Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-30, 08:42   #425
buena
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XI

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Ten syrop nie jest wskazany w ciąży.
Na temat tego syropu opinie są ppodzielone. Ja go piłam jakiś czas temu na kaszel.

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Hej. Ja już po wizycie, ale musiałam odespać i odpocząć
Maluszek ok, przytyłam 1 kg, przeciwciał nie stwierdzono, hemoglobina spadła mi do 10,98 ale gin kazał się nie martwić. Reszta z krwi i moczu ok. Luteinę mam brać do piątku, od soboty jestem od niej wolna za to nospę i magnez dalej w dawce 3x1. Szyjka znowu się skróciła, ale jest zamknięta. Niestety jest już takiej długości, że ledwo się trzyma W związku z tym teraz co tydzień mam być u gina... Za tydzień ma mi zrobić jakieś posiewy i biocenozę. Z zaleceń - mam leżeć plackiem i praktycznie nie chodzić, nie robić nic, ani nie nosić Jak ja mam nie chodzić, jak ja połowy wyprawki nie mam
Położna mnie wkurzyła Zapisała mnie na 3 usg na 3 lipca, mówię jej, że to przed samym tp, a ona że miejsc nie ma. No i wychodzi na to, że mogę wcale nie mieć tego usg...
No to nic tylko leżeć i pachnieć.
Cytat:
Napisane przez Paulaaa23 Pokaż wiadomość
Co jaki czas macie wizyty u ginekologa?? Bo ja na początku miałam co 3 tygodnie i myślałam, że im bliżej końca, tym częściej, a ostatnio cały czas mam co 4 tygodnie lub dłużej...
Eh, a na poprzednią wiadomość nikt mi nie odpisał nawet...
Ja wizyty mam co 4 tygodnie. Teraz wyjątkowo mam 5 tygodni przerwy, bo wizyty miałam w czwartki, a teraz mojego gina w czwartki nie będzie.

Coś mi dziś lekko niedobrze.
W ogóle brzuch mi się podniósł do góry i żebra coraz bardziej zaczynają mi dokuczać.

Jaką zupę zrobić - szczawówkę, czy kapuśniak? Nie mogę się zdecydować...
buena jest offline Zgłoś do moderatora