Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-20, 18:59   #910
winyl
Zakorzenienie

Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość

ej, a jak zwracają się do Was Wasi faceci?
mój mówi do mnie słodziak nawet jak sie klocimy tacy jestesmy piperznieci xD

2. coo Ty i jak zareagowało społeczeństwo, jestem bardzo ciekawa? mój tez uwielbia kolorowe ubrania i ma misje: ożywić naród Polski tez nie ma problemu z różem co więcej: chyba jest skazany na ten kolor , przeze mnie ; )

1. tak jest, nie ma uzalania sie

2. mistrzem redukcji to ja nie jestem ale menu masz pysznee!

nie mam pojęcia co oznacza to:

ale niech będzie animowaną formą nagrody dla dżogingowca dnia

dziś wygrała:

Psyhe

aaa! ja słyszę już ton jakim jest to wypowiedziane! codziennie to słyszę i to za kazdym razem takim osłchlym tonem

wiem, musze, wydaje majatek na taksowki (przewaznie jestem zbyt spozniona na miejskie srodki transportu ;/ echhhhhhh)
Nie, nie, wcale nie oschłym! Ale jak się tak zastanowić, to śmieszne jest planowanie jakim samochodem chce się jeździć jak się nie ma prawka . Zrób, zrób, świetna sprawa, a jeżdżenie to sama frajda! BURŻUJU! Lepiej odłóż, na ten dużo palący samochód .

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
zanim skomentuję Twoje wypowiedzi, to chciałabym złożyć Ci propozycję, abyś została moim psychoanalitykiem!
jesteś meeeega mega mądrą dziewczyną

1. to bylby chyba dobry sposob ; )

2. czaicie, gdyby sklepy nazywaly sie: sklep monopolKowy
nie byloby tam jaboli tylko same takie cukiereczki, grejfrutowka wlasnie, cytrynowka, wszelkie wodki smakowe, a w ramach czegos na zagryche bylyby sprzedawane nejpyszniejsze ciastka na wage bylby to raj andzi bandzi, chyba otworze taki sklep ;p
1. boze jaka ja jestem prozna czasami lapie sie na tym, ze nie wiem co jest dla mnie priorytetem tylko ze to juz zaczyna sie robic chore, gdy przez jakies tam urojenia, obsesje zwiazane z sylwetka i zywieniem mozemy zawalic szkole, relacje z partnerem, rodzina
dlatego rozsadnie rzucilam na jakis czas silownie i czas ktory spedzilabym tam, spedzam na nauce

2.

ja Cię ciągle mam za kochanego słodziaka i chyba nic tego nie zmieni

o krwa
kosmos!

zaskoczylas mnie, ale chcialabym, żeby Ci sie udalo!

zalozysz nowy wątek?
maratończyk cz.1
ciągl biegamy, maraton wygramy cz.2
Psyhe&maraton cz. 3

dołączę i zrobię też : sub
O jaa, o jaaa, biznesplan! Chodźcie, otworzymy razem! Będzie się nazywał monopolkowy pod milką!

No ba, w końcu ja jestem taka sweetaśna chyba nikt nie ma wątpliwości?

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora