|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III
pamietam jak kiedys (przed ciaza) poszlam do takiej starszej babki... Boze ta baba miala chyba z 70 lat;] siedzialam u Niej godzine czasu;] jak jej powiedzialam ze sie zastanawiam nad dzieckiem to zaczela mi dawac gazety (M jak Mama, rodzice i jakies tam o dzieciach) ulotki jakies;p ogolnie spoko bo z tych ulotek teraz korzystam (jakie badania kiedy, co sie dzieje u dziecka w kazdym miesiacu) o witaminach, jedzeniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I wtedy pierwszy raz badała mnie kobieta, młodziutka po studiach. Byłam bardzo zadowolona, miła, delikatna, sympatyczna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1833 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1834 |
Zakorzenienie
|
ja idę się przejść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1836 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a nie da się tu założyć takiej naszej galerii z brzuszkami??
#1837 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1838 |
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() ![]() Dziwne to nie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1839 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja mam porównanie np. fryzjerów, mam swoją zaufaną fryzjerkę do której chodzę od x lat, ale lubię też od czasu do czasu pójść do takiego młodego faceta, który tak delikatnie zajmuje się włosami, że to sama przyjemność, jak w jakimś spa ![]() A np.l jeśli chodzi o ginekologów to też różnie bywa. Bo najpierw przez kilka lat chodziłam do takiej straszej kobietki i ona w ogóle jest niedelikatna, jak wsadzi swoją łapę, żeby zbadać, to aż boli. A ta gin, do której chodze teraz, też kobietka, to jest bardzo delikatna przy badaniu ![]() Tak samo faceci- w szpitalu najpierw badał mnie jeden ginekolog- mężczyzna był super, fajnie się z nim rozmawiało i był delikatny w badaniu, a przy wypisie, jak badał mnie ordynator, to nie było to fajne ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
![]() Ja teraz chodze prywatnie do kobietki ginekolog i jestem bardzo zadowolona. Jest bardzo chwalona i inne babki przyjeżdżają do niej z innych, oddalonych nawet o kilkadziesiąt km miejscowości ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1840 |
Zakorzenienie
|
Co do produktów J&J to jest świństwo.
No i w oliwce jest parafina ![]() Na pewno z tej firmy nie bede kupowała kosmetyków dla mojego dziecięcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1841 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, na chwile mnie tu nie bylo i mam tyle czytania
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez ImmortalWoman Czas edycji: 2012-05-30 o 13:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1843 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdecydowanie wygrywają u mnie owoce i słodkości, ale one dośc rzadko bo musze mniec na nie ochote ![]() Fakt, faktem jak coś jem to jest to słodkie ![]() Ale wolałabym chłopca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem za ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1846 | |
Raczkowanie
|
hej!
Czytam Was od rana, ale nie chce mi się pisać. ![]() Widzę jednak temat ginekologów, więc Wam coś opowiem. Z reguły chodziłam do kobiet, z tego samego powodu co Wy - wstydziłam się iść do faceta. Aż kiedyś miałam pilną sprawę, a moja pani dr była na urlopie. Recepcjonistka zaproponowała mi wizytę u innego lekarza - z nazwiska wywnioskowałam, że to kobieta, więc się zgodziłam. Wchodzę do gabinetu, a tam.......... mój kolega z dzieciństwa. Nie skojarzyłam go z nazwiska!!! Najgorsze, że od razu mnie poznał. Jezu, ale byłam skrępowana.. I wiecie co - nie opowiedziałam o swoim problemie. Skłamałam i powiedziałam, że przyszłam tylko po receptę na tabletki. ![]() ja wiem, że to lekarz, bla bla bla...... ale w moich oczach to wciąż kolega i rozbierać się przed nim nie będę. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1847 |
Zakorzenienie
|
Podsyłam Wam linka odnośnie badań USG. Chodzi o nienadużywanie USG ze względu na to, że jest to stosunkowo młoda metoda. Może kogoś zainteresuje. Z tym, że nie ma tam jakiś wielkich konkretów.
http://www.rodzicpoludzku.pl/Ciaza/B...sie-ciazy.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1849 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1850 | |
Zakorzenienie
|
ja raz bylam u babki gin i nigdy wiecej.wyszlam stamtad z placzem.jakies trzy lata temu to bylo.wyzwala mnie ze nie daje sie zbadac(byla wyjatkowo niedelikatna i wsadzila reke a mnie bolalao jak chole..a), jeszcze rzucila komentarz ze mam budowe 13latki i ze "bedzie trudno tu z zajsciem w ciaze "
a bylam u niej bo na necie wszysycy ją zachwalali pod niebiosa i wogole ze profesor itd ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
![]() slodkiego wogole od poczatku ciazy nie jem, jedynie lody i owoce ale płci nie znam, czuje niby na chlopca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1852 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Bardzo nieładnie ![]() Cytat:
![]() No przy koledze to ja też bym się chyba krępowała ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() I jak tu się później nie zrazić do lekarza danej płci ![]() Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2012-05-30 o 13:49 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1853 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1854 |
Zakorzenienie
|
Moja pierwsza z życiu wizyta u ginekologa była dosyć nieprzyjemna. Poszłam z myślą że pani Doktor przepisze mi tabletki antykoncepcyjne. A wyszłam z gabinetu z płaczem i ze skierowaniem do szpitala onkologicznego na badania. Jeszcze na skierowaniu napisała czerwonym mazakiem PILNE !!!
Miałam wykonywane badania usg itd i ogólnie nic z tego całe szczęście nie wyszło (w ogóle chodziło o piersi a konkretnie lewą) Później jak się wyprowadziłam i zmieniłam lekarza oj to już nie miło wspominam panią doktor bardzo nie miła i wredna. A w obecnym mieście chodzę teraz do pana Doktora i jestem bardzo zadowolona, miły, delikatny, uśmiechnięty w dodatku ordynator oddziału ginekologicznego ![]()
#1855 |
Zakorzenienie
|
Czas na mała drzemkę bo ledwo na oczy patrze ..
![]() ![]() ![]() ![]()
#1856 |
Rozeznanie
|
fakt, ze smakami nie ma reguły - ja spodziewam się chłopaka, a nadal mam chęć na czekoladę, owoce, ciastka, lody ale też na parówki, kiełbasę, mięso i żaden smak nie przeważa, a nie chce mi się w ogóle ani kapusty ani ogórków kiszonych
![]() ![]() co do ginekologów to ja od początku chodzę to jednej i tej samej pani gin i jestem bardzo zadowolona ![]() ![]() właśnie obejrzałam pierwszy odcinek "Gotowych na wszystko" i przyznam, że zapowiada się bardzo ciekawie ![]()
Nasz ślub 1.08.2009 ![]() Nasz skarb 2.11.2012 ![]() Edytowane przez agrafka85 Czas edycji: 2012-05-30 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1857 |
Zakorzenienie
|
Paaa
![]() I ja też sie nad drzemką zastanawiam... Ledwo patrze na oczy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1859 |
Zakorzenienie
|
dobra kochane zmykam <papa> wieczorkiem jak zwykle was podczytam paa
#1860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za 3 godziny wizytaa!!! a ja chodzę do Pani ginekolog i to najmilszy lekarz na świecie, przysięgam ![]() Ale ta do której teraz chodzę no anioł!!! Aż szkoda, że będę musiała zmienić lekarza... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.