2012-06-20, 07:38
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bo my jestesmy super babki! Matki - Wariatki cz I
Cytat:
Napisane przez eveewe
no jaaaaaaaaaa  slodkosci
Witam sie, tata juz lepiej, apetyt ma wiec dowoze mu jogurty i mu podaja. Ponadto zdjeli mu szwy z twarzy, dzis byl jakis lekarz i mowil ojcu, ze podejrzewa ze jego lekarze szykuja go do wyjscia. Lekow dostaje coraz mniej, radzi sobie coraz lepiej. Dentystka co go operowala, mowila zeby powoli probowal pic lyzeczka, ale nie ma jak, bo ma jezyk przyszyty do wargi (dopiero dzis sie dopatrzylam), bo tata mi powiedzial, ze chyab tak zrobili. Musze kiedy lekarza zlapac i zapytac. Dzis obiadem sam sie nakarmil, powoli przed lusterkiem ale jakos poszlo.
Pochwale sie ze dzis ruszylismy w kierunku budowy. Mielismy brac kredyt na budowe, ale po glebszym zastanowieniu, zrezygnowalismy, bo bysmy sie zakopali po uszy. no wiec poki co z wlasnych funduszy kupilismy stemple, deski i troszke bloczkow od takiego znajomego, co mu na budowie zbywalo. Dzis tz zawiozl do geodety plan, ma wytyczyc gdzie ma byc garaz a gdzie dom. Planujemy w tym roku postawic garaz i jesli sie uda fundament pod dom zalac. W sobote jade do cioci, ma byc kierownikiem budowy, wypelni mi wszystko i ide skladac w starostwie, ze chcemy rozpoczac budowe. Jak pojdzie wszystko ok, to w lipcu TZ chrzestny wezmie sie za postawienie garazu. TZ jeszcze nie wzial tacierzynskiego, wiec w lipcu by wzial i byloby w sam raz na pomoc.
|
Cieszę się ze twój tata już lepiej sie czuje. I gratuluje budowy domu Troszkę ci zazdroszczę, a nawet baaaardzo Super że macie możliwość nie brania kredytu.
Cytat:
Napisane przez martynka1916
hejka  to może i ja się przyłączę...  zona od 2009 roku i mama Rafałka od 2009 roku ....
|
witam
napisz coś więcej o was
Cytat:
Napisane przez eveewe
u mraysi tez czesto tak jest ze w dzien nie spi, myslimy ze wieczorem padnie wczesnie i na dlugo - a to nie zawsze tak jest
Zamowilam bratankowi na roczek prezent o ---->> TAKI co wy na to??
|
Świetny prezent
A wy zawsze pojawiacie się jak ja ide spać
17 maja 2011
Paulinka
19 luty 2015
Krzyś
"Życie to tylko wieczna walka z czasem i pieniędzmi.." ~ Ł. Wejman
Edytowane przez migotka03
Czas edycji: 2012-06-20 o 07:39
|
|