Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-15, 08:57   #4110
basiula19
Zadomowienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV

Cytat:
Napisane przez Oliveira79 Pokaż wiadomość

a my od początku uzywamy białych Pampersów i są rewelacyjne, ale chyba tylko ja ich tutaj używam, bo nie zauważyłam, żeby któraś z Was o nich pisała? nie lubicie ich?
ja miałam białe jedynki na samym początku i moge je szczerze pochwalić właśnie fajna ta siateczka była teraz jedziemy tylko na Activ Baby no i kupiliśmy ostatnio pomarańczowe też sie sprawdzają u nas.....inne ja wiem nie byłam zadowolona a miałam dady i wickiesy jak dla mnie za sztywne były te pomarańczowe widzę, że są cieńsze niż AB.....

Cytat:
Napisane przez kasia_aa Pokaż wiadomość
hehe tez mam takie dylematy czasem to bym chcila tzta zostawić tak chociaz na pól dnia zmałym, by zobaczyl ze matka nie siedzi cały czas i nie pachnie tylko biega sie za tym dzieckiem i ciągle coś jak mowisz. ale co sie odwlecze to nie uciecze
ja ostatnio strzeliłam mojemu propozycję, że on bedzie sie małym zajmował przez 8 godzin i ma to robić sam...on zaraz przerażenie w oczach gdzie chce jechać mówi, że nigdzie będę z nim ale poprostu nie będę nic robić tzn posprzatam sobie poprasuje ale nic przy małym......a szczerze powinien zostać samiuśki z dzieckiem jeszcze do tego posprzątać....no ale wredna nie będę no i ma do wybroru pierwszą albo drugą zmiane hehhe bo w nocy Miko śpi to sie nie liczy na koło 4 i tak mu cycka nieda.....niby sie zgodził a co z tego wyjdzie.....bo mam wrażenie, że jemu czasami sie wydaje co to jest dzieckiem sie zająć przecież to nie praca....

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora