Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 _________
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-01, 11:58   #528
koniakonia
Zakorzenienie

Dot.: Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 ___

Cytat:
Napisane przez rybka13 Pokaż wiadomość
czesc

katarzynka a ten szum to nie jest nagrana suszarka? Troche lepszy dzwiek niz ten ktory ja nagralam, ale i tak sie u nas niesprawdza

Ja stalam w kolejce po wzrost no i po rozum oczywiscie hahah

Koniakonia ale masz produkcje? Nie myslalas zeby oddac mleko do banku? Slyszalyscie o tym? Ja to mam tylko na potrzeby wlasnego dziecka, ale Ty moglabys zarobic ( o ile za to placa?).

Wszystkiego najlepszego dla NASZYCH POCIECH z OKAZJI DNIA DZIECKA
słyszałam o tym banku, ale to jest tak,że to jest eksperymentalny program wdrożony w jednym szpitalu, chyba w Warszawie i to jest tak,że Mamy które tam są mogą oddać mleko dla dzieci innych Mam , które akurat też są w szpitalu , tak to u nas wygląda w Polsce, ja bym mogła mleko oddac bez problemu i za darmo jeśli mogłoby to pomóc jakiemuś dziecku , wiem że istnieje też nieoficjalny handel mlekiem , ale tak bym się bała , bo jednak to pokarm dla dziecka i wolałabym żeby to mleko ktoś przebadał zanim poda obcemu dziecku
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora