|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
BŚ, ja tą sałatkę robię ze 2 razy miesięcznie więc 2 puszki
![]() ![]() To przyjeżdżaj ugoszczę Cię sałatkami i turbo ilością alkoholu ![]() No właśnie nie mam jeszcze planu... Jak kiedyś potrafiłam przebiec 17-18km. też nie miałam planu... Po prostu biegałam z 5-6 razy w tygodniu i coraz dłużej, coraz dłużej... I nawet jak nie miałam już za bardzo siły to chwilkę maszerowałam, a później znowu biegłam i jakoś to poszło ![]()
![]() |
#902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak powiedziałam o tym koleżance to zaczęła robić po 100 dziennie na jedną nogę ![]() ![]() Aaa no Psyholu, pewnie, że biegnij! To musi być super!
![]() |
#903 |
Zakorzenienie
|
Winyyyyl, naprawdę jesteś tak zauczona, zapracowana? Masakra spać po 2 godziny...
![]()
![]() |
#904 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() (no dobra, wiem ![]() Kolega biega w maratonach i trenuje mniej więcej 3 razy w tygodniu. Ale raz to jest trening na szybkość, raz taki zwykły na podtrzymanie kondycji i raz na odległość. Jest dużo planów (na wizażu pewnie też się coś znajdzie) treningowych, które przygotowują do takich rzeczy ![]() Biegi długodystansowe tak pięknie kształtują nogi ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#905 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zawsze lubiłam biegać na długie dystanse, a nie na czas ![]() ![]()
![]() |
#906 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. ![]() ![]() 3. ![]() przysiady są super, tylko trzeba zwracać uwagę na technikę, bo bardzo obciążają kolana, jeśli są źle wykonywane. trzeba pilnować, żeby kolana w zgięciu nie wychodziły poza linię stóp ![]() nie lubię zielonej mrożonej ![]() Cytat:
![]() 8 minutówki są świetne pod tym względem, że zajmują mało czasu, a szybko czuć, że coś dają ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() hit ostatnich dni : http://www.youtube.com/watch?v=XzJhs...ature=youtu.be cywil cywil cywil jak to zdam, to chyba się upiję! a nie, nie mogę! bo po cywilu mam 6 dni na karne! lalalalalalla! ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Wczoraj żyłem seksem A od dziś kooOOoooOOoooooOOoooooOOo deksem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Zadomowienie
|
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey!
![]() MP żyje ![]() ![]() Opowiem zaraz w clubie. Pracuję nadal, sesja skończona ![]() ![]() Tęskniłyście trochę? |
![]() ![]() |
![]() |
#908 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ej, a jak zwracają się do Was Wasi faceci? mój mówi do mnie słodziak ![]() ![]() ![]() 2. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. mistrzem redukcji to ja nie jestem ![]() nie mam pojęcia co oznacza to: ![]() ale niech będzie animowaną formą nagrody dla dżogingowca dnia ![]() dziś wygrała: Psyhe ![]() ![]() aaa! ja słyszę już ton jakim jest to wypowiedziane! codziennie to słyszę ![]() ![]() wiem, musze, wydaje majatek na taksowki ![]()
![]() |
#909 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesteś meeeega mega mądrą dziewczyną ![]() 1. ![]() 2. czaicie, gdyby sklepy nazywaly sie: sklep monopolKowy ![]() nie byloby tam jaboli ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dlatego rozsadnie rzucilam na jakis czas silownie i czas ktory spedzilabym tam, spedzam na nauce ![]() 2. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kosmos! zaskoczylas mnie, ale chcialabym, żeby Ci sie udalo! zalozysz nowy wątek? ![]() maratończyk cz.1 ciągl biegamy, maraton wygramy cz.2 Psyhe&maraton cz. 3 dołączę ![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-06-20 o 18:53 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#910 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
No ba, w końcu ja jestem taka sweetaśna ![]() ![]() ![]()
![]() |
#911 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szacun ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() mi podoba się to tajemnicze mruczenie w tle ![]() mmmmhmhmhmhmmmhmmmm oooujee Cytat:
![]() tęskniłyśmy i martwiłyśmy się! ale BŚ nas uspokoila! ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() eej a w ogole dzisiaj bylam w rossmanie, weszlam z nadzieja, ze zolty tusz maybelline jest w promocji ![]() dzis byl w promocji i kosztowal............. 30,99 ![]() a zawsze kupowalam go ze wzgledu na cene ![]() musze cos kupic, ten givenchy totalnie do mnie nie przemawia ![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-06-20 o 19:06 |
||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#912 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. To prince polo to był wypadek przy pracy ![]() Pewnie, że czasami chciałabym więcej, ale potem strasznie mnie boli, więc odpuszczam. Cytat:
Jakbym faktycznie jadła te dwa liście sałaty i tyle biegała to bym rozumiała Twoje oburzenie, ale z drugiej strony.. może i nawet rozumiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
2. Właśnie mega pozytywnie. Nikt się dziwnie nie patrzał itp., ale to może też dlatego, że u Niego w mieście jest już większa otwartość. Mój tak samo chce ożywiać Polskę, bo tutaj wszyscy stawiają sobie bariery. Powiedział, że jak kiedyś miał kolorową chustę czy tam szalik i poszedł do kościoła to babcie o mało Go nie zlinczowały! MP, pewnie, że tęsknimy! Sandej, gratulacje!! Byłam dziś w SH i kupiłam świetną kieckę atłasową [oversize].. zwiazalam sie w pasie paskiem i wypuściłam ją z góry - świetnie wygląda + ma opadające ramie. No i angielski outlet dostarczył nowe obuwie.. za 27zł kupiłam zamszowe sandałki w kolorze trawy!
![]() |
#913 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Po pierwsze, od wczoraj piszę wszystko, żeby TOBIE pomóc, podpowiedzieć, zmotywować, spróbować znaleźć Tobie te 20-30 minut na ćwiczenia, jeśli tak bardzo Ci zależy, żeby coś zmienić. Nie wiem jak wygląda Twój dzień, wiem, że może Ci być ciężko, mi też bywało, ale nie uważam żeby to był powód żeby mnie atakować. Co do "do roboty" to powiedziałam to w żarcie, po tym jak Ty i psyhe licytowałyście się która jest bardziej wielorybem, a która bardziej świniakiem. Przyznasz, że ta wymiana zdań wyglądała zabawnie, więc chciałam Was przywołać do porządku. Żartem, hm? Co do menu. Powiedziałam że nie umiem sobie ustawiać menu i poprosiłam o pomoc, a nie o ironiczny komentarz. Nie uważam, żebym jedząc makaron, masło orzechowe, granole i płatki zjadła 500kcal, mam wręcz wrażenie że jadłam cały dzień i byłam najedzona, ale zdrowo. I tak samo jak Bańka kiedyś niedawno stwierdziła - muszę ciąć trochę kcal, bo przy normalnym jedzeniu NIE chudnę. Chcę zmienić nawyki, wprowadzić więcej owoców/warzyw i do tego dążę. Nie wiem skąd ten jad.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#914 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() poka pupę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() będzie idealny do mojej nauki kpc ![]() Cytat:
![]() Tylko trochę? pf ![]() gratuluję ogarniętej sesji ![]() Cytat:
![]() dobrze sprawiam pozory, c'nie? ![]() Cytat:
![]() otwieraj, koniecznie! Cytat:
nooołbady ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#915 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pokaż sukienkę! ![]() Cytat:
![]() Bo jak sandej mówi- obcinaniem kalorii tylko rozwalamy metabolizm. Jakość, nie ilość (chociaż w tym przypadku to powiedzenie działa w drugą stronę ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do menu, jak już pisałam później, na serio uważam, że było dobre, ale takie mało wartościowe, nawet jeśli nie pod względem kalorii to takiej ogólnej zawartości. Moim zdaniem należy jednak w ciągu dnia zjeść coś, co jest obiadem, młody organizm tego potrzebuje, a taka zupa, czy krem raczej tego nie zapewni. Sama wymieniasz rzeczy, które mają najwięcej kalorii z tego co zjadłaś i to nie są raczej "pożytecznie" kalorie, tylko węglowodany proste. Jakbyś do tego dorzuciła posiłek typu mięso/ryba + warzywa to wyglądałoby to o niebo lepiej.
![]() |
#917 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
To menu było przykładem jednego dnia. Jem tak, jak pozwala mi na to tryb życia (muszę zapakować jedzenie praktycznie na cały dzień, a z tym nie jest tak łatwo). Chcę się nauczyć jeść zdrowo, ale takie komentarze mi raczej nie pomogą. Przeczytaj jeszcze raz to co do mnie napisałaś. Naprawdę nie widzisz tam jadu? Ironicznego komentarza o Loriette? To może ja jestem jakaś nienormalna.
Failure is only an option if you make it one. Edytowane przez karola_plm Czas edycji: 2012-06-20 o 23:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehh dobra, nie mam czausu i już nie chce mi się tłumaczyć, zagłębiać w to kto co powiedział, jakim tonem i co miał na myśli, co jest jadem, co przewrażliwieniem, a co atakiem. Widzę, że nic nie rozumiesz z moich wypowiedzi, więc ustalmy, że to ja jestem złem tego świata, mea culpa, nic nie można powiedzieć poza grzecznym przytakiwaniem.
![]() |
#919 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Spoko, chciałam tylko pomóc, czasem za to też dostaje się po łapach. Nie wiem tylko czego oczekujesz, skoro ze zrozumieniem Twojej ciężkiej sytuacji (to że nie masz czasu, że jesteś zmęczona) próbuję Cię zachęcić do znalezienia 20 minut 3 razy w tygodniu. Nie ma innego rozwiązania, żeby coś zmienić. A wiem, że tego chcesz.
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
Spokojjjjjjjjjnieeeeeee dziewczyny!
![]() Winyl, skończy Ci się sesja (a najpierw musi się zacząć ![]() ![]() Biegałam. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Hahahaha to o mnie! ![]() ![]()
![]() |
#921 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak robiłaś sorbet? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Spróbuj je wykończyć maścią cynkową, może pomoże ![]() Cytat:
![]() Najchętniej chodziłabym na siłownię na takie interwałowe zajęcia na rowerach ![]() Pochwal się jaki miałaś cel ![]() ![]() Cytat:
![]() Baaaaaaardzo ![]() Ostatnio dostałam od przedstawiciela ten tusz https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...t-mascara.html Bije na głowę i MF2000 i Diora i nawet mój ostatni hicior za 6zeta ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobra biorę się za robotę, szefowej nie ma to szaleję :P |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#922 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() nikt ![]() ![]() Cytat:
![]() dla mnie cała ta pieśń jest wspaniała, obym nie zaczęła jej śpiewać na ustnym :P nooo, masakra, a różowy one by one 34 O_O Cytat:
dziękuję ![]() ![]() poka poka zdobycze! nie byłam na lumpie chyba z pół roku ![]() Cytat:
testuj, najlepsze wyniki daje pogłębianie, jak odliczasz w dół to przy 6 chcesz umrzeć, ale jedziesz dalej! kpc, nic mi nie mów, na razie chcę mieć połowę kc za sobą ![]() dziś była burza straszliwa w nocy, zasnęłam po 3, wstałam po 7 ![]() ![]() Cytat:
![]() a na spinning się zbierałam, jak chodzilam na siłownię, ale był w jakichś dziwnych godzinach, phi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co robisz, jak nie ma szefowej? ![]() jest tak szaro, że mam ochotę zakopać się pod kołdrę i nie wychodzić do lipca ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
Sandej, u mnie była w nocy taka burza, że było mi niedobrze z tego strachu!
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#924 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jaki ma kolor? obstawiam piękny granat ![]() hmmmmm w sumie to zazdroszczę, że jesteś zadowolona z sandałków ![]() ![]() ![]() ![]() opiszesz jak wyglądają? chyba ze chcesz zrobić foto ![]() Moniaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! !!!!!!!!!!!!!!! apropo butów, widzialam te Twoje w CCC, zakochałam się! ![]() ![]() ![]() jednak buty na szpilce to jest to ;p pewnie nie kupie zadnych sandalkow, tylko kolejne szpile i znow bede marudzila ze jestem zbyt wysoka, ech xD Cytat:
wódka Hello Kitty, to śmieszne ![]() ![]() wiesz, zarty zartami, ale szklag mnie trafia, jak znajomi w moim wieku ryzykuja, otwieraja cos tam, kombinuja i kreca wlasne interesy - i im sie udaje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() w ogole nie lubie miesa i najchetniej zostalabym wegetarianka, ale wiem, ze jest to niezbedny element diety (nie bawie sie w zamienniki, wiec niestety musze miec mieso w menu), ale nie zawsze mam okazje zjesc domowy obiad, czesto jem na miescie na zasadzie: serek wiejski +banan ![]() ![]() ![]() o mnie trochę też ![]() tylko te ostatnie akcje, że on przyjeżdża - to juz nie pokrywa sie z rzeczywistoscia od jakis dwóch lat (ile mozna ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() to jakiś zart?! doslownie taka mialam mine: ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- a w ogole gdzie Ewelka? przecież to dziewuszysko juz powinno wrócić ![]()
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
Bania nie śmiej się, bo będzie mi przykro
![]() To już tydzień minął??? ![]() Może postanowiła, że nie wraca ![]() O jakich szpilkach mowa? ![]()
![]() |
#926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mowia o Moniowych szpilkach platformach! ![]()
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
Tych czarnych co pokazywała?
![]()
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
![]() a co ![]() dziewczyny, co myslicie o koku - kokardzie? ![]() ![]()
#929 |
Zakorzenienie
|
Nic, tak pytam
![]() Mnie się podoba ![]() ![]() Czas na drugie śniadanie ![]()
![]() |
#930 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zapisałam się na wszystie możliwe zajęcia z nim, siedziałam i się uśmiechałam ![]() ![]() Ja chudnę w kilogramach, w wymiarach nie bardzo (poza brzuchem ![]() Szaro? U mnie znowu jest takie piękne słońce, że chcę robić wszystko poza nauką! Cytat:
![]() No może kilku, na jednej ręce można zliczyć. Nie mam z kogo brać dobrego przykładu ![]() Też go przetestuję, akurat mi się kończy ![]() Chyba wróciła, wrzucała na fb jakieś boskie zdjęcie widoku na morze ![]() Strasznie mi się podoba! ![]() ![]() W ogóle ponieważ zostaję u rodziców na wakacje, to chyba się tu zapiszę na siłownię ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:42.