Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-09, 16:48   #4711
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III

mystique stooo lat i wszystkiego dobrego, samych pozytywnych zdarzen i zdrowia)

ja mam urodziny w dzien kolejnego meczu Polski , na szcescie tz tak sobie ustawil delegacje ze we wtorek zostaje i bedzie ze mna caly dzien bo mu zapowiedzialam ze sie wsciekne jak go nie bedzie bo wiedzialam ze jakby przyjechal wieczorem to jedynym tematem bylby mecz

mnie muli spac mi sie chce

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/fisher-price-lezac...389260058.html juz kiedys wklejalam naprwde go polecam tez czesto bralismy do samochodu i mala uwielbiala w nim spac do niego zakladalam pałak z tiny http://allegro.pl/tiny-love-luk-slon...388721008.html jest rewelacjny i do wozka do fotelika do lozeczka a mloda go uwielbiala i kupilam uzywany chyba za 30 zl
ja tego z fisher price bede meic ubłagałam tżabo mis ie bardzo podoba
ten tiny love tez ale drogi bardzo niestety taki nowy jak kasia pokazywala chyba

co do dwoch kresek to zobaczylam je pierwszy raz 9 marca ale test wyrzucilam gdyz myslalam ze jest zepsuty bo jakas druga blada krecha wyszla a ja bylam swięcie przekonana ze to musze byc dwie wyrazne.no 12 marca zrobilam znowu i to samo mowie hmm poszlam po nastepny inny znow to samo, 13 marca rano polecialam po kolejny mowie hmmmmmm weszlam na google wstukalam dwie blade krechy no i wyszlo ze ciaza i wtedy tak troche zglupialam
niby wiedzielismy ze pewnie w koncu zajde bo niczego nie uzywalismy od stycznia ale myslelismy ze tak szybko to neimozliwe bo ja 30 lat, palaczka itd myslalam ze jak w lutym sie nie udalo to pewnie troche to potrwa zawsze mowilam ze o tym marze ae jak juz sobie uswiadomilam ze jestem w ciazy to nei wiedzialam jak zareagowac,jakas otępiala bylam, ani sie nie cieszylam ani nic.tż byl na delegacji i powiedzialam mu dopeiro w piątek 16 marca, ale on juz sie domyslał i lepiej zareagowal niz ja tzn mnie przutalil powiedzial ze mnie kocha , nas kocha i ze mam sie nei martwic.
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 17:07   #4712
Lonia89
Raczkowanie

Ja dowiedzialam sie o ciazy 28.03.2012 dokladnie sroda, @ spozniala mi sie jzu tydzien ale stwierdzilam, ze nie bede panikowac, bo juz nie raz panikowalam jak spozniala sie dwa dni i robilam test, bo staralismy sie o dzidzie 5 miesiecy w 6 sie udalo to byl nasz 6 szczesliwy cykl. No i spokojnie w srode pojechalam sobie do fryzjera maz mial mnie odebrac, i akurat jak ja siedzialam u fryzjera on pobiegl po test ;p , i wkoncu postanowilismy go razem zrobic, chcialam strasznie zobaczyc te dwie kreski ale nie ludzilam sie, chociaz nigdy w zyciu tyle dni mi sie @ nie spoznila, wiec szybko siku , kropelki test i bach dwie grube krechy na ktore nie musialam nawet czekac, odrazu sie pojawily, maz akurat byl w lazienc epobieglam do niego i mowie -"jestem wciazy" a on taka mial mine;p hehe szok totalny, mocno mnie usciskal powiedzial z ekocha mnie bardzo mocno i ze ogromniesie cieszy, potem caly wieczor gapilismy sie na te dwie krechy jak upojeni , oczywiscie test mam schowany na pamiatke i kreski sa dalej tak smao wyrazne i czerwone jak tego pieknego dnia

12.01.2008 - nasz początek*
28.07.2010- zaręczyny
16.07.2011- ŚLUB;*
28.03.2012 - dwie wymarzone kreseczki
29.11.2012- Nasz termin
Lonia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 17:21   #4713
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

My dowiedzieliśmy się 13 kwietnia, czyli dwa dni przed urodzinami mojej mamy - wynik bHCG dołożyliśmy jej do prezentu, w kopercie Na początku byłam przekonana, że znowu nam nie wyszło - okres po # może wypadać różnie, mi się uregulował co prawda po dwóch cyklach, ale takie spóźnienie o parę dni, to przecież nic...Bardzo nam zależało, więc kiedy zobaczyłam negatywny wynik testu, to myślałam, że znowu mi umysł płata figle z objawami, ale dla świętego spokoju poszłam na betę...i JEST!

Swoją drogą, u mnie te sikańce jakoś się nie sprawdzają - to druga ciąża, a nigdy mi nie wyszły dwie krechy, mimo, że za pierwszym razem robiłam chyba w 7 tyg.
Stary 2012-06-09, 17:26   #4714
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

No i jestem

A my jutro aczynamy 18 tydz chwale sie juz dzis, bo nie wiem czy bede miala jutro czas aby wejsc

Co do dwoch kreseczek... u mnie pojawily sie 10 marca pamietam jak dzis

Co do biustu (ktoras tam pisala) przed ciaza mialam 70B (i to nie za wielkie) a teraz jest juz 70D i powoli cisnie wiec sadze ze do konca ciazy do 70DD sie zalicze, gdzie nigdy takich cycow nie mialam, ja zawsze chyuda drobna bez wilkich piersi

Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 17:51   #4715
T'ai
Zakorzenienie

ja robiłam w 38 dniu cyklu i gdyby nie ta impreza to jeszcze bym czekała
od zawsze mam nieregularne @ wahające się od 29 do 40 dni
a staraliśmy się 7 miesięcy w tym 1,5 miesiąca brałam leki na obniżenie prolaktyny bo miałam za wysoką
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 18:58   #4716
marti86
Zakorzenienie

kurde nie pamietam co mialam napisac((

ktoras z Was pisala ze pracuje w firmie ubezpieczeniowej-ktora?? bo mam pytanie
a konkretnie to to ze ktos mi przejechal czyms po calej dlugosci auta i mam rysy na drzwiach przednich, tylnich i tylnim blotniku.wydaje mi sie ze chyba jakies dziecko rowerem nie wiem czy nie moje nie przyznala sie ale wydaje mi sie ze to jej sprawka. i teraz tak.auto mam ubezpieczone na 20 000tys i meza w tej samej firmie ktore jest na mnie na 60 000 i mam pytanie czy kalkuluje mi sie to zglaszac na szkode?? w sumie sa 3 elementy uszkodzone ale pojda mi sie rypac znizki napewno:/ lacznie rocznie ubezpieczenie dwoch aut kosztuje mnie 4700zl w tym mojego 1400. to jak zglaszac czy nie?? o pomoc

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

aha

Weronika zamowilam Mikosiowi ten spiworek zadna nie rezerwowala wiec wylicytowalam za gorsze jak na coccodrillo na 56 mam bialy kombinezon wiec ten bedzie jak znalazl. takze dziekuje domowilam spodenki z bodziakami bo i tak za przesylke sie placi wiec mam juz cosik dla malego zdziwie sie jak za 3 tyg zobacze psioche

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 19:04   #4717
Dojotka1987
Zakorzenienie

wracajac do tematu stanikow to co myslicie o takich sportowych?
Stary 2012-06-09, 19:23   #4718
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
ja robiłam w 38 dniu cyklu i gdyby nie ta impreza to jeszcze bym czekała
od zawsze mam nieregularne @ wahające się od 29 do 40 dni
Ja zobaczyłam dwie kreski 20 marca w 39 dniu cyklu.
I jak to TŻ powiedział: Najpiękniejszy początek wiosny, jaki moglibyśmy sobie wymarzyć

Też miałam nieregularne cykle wahające się od 22 dni do 40
Dlatego, jak @ spóźniała mi się tydzień to nie brałam tego za ciążę, tymbardziej, że już kilka miesiący się schizowałam, że jestem w ciązy robiłam testy, ale za kazdym razem negatywne.

Tym razem jednak podejrzany był dla mnie okropny ból piersi, którego nigdy nie miałam, dziwne humorki, raz się śmiałam, za chwilę ryczałam bez powodu i nie mogłam się uspokoić

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
kurde nie pamietam co mialam napisac((

ktoras z Was pisala ze pracuje w firmie ubezpieczeniowej-ktora?? bo mam pytanie
a konkretnie to to ze ktos mi przejechal czyms po calej dlugosci auta i mam rysy na drzwiach przednich, tylnich i tylnim blotniku.wydaje mi sie ze chyba jakies dziecko rowerem nie wiem czy nie moje nie przyznala sie ale wydaje mi sie ze to jej sprawka. i teraz tak.auto mam ubezpieczone na 20 000tys i meza w tej samej firmie ktore jest na mnie na 60 000 i mam pytanie czy kalkuluje mi sie to zglaszac na szkode?? w sumie sa 3 elementy uszkodzone ale pojda mi sie rypac znizki napewno:/ lacznie rocznie ubezpieczenie dwoch aut kosztuje mnie 4700zl w tym mojego 1400. to jak zglaszac czy nie?? o pomoc

Ja pracuję
Skoro macie ubezpieczone auto a zakresie AC to ja bym zgłosiła
No, ale polecą Wam zniżki w przyszłym roku ubezpieczeniowym -10% (ewentualnie też za kontynuację- to zależy w jakiej macie firmie).
W firmie, w której pracuje jest ta opcja "szkody drobnej" i jeśli ją wykupisz przy zawieraniu ubezpieczenia (koszt 120zł) to jeśli masz szkodę do 1500 zł nie zabierają zniżek.
Może też macie coś takiego wykupione?
Tylko przy takiej wartości samochodu naprawa tych zarysowań może wynieść więcej.

Ostatnio miałam taki przypadek- babka wyjeżdżając z garażu zahaczyła o drzwi i przyrysował sobie troszkę nadkole. Pojechała do mechanika powiedział jej, że koszt naprawy to jakieś 600 zł.
Wiec przyszła do mnie, jako że ma u nas ubezpieczony samochód w AC no i wyliczyłam jej składkę, uwzględniając tą szkodę (nie miała "szkody drobnej" wykupionej) i wyszło, że pod koniec czerwca jak polisa jej się kończy będzie musiała zapłacić więcej o 700 zł.
Wiec stwierdziła, że jej się to nie kalkuluje, nie będzie korzystała z ubezpieczenia i naprawi to we własnych zakresie. Tylko, że akurat w jej przypadku wartość auta dużo większa, bo to była jakaś Honda z 2009r.

Także musicie sobie też przeanalizować czy Wam się kalkuluje zgłaszanie szkody

Edytowane przez madzius90
Czas edycji: 2012-06-09 o 19:25
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 19:30   #4719
marti86
Zakorzenienie

Dzieki Madziuswlasnie nie wiem musze isc do tego faceta co mi zalatwial ubezpieczenie wydaje mi sie ze jak poszly trzy elementy to wyjdzie troche wiecej w wycenie,szkody drbnej nie mam wiem ze mam zniesiony udzial wlasny w szkodzie.no ale tak jak mowie sa dwa auta ubezpieczone i w dwoch podja znizki.nie wiem jak Wy to tam liczycie-wiem ze jak bylo wykupowane ubezpieczenie mialam 50% znizek

Stary 2012-06-09, 19:33   #4720
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Dojotka, ja ciąży nie korzystałam, ale przed, kiedy sporo biegałam i owszem Myślę, że powinny się sprawdzić pod tym względem, że rosną razem z biustem i są materiałowe, więc żadne koronki, ani druciki nie będą podrażniały obolałych piersi. Tyle tylko, że jeśli masz duże piersi, to te sportowe staniki średnio je utrzymują - ciężar opiera się na szelkach, a nie na "obwodzie". Przynajmniej w tych popularnych topach, gdzie piersi są...hm...nierozdzielone. Jeśli się zdecydujesz, to polecam na szerokich szelkach, może są mniej estetyczne i nie nadają się pod każdą bluzkę, ale pierś jest w nich bardziej uniesiona i jakoś tak...nie lata

Może Kasia lepiej Ci doradzi, pewnie ma większe doświadczenie

Edytowane przez magdaef
Czas edycji: 2012-06-09 o 19:34
magdaef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 19:34   #4721
marti86
Zakorzenienie

http://allegro.pl/elegancki-komplet-...392899361.html a to dokupilam i juz mialam z mezem potyczke bo on tylko w moro by ubieral a ja niecierpie moro twierdzi ze to jest za slodkie jak fla faceta normalnie mnie wkurzyl

Stary 2012-06-09, 19:41   #4722
ausente
Zadomowienie

a widziałyście jakie ładne body mają być w lidlu od 14 czerwca ? Z myszką mikii i puchatkiem. 2 szt za 21.99 i koszulki niemowlęce za 12.99

Ps. zaś jestem u mamy.... nie mam siły do tak ☠☠☠n.... związku. Normalnie jakaś porażka. Niech se siedzi buc tam sam w tym syfie. Bez przesady. Ale zaś u mamy siedzieć ,to już nie to samo co samemu i jeszcze tym bardziej ja bez pracy. Czemu ja mam takiego pecha i musiałam go poznac ?

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:
http://allegro.pl/elegancki-komplet-...392899361.html a to dokupilam i juz mialam z mezem potyczke bo on tylko w moro by ubieral a ja niecierpie moro twierdzi ze to jest za slodkie jak fla faceta normalnie mnie wkurzyl
bleee moroo !! a ten komplecik śliczny

http://demotywatory.pl/1775443/Mezcz...cy-wybrakowani
a to widzialyscie ? haha
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia

Edytowane przez ausente
Czas edycji: 2012-06-09 o 19:43
ausente jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 19:43   #4723
marti86
Zakorzenienie

a co znowu Ausente??

Stary 2012-06-09, 19:50   #4724
ausente
Zadomowienie

Cytat:
a co znowu Ausente??
normalny facet jak wie ,że ma do zrobienia całe mieszkanie ,prócz 1 pokoju ,to się za to zabiera jak najszybciej . A on 1,5 tygodnia zdziera tapete w 1 pokoju. Bo zamiast dzis robic to on woli lezec i nic nie robic. a jutro tez nie bedzie robil bo jest niedziela I jeszcze miec pretensje ze ja obiadu nie zrobilam,a wrocilismy tak samo do domu ,ja ze szkoly a on z pracy. I przyszedl polozyl sie spac, i wstaje i pretensje bo obiadu nie ma . Ale dupy ruszyc zeby cokolowiek zrobic to nie...bo on ma na wszystko czas. No to stwierdzilam ze skoro on zas 1 pokoj bedzie robil miesiac no to nie beda mi sie kurzyc rzeczy, wozek , nosidelko i wszystko. A robi 1 pokoj a syf w calym domu !!! Zadzownilam do mamy zeby przyszla mi pomogla, mama sie wku.... na niego,bo on akurat wychodzil i do niej ze on nie bedzie z nia rozmawial. A jak mu pow ze to ona zabiera mnie do domu to on wstrzasnal ramionami i se poszedl.

A tym bardziej ,że czas leci i się zbliża wszystko wielkimi krokami ! A porobic to wszystko to nawet jakby ktos robil caly dzien to nie beda to 2 dni roboty lazienka,kuchnia,przedpok oj i duzy pokoj.

Nieliczac juz tego ,ze jak ostatnio sie poklocilismy to wzial se 1000 zaliczki i rozwalil to...i co i teraz dostanie tyle kasy ,ze starczy na oplaty , lekarza i ...miesiac bez kasy zyc. Tak wlasnie mój mężczyzna robi. A ja sie bd wiecznie denerwowac przez niego. Poszedl w mamuski swojej slady i a juz zostanie.

Edytowane przez ausente
Czas edycji: 2012-06-09 o 19:54
Stary 2012-06-09, 19:53   #4725
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Ja zobaczyłam dwie kreski 20 marca w 39 dniu cyklu.
I jak to TŻ powiedział: Najpiękniejszy początek wiosny, jaki moglibyśmy sobie wymarzyć

Też miałam nieregularne cykle wahające się od 22 dni do 40
Dlatego, jak @ spóźniała mi się tydzień to nie brałam tego za ciążę, tymbardziej, że już kilka miesiący się schizowałam, że jestem w ciązy robiłam testy, ale za kazdym razem negatywne.

Tym razem jednak podejrzany był dla mnie okropny ból piersi, którego nigdy nie miałam, dziwne humorki, raz się śmiałam, za chwilę ryczałam bez powodu i nie mogłam się uspokoić
właśnie mnie też zdziwiły bolące piersi, zwłaszcza sutki i taki metaliczny posmak w ustach, do tego z 10 dni wcześniej miałam skąpe 2-dniowe plamienie i cisza (zagnieżdżenie?)
ale mimo to jakoś odtrącałam te myśli bo nie chciałam się znów rozczarować
wcześniej chyba ze 3 testy robiłam w różnych miesiącach i zawsze negatywne były
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 19:55   #4726
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Ausente, nie ma sensu tak się miotać chyba...Zamieszkaj u mamy na stałe i niech się stara od nowa Zwłaszcza, że nie powinnaś przebywać w remontowych "oparach".

Marti, super komplecik! Wcale nie jest "babski", poza tym...teraz coraz więcej kobitek chodzi w moro, więc już nie ma co się ograniczać

Madziuś, zobaczyłaś dwie kreseczki w przeddzień moich urodzin!

Edytowane przez magdaef
Czas edycji: 2012-06-09 o 19:57
magdaef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 19:57   #4727
ausente
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Ausente, nie ma sensu tak się miotać chyba...Zamieszkaj u mamy na stałe i niech się stara od nowa
to jest taki czlowiek,ze on sie moze otrzasnie po X czasie ,wiec watpie aby sie staral, bo przecież TO MOJA WINA!

Kiedyś on był inny, nie wiem co mu się teraz stało ;/ nie da sie z nim wytrzymac,no normalnie nie da

Stary 2012-06-09, 20:00   #4728
marti86
Zakorzenienie

ciezki przypadeknie wiem co mam powiedziec mam nadzieje ze sie ogarnie i dojrzeje do bycia ojcem i partnerem dla Ciebie zebys nie musiala doswiadczac takich przykrych sytuacji :przytula:

Stary 2012-06-09, 20:03   #4729
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
Napisane przez ausente Pokaż wiadomość
to jest taki czlowiek,ze on sie moze otrzasnie po X czasie ,wiec watpie aby sie staral, bo przecież TO MOJA WINA!

Kiedyś on był inny, nie wiem co mu się teraz stało ;/ nie da sie z nim wytrzymac,no normalnie nie da
Wiesz co, nie chcę tutaj się we wróżkę bawić, ani niczego Ci doradzać, bo nie znam Was i sytuacji, z resztą związek to za poważna sprawa, żeby się wtrącać ze swoją opinią, ale powiem Ci tylko tyle: chyba dla Waszego Maleństwa byłoby, gdybyś na czas ciąży pomieszkała z Mamą...Mniej nerwów i zawsze ktoś komu ufasz będzie przy Tobie.

A jak się zachowa TŻ, to już jego interes, że tak powiem...jeśli mu zależy, to na głowie stanie, żeby Was odzyskać, jeśli nie, to gdzie tu sens?
Jak mówię, nie chcę się wtrącać, zrób Kochana, jak Ci dyktuje rozsądek i instynkt - Ty wiesz, co jest dla Dzieciątka najlepsze! Trzymam kciuki za mądre decyzje
Stary 2012-06-09, 20:04   #4730
marti86
Zakorzenienie

Magdaef mi spodnie bojowki kojarza sie z wyjsciem na ryby albo na grzyby:/ mowie do niego ze jeszcze zdzierze jakas koszule albo cos w tym rodzaju nawet mu wyslalam linka to stwierdzil ze sie nie znam http://allegro.pl/cherokee-koszulka-...386686441.html
ale maly mnie kpie watiat jeden

Stary 2012-06-09, 20:07   #4731
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

A mi bojówki kojarzą się z harcerzami, którzy to tych bojówek nie zmieniają przez cały czas trwania obozu...i nie piorą, rzecz jasna Także marne skojarzenie...

Mam nadzieję, że intuicja mnie nie zawiedzie i będzie Marcelinka, to przynajmniej ten problem będziemy mieli z głowy
Stary 2012-06-09, 20:10   #4732
emylka86
Zakorzenienie

witam! cały dzień was dzisiaj nadrabiałam... tak to jest jak 2 dni się nie zagląda na forum... : )

u mnie wszystko ok.
gratuluję kolejnych tygodni i pięknych brzuszków, bo trochę ich tu daliście ; p hehe

aaaa co do moich 2 kreseczek to ja test zrobiłam na wielkanoc 8.04 przed wyjściem do teściów ... ależ mnie zdziwiły te dwie kreseczki... zwłaszcza, że w połowie lutego postanowiliśmy że postaramy się o dzidzi, ale wiedziałam że to będzie już za późno, no to w marcu staraliśmy się od początku... i jest maleństwo w brzuszku : ) byłam w szoku że tak szybko nam się udało. mój tż był też mega szczęśliwy jak mu test pokazałam, ale nie powiedzieliśmy nikomu... ja chciałam zrobić jeszcze jeden test. a rodzinkę poinformowaliśmy dopiero po paru dniach. chciałam czekać do pierwszej wizyty u gin i dopiero powiedzieć, ale nie wytrzymałam. aaaa i test robiłam w pierwszy dzień spodziewanej @

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 20:17   #4733
ausente
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Wiesz co, nie chcę tutaj się we wróżkę bawić, ani niczego Ci doradzać, bo nie znam Was i sytuacji, z resztą związek to za poważna sprawa, żeby się wtrącać ze swoją opinią, ale powiem Ci tylko tyle: chyba dla Waszego Maleństwa byłoby, gdybyś na czas ciąży pomieszkała z Mamą...Mniej nerwów i zawsze ktoś komu ufasz będzie przy Tobie.

A jak się zachowa TŻ, to już jego interes, że tak powiem...jeśli mu zależy, to na głowie stanie, żeby Was odzyskać, jeśli nie, to gdzie tu sens?
Jak mówię, nie chcę się wtrącać, zrób Kochana, jak Ci dyktuje rozsądek i instynkt - Ty wiesz, co jest dla Dzieciątka najlepsze! Trzymam kciuki za mądre decyzje
Cytat:
ciezki przypadeknie wiem co mam powiedziec mam nadzieje ze sie ogarnie i dojrzeje do bycia ojcem i partnerem dla Ciebie zebys nie musiala doswiadczac takich przykrych sytuacji :przytula:
Jestem tak ...aż mi słów brakuje. Dla maleństwa będzie lepsze jeśli będę u mamy. Tylko zaś dziecko bez ojca Zamiast cieszyć się teraźniejszymi chwilami, tym jak dzidzi rośnie . Szykować się na przyjęcie go do domku , to tu takie sytuacje. No powiedzcie same , dziecko w drodzę ,to zamiast robic wszystko żeby było dobrze to on na odwrót. Jest dobrze pare dni , nadchodzi sobota...i BUM.
Wolny ptak z niego.... I właśnie dlatego nie chciałam brać ślubu.

Stary 2012-06-09, 20:19   #4734
marti86
Zakorzenienie

Ausente jestem z rozbitej rodziny, sama odeszlam od swojego bylego z dzieckiem i powiem Ci-lepiej byc samemu niz gotowac dziecku domowy haos-mowie z doswiadczenia.nie wiem jaka jest syt miedzy Wami ale jesli macie sie szarpac cale zycie to napewno dla dziecka lepiej bedzie jesli bedziecie osobno

Stary 2012-06-09, 20:25   #4735
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ausente Pokaż wiadomość
Jestem tak ...aż mi słów brakuje. Dla maleństwa będzie lepsze jeśli będę u mamy. Tylko zaś dziecko bez ojca Zamiast cieszyć się teraźniejszymi chwilami, tym jak dzidzi rośnie . Szykować się na przyjęcie go do domku , to tu takie sytuacje. No powiedzcie same , dziecko w drodzę ,to zamiast robic wszystko żeby było dobrze to on na odwrót. Jest dobrze pare dni , nadchodzi sobota...i BUM.
Wolny ptak z niego.... I właśnie dlatego nie chciałam brać ślubu.
wydaje mi się, że dzidzi lepiej będzie samej z Tobą niż by miało być świadkiem kłótni i ciągłych przeprowadzek do mamy... Marti dobrze radzi, a ty sobie na pewno poradzisz

Borysek 09.10.2015

Stary 2012-06-09, 20:30   #4736
marti86
Zakorzenienie

dodam jeszcze ze jak bylam malym dzieckiem rozne rzeczy przychodzily mi do glowy jak rodzice sie klocili.mialam pozniej problemy emocjonalne i efekty zycia w cialgym stresie daja sie we znaki do dzis.bylam najszczesliwszana swiecie kiedy ojciec odszedl z domu-poczulam niesamowita ulge.

Stary 2012-06-09, 20:33   #4737
Biedroneczkaolga
Zadomowienie

Cześć dziewczyny !
Cytat:
Napisane przez aniamotylek Pokaż wiadomość
Bo w uk to podczas ciazy nawet ci tam nie zajrza, dlatego jestem ciekawa jak rozpoznaja takie rzeczy. Ale bedzie ok bierz ladnie luteinke albo duphaston i lez grzecznie
Biorę to i to
Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
biedulka trzymam kciuki zeby bylo ok

jak ja cos zle robie to mi od razu by powiedzial a do innych to nie
pewnie pzresadzam ale nie moja wina ze mam w tej ciazy wiecznego focha i ryczenie
sama z soba ujechac czasem nei moge
na dodatek wyskoczyly mi na twarzy 4 pryszcze a na rekach ze dwa masakra jakas

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

biedroneczka moja kolezanka Gabrysia calą ciąże plamila, lezala od czwartego meisiaca non stop a to w szpitalku lub w domu ale urodzila zdrową sliczną coreczke Basie w kwietniu tego roku)) wiec tobie tez sie uda
Dzięki za pocieszenie
Ja mam cerę dramatyczną, nie mogę na siebie patrzeć w lustrze - może według przesądów będzie wymarzona dziewczynka
......................... ......................... ...................
Dziewczyny nie plamię już od 2 dni , ból brzucha jest mniejszy Luteina działa cuda
Stary 2012-06-09, 20:33   #4738
marti86
Zakorzenienie

a strach ma wielkie oczy-ja tez odeszlam od bylego z malym dzieckiem bez pracy, bedac sama-mama za granica a mimo to udalo sie i sama siebie wynosze dzispod niebiosa ze zdecydowalam sie na ten krok.tylko mowie-nie wiem jak to u Was wyglada bo u mnie to bylo totalnie do dupy.zylam z gowniarzem ktory majac 25 lat zachowywal sie jak 15 latek.dlugoby pisac.

Stary 2012-06-09, 20:33   #4739
marti86
Zakorzenienie

Biedroneckaolga supe tak trzymaj

Stary 2012-06-09, 20:38   #4740
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biedroneczkaolga Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny !

Biorę to i to

Dzięki za pocieszenie
Ja mam cerę dramatyczną, nie mogę na siebie patrzeć w lustrze - może według przesądów będzie wymarzona dziewczynka
......................... ......................... ...................
Dziewczyny nie plamię już od 2 dni , ból brzucha jest mniejszy Luteina działa cuda
trzymaj się tam i wypoczywaj ; )

Borysek 09.10.2015

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości