Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-14, 11:54   #771
Kasik_12
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
My niby mamy lodówko zamrażarke typu side by side. Ale po moich ostatnich mięsnych zakupach też się jakoś mniej miejsca zrobiło

Dziewczyny ale jestem zła .

Pamiętacie jak się Was pytałam czy te wymazy trzeba odebrać samemu czy szpital je sobie zostawia? Otóż w poniedziałek na wizycie dowiedziałam się ,że trzeba je samemu odebrać. Więc dzisiaj mój mąż miał wyjazd służbowy do miasta gdzie będę rodziła to od razu zajechał do szpitala żeby odebrać wynik.Przed chwilą zadzwonił do mnie bo okazało się że tego wyniku nie ma bo wymaz nie został pobrany. A to był wynik na to GBS .
Sama więc zadzwoniłam do szpitala i im mówie że ja jestem pewna,że miałam pobierany ten wymaz,bo był przy tym mój lekarz i on go pobierał. Na co pani mi uprzejmie oznajmiła,że przeprasza ale oni nic takiego nie mają i widocznie lekarz nie pobrał tego wymazu.

Dziewczyny co mam teraz robić?? Zadzwonić do mojego gina?? Czy może jutro pojechać do niego osobiście i pogadać?
Podjedz osobiście do swojego lekarza, co za gafa

Anna też nie wyobrażam sobie sytuacji jakbym nagle została sama, straszne są takie wiadomości

Edytowane przez Kasik_12
Czas edycji: 2012-06-14 o 11:55
Kasik_12 jest offline Zgłoś do moderatora