2012-06-03, 22:33
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwszy ząbek, pierwszy kroczek zbliża się dzieciaczków roczek" Mamy wrześ-paź
Cytat:
Napisane przez mama zosi
 a nie wiesz co to za badania? znaczy się kto je opublikował? bo chciałabym poczytać. U nas danonki nie smakują, ale za to świetnie idą desery z jogurtem z hippa.
|
Kochana zabij mnie nie wiem co to za badania... ja sie jej nie doptywalam bo bylam bardziej przejeta katarem Olivki .Ale dowiem sie jak bede u niej nastepnym razem 
Cytat:
Napisane przez anciaahk
Dlatego tu wcześniej właśnie pisałam, że też nie będę dawać. Ale że Franek nie chce jeść tych jogurtów dzieciowych, to chyba lepiej, niech je takie niż żadne? Tam w nich jest za dużo albo wit D albo wapnia, nie pamiętam czego.
Jedyne dzieciowe jakie Franek je, to deserki waniliowe, a ciężko je dostać. 
|
Ona chyba cos wspomniala ze czegos za duzo.... 
Szczerze ja sie na tym nie znam. Chociaz przyznam ze dalam Olivce pare razy danonka.... Moja na szczescie je te dzieciowe. POtrafi caly duzy sloiczek zjesc....
Cytat:
Napisane przez minio1984
Monia ale pedi polska czy ang?
I nawet takiego naturalnego jogurtu tez zabroniła? Ja dałąm dwie łyżki do słoiczka owocowego,
|
Mino polska pedi ... naturalnego tez mi zabronila
Jesli chodzi o ang lekarzy to oni mi mowia ze moge dac dziecku wszystko to co ja jem ... takze, nie wiadomo kto madrzejszy
|
|
|