Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-11, 11:40   #98
marti86
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV

SKOPIOWALAM Z POPRZEDNIEGO NIE OGARNE CHYBA TYCH KOLEJNYCH STRON. KOBITY PRRRRRR zlitujcie sie nad tymi co pozno wstaja

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982

ja wymiotuje .mam mdlosci szcerze to wole wymioty .bo mdlosci potrafia mnie meczyc bardzo dlugo.zgage mam co dzien po wszystkim co zjem

najgorsze sa ostatnio dla mnie bole krzyża...nie wiem co juz mam zrobic z tym.spac mi neiwygodnie w kazdej pozycji...

bidulka ze spaniem mam to samawstaje po 5-6 razy w nocy:/ na sikanie masakra:/

Cytat:
Napisane przez martaj9
Dzień dobry!
I znów nowy tydzień a mnie tak sie nie chce isc do pracy

Pochwalę sie, że juz zaczynam czuc maluszka i jego ruchy

super a czemu nie pojdziesz juz na zwolnienie??

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982
ja wzielam l4 teraz 4 tego i narazie mam do 2 lipca ale nie mam zmaiaru juz tam wracac , wiec bede na l4, pozniej na macierzynskim a jak mi sie skoncza macierzynski, urlopy niewykorzystane to ide z wypowiedzeniem i mam ich w nosie oczywiscie martwie sie jak to bedzie z praca bo ejdnak tutaj jakies pieniadze ale tez ile mozna ...poradze sobie i znajde co innego

tak jest to uzaleznione od dochodu ale nie pwoiem Ci jaki prog bo nie wiem.ja sie napewno nie zalapie bo mam za duzy dochod razem z mezem:/

Kasiu
gratuluje 20tc

Weronika ja tez mam jazde na czeresnie.w sobote specjalnie jezdzilam po nie do miasta.wczoraj tez kupilam i dzis rano juz zaliczylam biedre bo pyszne tam sa

Anet a jak Twoj odwojny brzuchatek wygada??

Kamila ciesze sie ze juz lepiej sie czujesz

Madzius koniecznie poinformuj lekarza o serduchu!!

jeszcze wiele mialam napisac ale nie pamietam((

dzis mala wstala o 6 ja mialam ciezka noc tragedia jak spie.zawiozlam ja do przedszkola i sie polozylam.obudzil mnie telefon o .11.15 i dopiero co jadlam sniadanie.nie robie dzis obiadu bo mi sie nie chce.jade z kolezanka na flaki do mojej ulubionej restauracji

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora