Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2012-26
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-20, 15:39   #51
kasia_kuku
Zakorzenienie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
yy... a to nie możesz sama decydować o studiach? Czemu niby na zaoczne nie możesz iść? bo gorsze? .
Nie gorsze ale sie nie zapłacą same.

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
żeby Ci się z tych zmartwień nic złego nie stało
będzie dobrze
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34822917]kasia spokojnie zdasz a to wy sami nie fundujecie sobie wesela?[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
Ja też nie rozumiem dlaczego nie możesz iśc na zaoczne studia? Jesteś dorosła więc chyba sama decydujesz o sobie. A przecież gdybyś była na zaocznych studiach to jeszcze lepiej bo będziesz miałą więcej czasu na przygotowania do ślubu a potem dla męża
Miałam iść do pracy(1/2 etatu) i na studia dzienne, żeby coś odłożyć na ślub ale rodzice mi finansują i tak całe wesele. Jak pójdę na zaoczne to mi nie zapłacą za studia 2900 za semestr co daje 4x2900 = 11600 plus 20000 na wesele.

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
kasieńku spokojnie wdech wydech i wszystko sie uda wiem to!
Dziękuję za wsparcie...

Najgorsze jest to właśnie, że dla rodziców to koniec świata. Nie mam nic w nich oparcia, ma być już zdane i nic nie rozumieja...

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora