Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-10, 09:07   #4789
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III

Cytat:
Napisane przez ausente Pokaż wiadomość
normalny facet jak wie ,że ma do zrobienia całe mieszkanie ,prócz 1 pokoju ,to się za to zabiera jak najszybciej . A on 1,5 tygodnia zdziera tapete w 1 pokoju. Bo zamiast dzis robic to on woli lezec i nic nie robic. a jutro tez nie bedzie robil bo jest niedziela I jeszcze miec pretensje ze ja obiadu nie zrobilam,a wrocilismy tak samo do domu ,ja ze szkoly a on z pracy. I przyszedl polozyl sie spac, i wstaje i pretensje bo obiadu nie ma . Ale dupy ruszyc zeby cokolowiek zrobic to nie...bo on ma na wszystko czas. No to stwierdzilam ze skoro on zas 1 pokoj bedzie robil miesiac no to nie beda mi sie kurzyc rzeczy, wozek , nosidelko i wszystko. A robi 1 pokoj a syf w calym domu !!! Zadzownilam do mamy zeby przyszla mi pomogla, mama sie wku.... na niego,bo on akurat wychodzil i do niej ze on nie bedzie z nia rozmawial. A jak mu pow ze to ona zabiera mnie do domu to on wstrzasnal ramionami i se poszedl.

A tym bardziej ,że czas leci i się zbliża wszystko wielkimi krokami ! A porobic to wszystko to nawet jakby ktos robil caly dzien to nie beda to 2 dni roboty lazienka,kuchnia,przedpok oj i duzy pokoj.

Nieliczac juz tego ,ze jak ostatnio sie poklocilismy to wzial se 1000 zaliczki i rozwalil to...i co i teraz dostanie tyle kasy ,ze starczy na oplaty , lekarza i ...miesiac bez kasy zyc. Tak wlasnie mój mężczyzna robi. A ja sie bd wiecznie denerwowac przez niego. Poszedl w mamuski swojej slady i a juz zostanie.
Rzuć go w trzy diabły.
Taki facet to nie facet tylko jakiś rozkapryszony bachor.
Nie łudz sie, ze zmieni sie jak sie dzidziuś urodzi, bedzie tak samo! Albo i gorzej!
Na Twoim miejscu od razu pakowałabym manatki i do mamy
Nie ma sensu sie stresować jak on taki nieodpowiedzialny.
I nie martw sie, że dziecko nie będzie miało taty. Bedze miało, jak znajdziesz sobie porządnego faceta. Więcej się nacierpi patrząc jak Wam sie nie układa, niż na tym skorzysta.
Szkoda nerwów kochana