Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 _________
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-04, 11:02   #742
Nikii89
Zakorzenienie

Dot.: Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 ___

Cytat:
Napisane przez nowaken Pokaż wiadomość
A ja zapomniałam Wam się pochwalić że sernik mi na imprezę nie wyszedł myslałam że mnie trafi co nieco ale potem stwierdziłam że tort wystarczy i kupiłam pączki bo u nas są przepyszne i nie ma nikogo w rodzinie kto by ich nie lubił
to przynajmniej pączki uratowały sytuacje

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość

Nikki super,że Oskar grzeczny w kościele
super prezenty, z leżaczka będziesz zadowolona, u nas już od dwóch lat jest na okrągło używany, jeździ z nami na wakacje, leżaczek z fp i karuzela z fp bardzo to były trafne zakupy u nas, wykorzystane na maksa i moim zdaniem dobrze zrobione miłego użytkowania
no tylko że Oskar musi się przyzwyczaić do tego na razie z 10min w spokoju "posiedzi" w leżaczku
Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
Super ze chrzest sie udal i ze Oskarek grzeczny!
A o ile pamietam to Oskar mial robione jakies badania w zwiazku z bolami brzuszka? Trzymalysmy wszystkie kciuki wtedy, wiesz juz cos? Bo chyba nic nie pisalas jak wyniki badan? Chyba ze cos mi umknelo!

Odnosnie mlodszego brata to nie obraz sie na mnie, ale ja tez bylabym zla na jego miejscu, ja z Tz nie mamy slubu, to moja rodzina teoretycznie tez nie powinna Go na imprezy rodzinne zapraszac
Gdyby tak bylo to ja bym tez bez niego nie poszla
Na USG brzuszka wyszło że ma zalegające gazy, w moczu liczne bakterie ale posiew wyszedł OK

Nie obrażam się bo każdy ma prawo do własnego zdania
I tu nie chodzi o to czy ma ślub czy nie.... bo prostu postanowiliśmy że zapraszamy najbliższą rodzinę bez osób towarzyszących. Brata TŻ też zapraszaliśmy samego i on to zrozumiał... moim zdaniem wesele to co innego ale chrzest gdzie robimy w domu i zapraszanie z osobami towarzyszącymi to za dużo by wyszło ludzi.

Cytat:
Napisane przez Flowerbombka Pokaż wiadomość

Nikki super że chrzciny się udały mimo Oskarkowych kolek..teściowej należy się , ale to nic nowego Czekamy na fotki z chrzcin..

Dziewczyny syncio będzie miał dziś to pobieranie krwi i lekarz kazał go przepajać wodą z glukozą..ile tej glukozy się sypie? A wogóle to czy nie wystarczy sama woda?
Jak dostanę to zaraz wrzucę

Mi lekarka powiedziała że na 100ml 1płaściuteńka łyżeczka glukozy.

No i od rana teściowa mnie wkurza... przyszła i już mądrości - że przy dziecku mam nie mieć TV załączonego i kompa... że żadnych karuzel, leżaczków z wibracjami i interaktywnych rzeczy bo to szkodzi i dziecko będzie miało zaburzenia mowy itp. wg mnie przy zabawkach interaktywnych uczy się też. I fakt zgadzam się aby nie był TV załączony 24na h przy dziecku ale bez przesady wg niej ja powinnam siedzieć w domu bez radia, telewizora komputera i w ogóle wszystkich grających, skaczących itp zabawkach. Dziecko ma się wychowywać w ciszy - tylko że od jej siostry wnuk był tak chowany i co się włączy jakąś zabawkę lub będzie jakiś głośniejszy dżwięk to on w płacz (ma 4l. i wszystkiego się boi)
A jakie jest Wasze zdanie na ten temat??