Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-31, 17:28   #4114
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
A dzisiaj się mierzyłam i mam 63 w talii nie pamiętam ile tyle miałam. Jak ważyłam 55 kg to miałam w talii 73 a w udzie wtedy dla porównania 52
Jak Ci fajnie super masz wymiary ta talia

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Jejuuu jaki senny dzien Wam tez tak sie spac dzisiaj chce?
O taaaaak ja dzisiaj zasypiam na stojąco wypiłam 4 kawy i dalej ziewam a teraz jeszcze Latte Macchiato

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Czesc pieknoty!! Mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie Nowe kolezanki heloł!! !Ale wiem co u Was bo podczytywalam i klikam oczywiscie jak chwile znajduje, tak wiec pozytek jakis ze mnie jest Troche mnie tu nie bylo ale wracam z podkulonym ogonem!!! Jestem juz w tym wspanialaym stanie jakim jest stan malzenski. W sumie to wiele sie nie zmienilo tylko to ze mam obraczke i nazwisko inne. Ale jeszcze sie nie przyzwyczailam w pracy dopiero wczoraj podpisalam sie nowym zapominam. 1-wszy raz Poza tym nei mam jeszcze pieczatki i klepie stara. Wiem wiem.. zle robie. Alle najzwyczajniej w siecie sie zapominam. Aaaaa.. I kilka kg wiecej wam nie powiem ile bo wage szla..k trafil ale wydaje mi sie ze ze 2 na plus na pewno. Zaokraglilam sie troszeczke Teraz biore sie za siebie. Tzn po weekendzie bo mam jeszcze weselisko u sasiadki. Mam tylko nadzieje ze zmieszcze sie w suknie Wkleje Wam fotki z wesela z przeprosinami ze Was zaniedbywalam
No cześśśśśśśśśśśćććććććć Piękna! Przecudownie wyglądałaś chcemy więcej zdjęć ślubne zdjęcia mogę oglądać bez końca a sesja na motorze, ahhhh cudo! no nie mogę z zachwytu!

No i przyjmij serdecznie życzenia na Nowej Drodze Życia! Dużo szczęścia i miłości samych cudownych chwil i wiecznego "zakochania'
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora