Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kiedy to zleciało?! Z Young PM-ki zrobiło się sflaczałe ciało! Young PM, cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-19, 20:24   #421
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Kiedy to zleciało?! Z Young PM-ki zrobiło się sflaczałe ciało! Young PM, cz.6

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
na razie mam sesję więc głównie o tym myślę ale jak wieczorem zmieniam opis na wizażu to tak mnie trochę ściska w gardle
zobaczysz jak bedzie tylko pare godzin do slubu emocje co nie miara

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
Hej

Żabciu Dominik jest śliczny !! Nie mogę się napatrzeć, cudny !

My mamy jutro wizytę u gin.
Dziekuje bardzo
jak tam po wizycie?

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
i tak czesto wpadasz
a jak tam noce, sporo wstajecie?

to fajnie ze D. tyje
Nocki troche gorsze niz dzien. Ale nie wstajemy ak czesto max 2-3 razy zeby nakarmi zmienic pampersa czas usypia odrazu a czasem trzeba nosic na rekach zeby padl . Ale ogolnie jest dobrze

Cytat:
Napisane przez monnilp Pokaż wiadomość

super, że mały przytył!

hej a my dziś dostaliśmy zaproszenie na ślub mojej koleżanki na sierpień i się bardzo cieszę zwłaszcza, że będą mieć wesele na tej sali co my i zobaczę co i jak

zazdroszcze wesele tez bym sie wybrala

Cytat:
Napisane przez malutka155 Pokaż wiadomość

Jaki on słodki, zakochałam się

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Szczerze, to musiałam się Wam trochę naprzyglądać, bo macie dosyć podobne rysy z Mężem co do noska i oczu - bez dyskusji Twoje Biedaczka, szwy Cię nie ominęły? Współczuję, ale szybko wrócisz do formy, zobaczysz Super, że udało się naturalnie, jesteśmy z Ciebie baaaaaardzo dumne!!!

Dzielna Mamuśka!! Fajnie, że tak zabiegasz o karmienie piersią, nie stresujesz się, super podejście Żabcia naprawdę nadajesz się na Mamę Doczytałam, że Mały już przybiera, elegancko Czekamy na opis porodu oczywiście!
Nosek to napewno moj ma usta meza No nie ominelo mnie na poczatku bylo ciezko sie zalatwic ale jest coraz lepiej .. teraz juz wsumie szwy mi odchodza wiec jest dobrze

Staram sie z ta piersia ale mowie do meza ze nic na sile jesli maly sie nie zlapie to ani ja ani on nie bedziemy sie meczyc tylko zostaniemy przy pompowaniu.

Dziekuje slicznie

Cytat:
Napisane przez dalenka8 Pokaż wiadomość

A myślałam, że tylko ja dostrzegam podobieństwo . Ale nos Dominik na pewno po mamie .
!

Cytat:
Napisane przez malutka155 Pokaż wiadomość
zaaaabciu ten moment kiedy opisywałaś jak już miałaś synka na rękach... Aż się wzruszyłam. Do tej pory na widok dzieci to uciekałam, a teraz po zdjęciach twojego synka i po tym opisie stwierdziłam, ze to najpiękniejszy moment w życiu każdej kobiety.
Zdecydowanie tak! Zawsze mowilam ze faceci maja dobrze nie mecza sie z @ nie chodza z brzuszkiem 9 miesiecy nie rodza .. ale tak naprawde nie wiedza co przez to traca. Urodzic dziecko to cos pieknego naprawde

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Żabcia - jedyne, co mogę napisać to -

Obudziłaś mój instynkt
to do dziela!

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora