Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - --------- Coś Dla Ciałka :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-01-13, 19:52   #1
Tereskaa
Zakorzenienie

Przekupka: 22 pkt / 92% pozyt.

--------- Coś Dla Ciałka :)

Witam po dłuuuuuugiej przerwie

Mam na wymiankę kilka rzeczy, a mianowicie:

- Gym Form Total Fitness - Oryginalne urządzonko kupione w TV Mango z wszystkimi dodatkami, tj.
- urządznie Gym Form Total Fitnes z rozbudowaną gamą programów do różnych ćwiczeń np. ćwiczenia talii, ramion, przedramion, klatki piersiowej, ud, nóg, masaż pleców i okolic odcinka lędźwiowego, użyte kilka razy,
- trzy elastyczne pasy do zamocowania urządzenia na rózne partie ciała
- NOWY żel do pasów, który jest niezbędny do prawidłowego i efektywnego działania urządzenia, duża buteleczka, ok 300 ml,
- kosmetyczka do przechowywania urządzenia
- oraz wszystkie papiery wraz z kartą gwarancyjną (po okresie gwarancji) i instrukcja obsługi po Polsku.

W zestawie NIE MA baterii

dalej na wymiankę mam:

- Sauna Max reklamowana w telewizji, pomaga spalic zbedne centymetry z talii, bioder, ud i z miejsc, ktore tylko chcesz. Sauna uzyta tylko jeden raz w celu sprawdzenia, ladnie grzeje i jest w idealnym stanie. Jest takze idealna przy bolu plecow i gdy jest nam po prostu zimno. Bardzo fajna sprawa na zimowe wieczory. Sauna ma dodatkowy pasek z rzepami aby mogly z niej korzystac rowniez osoby o wiekszych obwodach. Niestaty miarka zgubila sie ale nie ma to znaczenia w prawidłowym funkcjonowaniu sauny Mam na ta saune paragonik (niemala sumka ) i instrukcje obslugi.

- Kaseta video z zestawem cwiczen, ktore prowadzi Cindy Crauford, cwiczenia bardzo urozmaicone i oryginalne, dajace bardzo dobre efekty.

- Trzy NOWE papiloty, bardzo dobrej jakosci, nie sa z gabki lecz z pianki. Bardzo wygodne i dobrze trzymaja sie na wlosach.

- lakier do zdobienia paznokci z cienkim pedzelkiem, uzyty raz

- Podkład Avon Personal match, kolor Natural - Nude, NOWY

Jako gratis dodaje np do większej wymianki mogę dodać pomadke Avon Color Trend kolor naturalny. Daje ja gratis gdyz nie ma na niej daty waznosci ani nalepki z kolorem.

Chętnie wymienię na dobry podkład, tusz do rzęs oraz wszystko co mi wpadnie w oko
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  000_1534.jpg
Wyświetleń: 29
Rozmiar:  80,1 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  000_1535.jpg
Wyświetleń: 24
Rozmiar:  79,1 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  000_1483.jpg
Wyświetleń: 29
Rozmiar:  67,9 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!