2012-06-12, 10:31
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: "Wiosna przyszla, roczek mamy, wszystko w kolo rozwalamy"-mamusie III-IV 2011
Cześć
Wróciliśmy ze spaceru, Młody właśnie zasypia. Noc bez pobudek, ale znów mu się coś przestawiło i od 4 dni wstaje po 6.
Mam armagedon w łazience, bo jak się szykowałam na spacer to Dawid najpierw wywalił mi na podłogę całe pudełko z lakierami do poznakci, a potem złapał płyn do podłóg, jakimś cudem zdjął nakrętkę i wylał wszystko pod siebie ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Cytat:
Napisane przez agaaga89
U nas dziś straszna wilgoć, i to zimna, niby nie wieje, nie pada ale jest nieprzyjemnie  połaziliśmy trochę po dworze, a teraz wreszcie Filutek padł  i właśnie odkryłam 10 ząbka!!  Na szczęście narazie czwórki wychodzą bez dodatkowych stresów, oby tak dalej 
|
brawo za kolejnego ząbka 
Cytat:
Napisane przez izunia233
|
u nas to samo z wózkiem, 20-30 minut to max i tylko wtedy jak dostanie chrupka albo smoczek, inaczej od razu nerw i wychodzenie z wózka wychodzimy więc zazwyczaj z wózkiem, ale z niego nie korzystamy, Dawid lata po placu zabaw a wózek sobie stoi, no ale czasem trzeba do sklepu podjechać to się cyrk zaczyna
Cytat:
Napisane przez Eirene1987
Izunia mój też nie umie z lovi360 pić... ani z niekapka ani z bidonu ze słomką... tylko butla ze smokiem  umiał pić też normalnie z kubeczka łyczkami małymi ale teraz coś nie chce...
|
Dawi też z lovi 360 pić nie umie stoi w szafce w komplecie innymi wynalazkami
kupiłam za to wczoraj dla butelki wodę kubusia o której pisała agaaga i narazie super, bo Dawid pić z tego umie, a wreszcie nic się na niego nie leje 
Cytat:
Napisane przez agaaga89
Pulpety to jest hit   Chyba wszystkie dzieciaczki je lubią, nie trzeba się nażuć przy jedzeniu i jakie smaczne 
|
mój nienawidzi pulpetów nie ruszy tego wcale albo pluje na wszystkie strony
Cytat:
Napisane przez mordka_1985
Dzisiaj Zuzia była wyjątkowo marudna a Oliwia ciągle chciała się przytulać. Potem na poliku wyskoczyły jej 3 krostki i zrobił się lekko czerwony a wieczorem tż zauważył, że Oliwce przebiła się lewa dwójka.
Mamy już 5 ząbków 
|
gratulujemy Oliwce kolejnego zęba 
Cytat:
Napisane przez mik23
hej!
Co tam u Was z rana? 
Ja idę z małą ma spacerek a potem na szczepienie....hmmm..trzy majcie kciuki
papa
|
trzymamy w takim razie 
ubiegłaś mnie i już po szczepieniu więc super że mała tak dzielnie zniosła