|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kiedy to zleciało?! Z Young PM-ki zrobiło się sflaczałe ciało! Young PM, cz.6
Cytat:
no i że podrywało Cię ... ciacho! Cytat:
a czemuż to? ale tu dziś cisza! jakie plany na sobotę? tzn. wieczorem to wiem co będziecie robić :P ja czekam na obiad, potem jadę do TŻ, jak on skończy pracę, żeby mu pomóc w tym remoncie.. w sumie to moglibyśmy go już skończyć potem idziemy do przyjaciółki i jej chłopaka obgadać wspólny wakacyjny wyjazd a potem lecimy z inną kumpelą i jej chłopakiem do baru na mecz ![]() miłego weekendu
|
||
|
|
|
#362 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kiedy to zleciało?! Z Young PM-ki zrobiło się sflaczałe ciało! Young PM, cz.6
Cytat:
Kuzyn wczoraj wieczorem przyjechał, przenocował i przed południem pojechał. Ja byłam dziś na terapii z młodym, teraz robię pranie i obiad. A dziś czeka mnie kończenie pracy mgr. Porażka! |
|
|
|
|
#363 |
|
Raczkowanie
|
Jestem trochę zawiedziona moją rodziną z 40 osób zaproszonych na ślub przyjdzie 14
. U mnie planów na sobotę nie ma, siedzę w domu i się nudzę , książki sobie kupiłam na sesję, to w końcu mam nadzieję, że się pouczę .
|
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#365 |
|
Raczkowanie
|
Przyjdzie 30 osób z rodziny TŻ (nie liczę jego rodziców i jego), a u mnie będzie tylko rodzina od strony matki i doproszę jeszcze kilku znajomych z partnerami/partnerkami i chociaż niech te 50 kilka osób będzie, mam nadzieję.
Edytowane przez Ahri Czas edycji: 2012-06-16 o 17:10 |
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
Powracam do swiata zywych
![]() Malutki kochany Bylismy wczoraj i dzisiaj u pediatry wszystko wporzadku , tylko ze z wagi spadl i narazie nie ruszylo nic w gore. A to dlatego ze mialam problemy z cycem nie mogl sutka zlapac a robil sie coraz glodniejszy takze wczoraj zaczelam pompowac mleko bo cyce zaczynaly sie robic twarde i od wczoraj slicznie je i spij na zmiane A jutro znow do lekarza zeby sie upewnic ze z waga lepiej. Taki kochany anioleczek z Niego jest maz zakochany , moja mama tez a ja bym mogla godzinami siedziec i na niego patrzec Jak tylko zrobie obiad to Wam napisze jak porod wygladal
|
|
#367 |
|
sajkolidżist
|
My obejrzeliśmy mecz, a teraz czakamy jak na szpilkach, bo jak się zaczną zamieszki, to TŻ tam jedzie Ahri, szkoda, że goście nie dopiszą
|
|
|
|
#368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!Cytat:
.
|
||
|
|
|
#369 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za wage no nic przepłyneliśmy sie statkiem i znaleźlismy idealny wąwóz na sesjr tylko spiekło mnie słońce i mam odznaczające się rekawki
|
|
#370 |
|
sajkolidżist
|
Dalenka, w zależności gdzie będą ewentualne zamieszki, może być i Warszawa
Na szczęście na razie telefon milczy.Kicia, może spróbuj peelingów żeby przynajmniej zatrzeć granice między opalonym i nieopalonym. Ewentualnie balsam bronzujący na wyrównanie. Dlaczego nie użyłaś kremu z filtrem? Edytowane przez morsmordre Czas edycji: 2012-06-17 o 00:38 |
|
|
|
#371 |
|
Raczkowanie
|
Wiem właśnie, ale się nie dziwię, w sumie rodzina od strony taty urwała z nami kontakt, myślałam, że przyjdą bo wujek jest moim chrzestnym, ale no cóż. Dałam znać kuzynostwu, tym którzy nie mają parterów, żeby z kimś przyszli no i podzwoniłam, i popisałam do kilku znajomych. Jeden od razu potwierdził przybycie z partnerką, więc mam nadzieję, że reszta też przyjdzie
. Otworzyłam książki do nauki na sesję . Mam nadzieję, że zmuszę się do dalszej nauki .Kicia Dokładnie, tak jak pisze morsmordre, spróbuj peelingów. Na mnie jeszcze działa wosk, takim co się depiluje .
|
|
|
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Żabcia, przez Ciebie mój instynkt macierzyński wariuje ! Myślałam, że jest ok, że jakoś to "przebolałam", że na razie musimy poczekać, a tu taki Dominik na zdjęciach i wszystko szlag trafił :P!
|
|
|
|
|
#373 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
problem jest też w tym że chcąc nie chcąc nawet z kremem się człowiek opali a ja chce uniknąć dwóch rzeczy... opalonych ramion z odznaczającymi się ramiączkami od bluzki i rękawkami w kwestii do sukni ... ale tak to się chyba nie da bo przeciez nie będe chodzic z długim rękawem ![]() my właśnie z TŻtem wstaliśmy z łóżka jak ja kocham spać u niego ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja takiego filtru używałam we Włoszech . Musisz sobie kupić bluzki całkowicie bez rękawów i ramiączek i w nich chodzić do ślubu .Jak tak dalej pójdzie, to u nas zapanuje baby boom wywołany zdjęciami już obecnych wizażowych maluchów .
|
|
|
|
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
nie odzywam sie bo jakoś nie mam czasu zaraz zabieram sie za nauke na jutrzejszy egzamin ![]() ostatnio ciagle mnie brzuch pobolewa, ale to chyba dlatego ze sie powieksza, bo ani sie nie denerwuje, ani nie przemeczam, tylko np siedze na kanapie miałyście tez tak? wczoraj byliśmy na meczu i festynie, troszke potańczyliśmy na poczatku sie stresowalam, ale tak sobie myslalam, ze dziewczyny w ciazy na wlasnych weselach szaleja cała noc, to przeciez mi te kilka wolniejszych tańców nie zaszkodzii faktycznie nic mnie nawet nie bolało ![]() kicia widzialam foteczki na fc, rocznica udana, a po tobie widać, ze zeszczuplałaś morsi mam nadzieje ze zamieszek jednak nie było?
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. No i pewnie, że tańce z mężem nie zaszkodzą .A co do Kici, to też miałam napisać, że widać, że wyszczuplała Boże, jakiego ja mam dziś lenia! Porobiłam trochę rzeczy w domu, trochę pracy napisałam, ale i tak jestem daleko w tyle :/. |
|
|
|
|
#377 |
|
sajkolidżist
|
Nie było na szczęście żadny zamieszek
TŻ własnie pojechał do domu no i mi smutno ![]() Kicia, a jakiego filtra używasz? Jest fotostabilny? |
|
|
|
#378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko pech chciał że pomyślałam o zmianie torebki w ostatniej chwili a ja przeważnie smaruje się bezpośrednio przed wyjściem na słońce no i nie wziełam a TŻ to jakiś zwykły z soray miał 30 stkę Cytat:
na prawdę ?? za to wczoraj wieczorem złamałam swoje wszystkie przyrzeczenia no ale wiadom rocznica kolacja winko truskawki czereśnie spagetti ![]() ja wracam do nauki na jutrzejszą poprawę aaaaaaa 3 tygodnie i 6 dni bożżże to prawie już
|
|
#379 | |
|
Zakorzenienie
|
no z tym czasem to troche ciezko ale sie staram
![]() Cytat:
dziekuje super ze macie miejsce na sesje ![]() to juz lada dzien masz stresa? ![]() Mypo wizycie ... malyprzytyl od wczoraj
|
|
|
#380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Żabciu Dominik jest śliczny !! Nie mogę się napatrzeć, cudny ! My mamy jutro wizytę u gin. A wczoraj i dziś z racji pięknej pogody prawie cały dzień spędziliśmy nad jeziorem. Trochę wymęczona jestem, tak że chyba zmykam pod prysznic i do łóżka. Cytat:
![]() Widzę że na wątku znowu emocje przedślubne, ale fajnie. Super, że ten dzień jeszcze przed Wami. Ja nie mogę uwierzyć, że tu za chwilę u nas I rocznica. A my w sobotę idziemy na wesele do naszych przyjaciół i tak się emocjonuję ich ślubem, nie mogę się już doczekać tego wesela .
Edytowane przez Almariel Czas edycji: 2012-06-17 o 20:20 |
|
|
|
|
#382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ja chyba zaraz bede konczyc 1 trymestr, bo jestem w 13 tc kicia widac, widac, wracaj do nowych nawyków ![]() my jutro mamy 1 roznice ![]() bedzie niestety beznadziejna ja mam rano egzamin, na ktory prawie nic nie umie nie czaje tego,wiec bede caly dzien zalamana, ze nie zdalam![]() a Tz idzie na 14 do pracy ![]() dzisiaj nie moglismy sobie tego odbic, bo tz tez jest w pracy , a po drugie ja sie probuje uczyc, zyciee....
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
mój TŻ skwitował że teraz to siedzę i gadam że chcę już a 15 lipca będę gadać " ja chcę jeszcze raz"
|
#384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak tam noce, sporo wstajecie? to fajnie ze D. tyje
|
|
#385 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
hej a my dziś dostaliśmy zaproszenie na ślub mojej koleżanki na sierpień i się bardzo cieszę zwłaszcza, że będą mieć wesele na tej sali co my i zobaczę co i jak
|
||||
|
|
|
#386 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Jaki on słodki, zakochałam się Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja siedzę i się uczę
|
|
#387 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#388 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do noska i oczu - bez dyskusji TwojeCytat:
Dzielna Mamuśka!! Fajnie, że tak zabiegasz o karmienie piersią, nie stresujesz się, super podejście Doczytałam, że Mały już przybiera, elegancko Czekamy na opis porodu oczywiście!Cytat:
![]() Cytat:
Chyba często się to zdarza gdy brzuszek zaczyna rosnąć tak porządniej, więc się nie denerwuj ja dostałam nospę na wypadek gdybym nie wytrzymywała bólu, ale obeszło się bez ![]() Cytat:
![]() ale najpiękniejsze ciągle przed Tobą Wreszcie do Was wpadłam! Nie napociłyście wielu postów, więc spokojnie Was nadgoniłam ![]() Z dobrych wieści, to Filipkowi wyszły kolejne dwie czwórki i następna szykuje się do wyjścia!! ale biedaczek ciągle się chce tulić, gryzie paluszki, śpi niespokojnie... Szczęście, że wychodzą wszystkie naraz, przejdziemy to raz a porządnie ![]() Buziaki ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- To chyba sobie dziś nie popiszę.... Dobranoc Babeczki
|
|
#389 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. I włoski masz długie już. Super, że zmieniłaś nawyki i że przekonałaś się do jogurtu zamiast śmietany .Matko, to ZARAZ!!!!!! Super !Cytat:
Cytat:
! Fajnie, będziecie wiedzieli, czego się spodziewać .Pewnie, że tak . Cieszymy się, że nie zrezygnowałaś z pisania z nami .Cytat:
. Ale nos Dominik na pewno po mamie .Super, że kolejne ząbki wychodzą Filipkowi, duży facet już z niego .Ja trochę jeszcze popiszę i idę spać, bo jutro wstaję o... 5.30 Dobranoc !
|
||||
|
|
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak śmietana co do włosów to mam ich serdecznie dość szczególnie w takie upalne dni
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.

W poniedziałek oddaję całą dokumentację
wiem, głupia jestem
)
no i że podrywało Cię ... ciacho!
potem idziemy do przyjaciółki i jej chłopaka obgadać wspólny wakacyjny wyjazd 

. U mnie planów na sobotę nie ma, siedzę w domu i się nudzę
a robil sie coraz glodniejszy takze wczoraj zaczelam pompowac mleko bo cyce zaczynaly sie robic twarde i od wczoraj slicznie je i spij na zmiane 

.
za wage
no nic przepłyneliśmy sie statkiem i znaleźlismy idealny wąwóz na sesjr
.

ja mam rano egzamin, na ktory prawie nic nie umie nie czaje tego,wiec bede caly dzien zalamana, ze nie zdalam