Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-30, 14:01   #1856
agrafka85
Rozeznanie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III

fakt, ze smakami nie ma reguły - ja spodziewam się chłopaka, a nadal mam chęć na czekoladę, owoce, ciastka, lody ale też na parówki, kiełbasę, mięso i żaden smak nie przeważa, a nie chce mi się w ogóle ani kapusty ani ogórków kiszonych więc nie ma się co sugerować - u mnie będzie po prostu słodki chłopaczek

co do ginekologów to ja od początku chodzę to jednej i tej samej pani gin i jestem bardzo zadowolona moja mama też do niej chodzi i dwie siostry cioteczne Tż-ta, jednej prowadziła ciążę i Magda była bardzo zadowolona. Z kolei moja psiapsiołka raz do niej kiedyś poszła i niespecjalnie jej się podobała i zmieniła na faceta - więc to zależy chyba najbardziej od tego czy lekarz Ci podpasuje czy nie. Ja do faceta chyba bym się krępowała chodzić, nie wiem dlaczego, ale jakoś sobie tego nie wyobrażam żeby mi inny facet poza Tż tam zaglądał

właśnie obejrzałam pierwszy odcinek "Gotowych na wszystko" i przyznam, że zapowiada się bardzo ciekawie musiałam jakiś serial sobie znaleźć, bo nowe serie moich ulubionych ruszają dopiero jesienia.

Edytowane przez agrafka85
Czas edycji: 2012-05-30 o 14:03
agrafka85 jest offline Zgłoś do moderatora