Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 _________
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-18, 11:54   #2011
gosia261282
Gang Iren

Dot.: Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 ___

Cytat:
Napisane przez ivonka7 Pokaż wiadomość
Cześć!
Przykro mi się zrobiło że moja osoba przypomniała się Wam w okazji wątku o patologii... trochę dziwnie się człowiekowi robi na sercu że dzielił się z wami częścią swojego życia i teraz jest tak wspominany...
Tak jak pisałam kiedy odeszłam -podczytuje was w wolnych chwilach- bo mam szacunek do was jako matek i interesuje mnie jak się wam wiedzie i życzę wam jak najlepiej.

Może tamta sytuacja nie wyszła najlepiej ale zwróćcie uwagę że Konia zdenerwowała się bo podważyłam opinie forum słowami pediatry... -weźcie pod uwagę że jako jedna z pierwszych na wątku byłam już wtedy mamą (Ewa miała może 2 tygodnie) i teraz przypomnijcie sobie wasze samopoczucie fizyczne i psychiczne w takim okresie macierzyństwa...z tego co czytałam to niejednej z was też nie było lekko i ja też reagowałam nieco bardziej emocjonalnie-bo chodziło o moje dziecko. Może teraz to rozumiecie. Teraz jestem spokojniejszą mamą 4 miesięcznego bąbla i wrzuciłam na luz.

Ja po prostu chciałam dobrze doradzić, nikt przecież nie musiał brać tej rady do siebie. Tak jak i ja nie miałam w obowiązku ślepo wierzyć temu co pisze się na różnych forach. A to o czym wspomniała Konia-że lekarze często tak postrzegają wiedzę matek wyniesioną z internetu-właśnie w sposób prześmiewczy to już nie jest moja wina.

Chciałam tylko odezwać się i trochę obronić, bo nie uważam się za złą osobę -a tak mnie tutaj przedstawiacie.

Pozdrawiam Was i życzę wszystkiego dobrego dla waszych dzieciaczków.
Hej,hej!Fajnie,ze sie odezwalas!I mam nadzieje,ze bedziesz odzywac sie czesciej.Bardzo mnie ciekawi co u was slychac dziewczyny!

Cytat:
Napisane przez Zia_ Pokaż wiadomość
Bry!
Ja w dorym humorze, pewnie dlatego ze dzis u ans slonko swieci i jak sie Ania obudzi i naje to uderzam na spacer.

I u mnie pogoda
Popoludniu pojedziemy do parku,bo teraz mam troche rzeczy do zrobienia.

Desiu z tego co piszesz to Adas to swietny chlopczyk i na pewno wyrosnie na wspanialego mezczyzne
Moja Wiki tez najchetniej by ze mna spala,ale Radek jej nie pozwala,bo nie wyspal by sie.W sumie troche ciasno w trojke,a jakby jeszcze Eryk byl to w czworke
Ja widze jednak,ze Wiki niektorych rzeczy zle nauczylam.Np nie lubi zajmowac sie sama soba,teraz jest jej przykro,bo nie zawsze mam dla niej czas,a mama kojarzyla jej sie z zabawa.Zawsze mialam wyrzuty sumienia,ze malo poswiecam jej czasu.Duzo pracowalam w Polsce,zebysmy dali rade finansowo,wiec ledwo przekraczalam prog mieszkania poswiecalam czas Wiki,wiec jak bylam w domu,ona nie bawila sie sama.Z Erykiem chce zrobic inaczej,nauczyc go ze choc w domu jestem on moze zajac sie sam soba.Tym bardziej,ze planuje trzecie dziecko,wiec za jakis czas nie bede mogla poswiecic bardzo duzo czasu Erykowi.
Czytam wlasnie Jezyk niemowlat i duzo rad sie sprawdza.Latwy plan dziala,ale u nas tylko do popoludnia,bo pozniej przychodzi Wiki i Radek i np zabawiaja Eryka,kiedy on jest zmeczony i mija jego pora drzemki.A w dzien przez ostatnie trzy dni jest super,karmienie co trzy godziny i cykl karmienie/aktywnosc/sen.Jak jest senny odkladam go do lozeczka i zasypia sam.