|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III
wow, Ty dopiero masz niskie a jak sie czujesz? spoko?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4862 |
Zakorzenienie
|
ja tez zawsze bylam niskocisnieniowcem i mialam gorne kolo 90 ale w jedej i w drugiej ciazy miala wyzsze cisnienie.
z takim cisnienie jest przerypane bo czlowiek bywa czesto "zamulony" |
![]() ![]() |
![]() |
#4863 | |
Zakorzenienie
|
Ja zazwyczaj teraz śpię na lewym boku, a przynajmniej zasypiam, ale w nocy jak się budzę, to często się okazuje, że śpię na plecach
![]() Więc przekręcam się na lewy bok, ale za jakiś czas znowu budzę się na plecach ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
![]() Ja zawsze przed wizytą boję się, że będę miała właśnie wysokie ciśnienie, ale później wychodzi, że mam praktycznie idealne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mala aktywnosc ruchowa! no mozliwe... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4865 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4867 |
Zakorzenienie
|
ja zgage tez czasami miewam niestety
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- to moja Laura powinna miec wlosy do ramion jak sie urodzila a miala tylko delikatny meszek. Zgaga byla moja prawdziwa zmora w pierwszej ciazy.pomagal mi jedynie sen bo byla nie do wytrzymania i czesto spalam zeby nie czuc jej:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4868 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4869 | |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
Oby się mylił ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Zakorzenienie
|
ja uciekam spac bede dopiero wieczorem bo moj TZ bedzie spal po nocy, wiec kompa nie wlaczam;( nie piszcie za duzo bo nie nadrobie Was;p
dobranoc kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4871 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4872 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój P bardzo lubi krupnik ![]() Cytat:
![]() ja w piątek na wizycie miałam 120/70 ![]() Cytat:
![]() ja też tylko tak zasypiam ![]() ja też nie ![]() kurcze ale mi powyskakiwało krostek na ramionach ![]() a teraz jeszcze zaczynają na plecach ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4873 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4874 |
Zakorzenienie
|
ja mam tarke na ramionach i plecach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4875 |
Zakorzenienie
|
Też już zmykam chyba się myć i do łóżeczka, bo już ledwo na oczy patrzę
![]() Dobranoc! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4876 |
Zadomowienie
|
Ja mam takie przeboje na czole, że przestałam się malować, nakładam tylko korektor, bo mam wrażenie, że każdy puder matujący jeszcze bardziej je wywala na wierzch
![]() ![]()
#4877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mi się na plecach dopiero zaczyna i chociaż ich nie widać ale ramiona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4878 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4879 |
Zakorzenienie
|
Zaufam i taki wlasnie rozmiar zamowie ..
![]() Wrocilismy z zakupow .. nakupowałam na obiady jedzonka na zaś .. nie chce mi sie codziennie latac do spozywczaka ![]() ![]() A teraz ogladamy Norbita .. uwielbiam go ![]() ![]()
#4880 |
Zakorzenienie
|
wpadlam na chwile bo zyc bez was nie moge ehhehehe
ja wymiotuje .mam mdlosci szcerze to wole wymioty .bo mdlosci potrafia mnie meczyc bardzo dlugo.zgage mam co dzien po wszystkim co zjem ![]() najgorsze sa ostatnio dla mnie bole krzyża...nie wiem co juz mam zrobic z tym.spac mi neiwygodnie w kazdej pozycji... ja dzis mialam pyszny obiadek..roladki wołowe z ogorkiem , buraczki, ziemniaczki, na kolacje gołabka z sosem pomidorowym salatka z pomidorow i polska surowa gotowana mniaaaaaaam |
![]() ![]() |
![]() |
#4881 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj wybrałam się do kościoła...Nie dotrwałam nawet do czytań, już musiałam wyjść, bo inaczej by mnie mąż wynosił ![]()
![]() |
#4882 | ||||||
Rozeznanie
|
Kochane mamusie najpierw przywitam się z wami z półmetka ciąży - dziś rozpoczynam 20 tydzień
![]() ![]() ![]() Teraz już z górki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Mnie na razie oszczędzają- nie mam ani syfków, ani plam - buźka czysta jak przed ciążą ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mój maluch szaleje od rana, kopię mamusię i przeszkadza w pisaniu do wizażowych cioć ![]() Siedzę już w pracy, piję kawkę. Pogoda do du.py - normalnie jesień ![]() ![]() ![]() Oby 0d 17 do 22 lipca nie padała i świeciło słońce, bo chcę po leżakować na plaży (pod parasolem rzecz jasna). No właśnie dziewczyny- uważajcie na opalanie w ciąży. Później zostają okropne przebarwienia i plamy ![]()
![]() |
#4883 |
Zadomowienie
|
Czeeeść
![]() wpadłam do Was na pierwszą poranną kawę i śniadanko ![]() Za oknem przesłonecznie, mąż w pracy, synuś w przedszkolu, chata wolna ![]() Życzę Wam miłego dnia ![]() Kasiu gratuluję 20 tygodnia ![]() Edytowane przez aerien83 Czas edycji: 2012-06-11 o 06:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4884 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziś pewnie kończymy wątek. Jest już chętna do założenia kolejnej części??? Mystiquee??
![]() |
#4885 |
Zakorzenienie
|
hej koffane my po snadaniu a kafka pozniej gabrysia jeszzzzzzzzzczze spi juz 3 dzien ma 1 pobudke na smoka kladzie sie o 21 i spi do 8 az jestem w szoku nawet katar i kaszel jej nie przeszkadza
ja sie modle zebysmy sie nie rozchorowaly byla kuzynka z krk u mamy na weekend niby tylko w sobote sie widzialysmy 3 godziny ale jej maly sie rozchorowal i wyniotuje i ma sraczke bozzzzze zeby nas nie zlapalo wspolczuje kochane wymiotow ja ani a gabi ani teraz nic a nic twarz tez bez syyfow czasem 1 wyskoczy ale to normalne zgagi poki co tez nie mam tylko choler.... apetyt martii nie doczytalam ale mam nadzieje ze dogadalas sie z baba z all a ciesze sie ze ci sie spodobal ja dalam przykladowy bo akurat ten mam na 56 a ten drugi na 62 wiec nie bede nic kopowac booo jeszcze mam 3 chlopiece kurtki ![]() aaaa tak szczerze to powiem wam ze za te 2 tyg zostanie chlopczyk i moze bedzie rafałek ![]() ![]() co do slubu to mnie tez prowadzil tata to bylo moje marzenie a przed nami szla dziewczynka z obraczkami tz szedl ze swiadkowa moja mama z drużba a rodzice tz razem ![]() pisalyscie kiedy doiwedzialyscie sie o ciazy ja 2 dni przed urodzinami ![]() ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- dziewczyny w pepeco sa bodziaki z zcartersa i innej firmy z usa maja powycinane metki patrzcie do srodka ale super gatunkowo i wypatrzylam jeszcze ciuszki niemieckiej firmy topolino czy jak sie pisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4886 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
I znów nowy tydzień a mnie tak sie nie chce isc do pracy ![]() Pochwalę sie, że juz zaczynam czuc maluszka i jego ruchy ![]() ![]() ![]() Sa dni kiedy czuje sie nie do zycia ale ogólnie to spoko
#4887 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4888 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Goniłam już go od tygodnia żeby sie ogolił na brodzie to wczoraj w końcu to zrobił. Chyba się kapnął, że będzie z nim źle ![]() No to tyle. uf. ;] Jutro mecz polska rosja.. yy... ani mi się śni, że TŻ go obejrzy gdzieś indziej niż w domu ![]()
#4889 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U nas akurat nie było co łaska, tylko od razu zakonnica mówi: to ofiara na ślub wynosi 600 zł i nie ma dyskusji ![]() Cytat:
![]() Ale wczoraj na TVNie w prognozie długoteminowej mówili, że nast. weekend= 23-24.06 ma być upalny po 32* ![]() ![]() Oby im się to sprawdziło ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że to tylko wina hormonów i po porodzie znikną ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Zadomowienie
|
Witam Was Kochane
![]() Od razu się przyznam,że nie dam rady nadrobić tego co napisałyście ![]() Kawka zrobiona,mam chwilę.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.