Wtajemniczenie
Przekupka: 47 pkt / 98% pozyt.
|
Dot.: CZERWIEC-Guerlain, Estee Lauder, Calvin Klein, Fekkai. Liese, Bourjois, Nouba i
KOLORÓWKA:
OCZY:
-Max Factor, 2000 Calorie Dramatic Look - Tusz pogrubiający NOWY!
- mam 4 nowe, nieotwierane tusze, więc chętnie wymienię 
-Bourjois, Smoky Eye - paletka 3 cieni, brąz
-Revlon
-H&M - Kredki do oczu, kolory: K24 i J43 - użyte 2 razy, ale nieostrzone
-Essence - Gel Eyeliner - w kolorze 01 Midnight Paris - czarny - zużycie jak na zdjęciu
- Essence - Gel Eyeliner - w kolorze 02 London Baby - brąz - zużycie jak na zdjęciu
-H&M - Paleta cieni - kilka przetestowanych, reszta nieużywana
- Essence - Stay all day - cień w kremie w kolorze 01
- Catrice - Made to stay - w kolorze 060
-Cienie Avon : błękitny, brązowy, beżowy i czarny - opakowania niebieskiego i beżowego cienia są troche starte i zużyte, ale cienie są dobre. Zużycie Niebieski i beżowy - kilka razy, ale nie więcej niż 20%, brąz - użyty 1 raz, czarny - nieużywany
-NYX, Jumbo Eyeshadow Pencil - kredka w kolorze Cottage Cheese, zużycie niewielkie - widać na zdjęciu,z wymianki, pęknięta zakrętka
- Inglot - kredka granatowa, użyta 2 razy, nieostrzona
- Inglot cienie (nie wkłady): brąz z drobinkami, fiolet z drobinkami, ostry róż, biały
-Sephora - brązowy cień, użyty 1 raz
-Stilla, Dual Shadow And Liner, Slate - NOWY
-Revlon, High Dimension Eyeliner/Crayon Pour Les Yeux - kredka do oczu w kolorze 06 flash dore, tylko przetestowana na dłoni
-Inglot, Pędzle 7FS w wersji syntetycznej, NOWY
USTA:
-Estee Lauder , Liquid Lip Creme w kolorze Hot Metal 09 - błyszczyk, mam z innej wymianki, przyszedł nowy, nietestowany, nieotwierany, ja przetestowałam tylko na ręku
-Dior Addict - czerwony błyszczyk
- Max Factor, Colour Elixir Lipstick, Raisin 894 - zużycie widoczne na zdjęciu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,46890,max-factor-colour-elixir-lipstick.html
-- ELF - Luscious Liquid lipstick - błyszczyk do ust w kolorze Baby Lips - testowany na dłoni
- W7, Lip Balm Perky Peach - NOWY, tylko raz dotknięty pędzelkiem
- Noni Care, Pomadka ochronna truskawkowa, czerwona z drobinkami, testowana na dłoni
- Stilla, Lip Shine 9ml - błyszczyk w kolorze Pink Shine NOWY
- Stilla, Lip Shine 9ml - błyszczyk kolor Petal Shine NOWY
- Stilla, Lip Pots, Tinted lip balm, 2,5g, w kolorze Cerise- NOWY
- Stilla, Lip Color, 3,7g, w kolorze Liza - pomadka, NOWA
- Stilla, Lip Color, 3,7g, w kolorze Darla - pomadka, NOWA
- Inglot, Lip Gloss, Ice-Cube - błyszczyk powiększający usta, NOWY
- Marks & Spenser - ochronna pomadka do ust
-Sephora - Yes To Carrots, C Me Smile Lip Butter - Masło do ust miętowe
- H&M - czerwony łyszczyk do ust, przetestowany na dłoni
Mam 2 pomadki (Estee Lauder i 1 Avon) i błyszczyk Bourjois - są bliskie lub już po terminie, mogę dodać do wymianki.
TWARZ:
-Guerlain, Compact Foundation with Crystal Pearls IP 20/ SPF 20 PA++, w kolorze DORE STAR 23
-Revlon, Colorstay 220 - zużycie ok. 1/3
-BB Cream Dream Girls - duża odlewka/próbka z wymianki
-Revlon, Photoready, SPF 20, 002 Vanilla - podkład rozświetlający, praktycznie nowy, użyty 2 razy
-Synergen - Compact Powder - Antybakteryjnu puder matujący do cery trądzikowej - użyty 2 razy
-Calvin Klein, Long Wear - puder prasowany kolor Warm Natural Purity NOWY!
-Nouba, 49 Blushon Bubble
-Sally Hanse, Cornsilk Skin Brightener - zostało ok. 85%
-JANG'S Cosmetics, Elemong BB Cream (Intensive Blemish Balm) 60g - mam z wymianki, użyty tylko raz
-Golder Rose -Terracotta Blush-On - Róż wypiekany do policzków
-Avon - J.Dempsey róż w kolorze heavenly nude - bliski końca terminu (lub po), ale nic się z nim nie dzieje - oddam za drobiazg
-ELF- Natural Radiance Blusher - róż w kolorze Innocence - użyty raz
-Everyday Minerals - próbki (użyte raz lub dwa):
*Wet Sand(rozświetlacz)
*Snuggle (róż)
-Inglot, Transparentny Puder Matujący nr 217 - kolor żółty
-Sephora, Radiant Loose Powder - puder rozświetlający w pędzelku, nieduże zużycie, pędzelek trochę brudny, ale nie chcę myć, bo boję się, że puder wyleci
LAKIERY ITP.
Lakiery te co na zdjęciu + mam jeszcze dużo lakierów, które na bieżąco używam (nowe, z niewielkim ubytkiem), które chętnie wymienię - proszę pytać o konkretne kolory - prawdopodobnie mam
Edytowane przez extragirl
Czas edycji: 2012-06-19 o 14:15
|