapeszać.....ale ale ale podobno będzie SYYYNEEEEK !!! wiem wiem, wcale to Was nie dziwi, na forum chłopaki rządzą podobno coś wystaje, ale mówiła że mam się nie nastawiać jeszcze, więc jeszcze proszę tego na 1 stronę nie wpisywać coś mi się wydaje, że wszystko się może zmienić. Nawet fotki ładnej nie mam bo łobuz tak się wiercił! plecami się później odwrócił jak gin chciała dla mnie zdjęcie zrobić ładne. Po tacie pieron!! Przecież nie po grzecznej mamusi
O, za późno nadrobiłam i już moje kciuki niepotrzebne Super, że wszystko ok I po cichu gratuluję synka