|
Zadomowienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
Napisane przez katiem
To poczekaj do 9 miesiąca i wtedy kupisz. Kup jeden, a po porodzie kolejne. Mi np. nie leci siara, wtedy też nie leciała. Dopiero po porodzie tak zaczął lecieć z nich pokarm i miałam takie nawały, że wszystko co bym kupiła wcześniej byłoby za małe.
|
Ja też tak zamierzam zrobić.
Cytat:
Napisane przez Kalpana
mnie też to nie jest na rękę, oni się wyprowadzą za jakieś 2 lata, jak się wybudują, ale my i tak zostaniemy z teściami i babką TŻta, co nie jest mi na rękę. Namawiam TŻta, żebyśmy się kiedyś wyprowadzili do jego drugich dziadków, bo po ich śmierci dom będzie stał pusty, ale on nie bardzo się do tego pali, bo się tutaj przyzwyczaił, a ja sobie nie wyobrażam do końca życia tutaj mieszkać, bo wszyscy mi się ciągle wtrącają w życie i każdemu się muszę tłumaczyć gdzie jadę itd. W końcu zrobię wojnę i tak czy siak trzeba się będzie wtedy wyprowadzić bo się z nikim nie będę odzywać. No kurde, nie dam sobie wleźć na łeb, nie będę się tłumaczyć kiedy za przeproszeniem w kiblu byłam! 
Z ubrankami to tak sobie myślę, że do porodu uzbieram i powiem że więcej nie potrzebuję i nie mam już miejsca, bo będą widzieć, że mam już sporo..... Albo że dostałam mnóstwo od kogoś.... Albo żeby sobie trzymała, bo mogą jej się jeszcze przydać
Dziewczynki i przypomniało mi się, na staniku miałam plamy ogromne, ale początkowo myślałam, że jak smaruję cyce oliwką, to się odbija i dlatego robią się plamy, ale kiedyś rano się obudziłam i prawa miseczka była mokra i lepka w dotyku, ale jak sprawdzałam sutki, to nic nie chciało lecieć.... To jest ta siara? I to jest normalne? Bo trochę tego było i chyba muszę wkładki zakupić jak tak dalej będzie.... Pytałam się teściowej, to ona musiała babce polecieć powiedzieć i teraz się nic nie pytam, bo wszyscy wszystko wiedzą 
|
Co za ludzie Moja teściówka też bywa często wścibska i mega mnie to wkurza ,ale ogólnie jest kochaną babcią,szanuje ją.
Cytat:
Napisane przez angel166
kochaniutkie my już po wizycie możecie dopisac na pierwszej stronie, że
BĘDZIE DZIEWCZYNKA :l ove: czułam to od samego początku  dzisiaj na wizycie pokazała elegancko co ma między nóżkami  a jak słodko trzymała paluszka w buzi masakra!! nawet buzie nam pokazała  mam foto  jutro wstawie, bo nie mam skanera i musze zrobic foto, foty 
|
Gratuluje!Super,że wreszcie poznaliście płeć.
Fakt lekarz mógł się wkurzyć,ale nie zrozumie tych porannych wyczekiwań do rejestracji,albo że są inne problemy.Też mu chodziło o zdrowie dzidziusia.Dobrze,że poszłaś.
Zdrówka życzę
Cytat:
Napisane przez kaczuszka69
dzień dobry 
Oliwka dzisiaj pierwszy raz kopnęła tatusia  minę miał nieziemską
i pochwalę się Wam, co namalowałam na ścianie, gdzie będzie stało łóżeczko 
|
wow!pięknie to zrobiłaś
Czas edycji: 2012-05-30 o 20:01
|