Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-20, 15:41   #3704
branzoletka
Branzoletka

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII

Cytat:
Napisane przez Alexandraaa88 Pokaż wiadomość
Masz rację... Ja tez nie zamierzam go błagać o to żeby był z nami... Jednak nie spodziewałam się, że będzie chciał zostawić swoje dziecko... A z tym wsparciem finansowym to już też widzę, że będzie masa problemów...
Rozmawiałaś z nim o alimentach? Musi się zdeklarować konkretnie ile będzie dawał na dziecko i do którego każdego m-ca. Nie dawaj się zbyć, że teraz to on nie ma albo z pracą ciężko, zrobił ci dziecko więc niech teraz na niego płaci.
Od teraz zbieraj wszystkie rachunki za pieluchy, kosmetyki,leki itd. bo będą ci potrzebne do ustalenia ile potrzebujesz na dziecko(w sądzie jak się z chłopem nie dogadasz).
A sądu nie będzie obchodziło czy ma pracę czy nie i jaki to on biedny tylko wyliczy ile ty potrzebujesz na utrzymanie dziecka i ile ojciec mógłby zarobić przy swoim wykształceniu gdyby mu się chciało. Z tego co wiem do 500zł. możesz się starać dostać a jeśli tatuś się miga, to płaci ci państwo a z niego ściągnie nawet za 20lat będzie go komornik ścigał aż nie spłaci państwowego długu

15.10.2014- Leń ćwiczy

27.12.2014.

przepraszam ale pisze z klawiatòry bez polskich znakòw

13.08.12 mój mały cud
branzoletka jest offline Zgłoś do moderatora