2012-06-21, 15:43
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Koniec marudzenia więc do dzieła !!
Cytat:
Napisane przez Loriette
Ja tak samo, a jaka potem byłam z siebie dumna
Zaraz Ci napisze na PW
Ja kupiłam taką oversizową sukienkę z atłasu - czarna, a na środku ma jakieś coś fioletowe. No i ja ją opuszczam z jednego ramienia, w pasie wiąże się paskiem i lekko wypuszczam - świetnie to wygląda!
Do tego, przywieźli sandałki z metkami, bo outlet z Anglii to wypierniczył - za 27zł kupiłam zamszowe, zielone jak trawa sandałki z takim fajnym "czymś" na stopie.. po prostu materiał został ułożony w coś a'la wachlarz.
|
niezła historia ;D
uwielbiam takie oversizowe ubrania, ta sukienka napewno jest śliczna;d
Cytat:
Napisane przez echoes
Ech, ze mną na tematy ciuchowe nie pogadacie  Jestem totalne bezguście, najchętniej dalej chodziłabym na sportowo  Szkoda, że mi charakter pracy nie pozwala
Ja zrobiłam prawko na początku kwietnia i trochę boję się jeździć  Chociaż bardziej parkować się boję niż jeździć, że kogoś uszkodzę...
Jak Ty funkcjonujesz? :O Ja już chyba za stara jestem na takie akcje  W ogóle czy ja jestem tu najstarsza?
Kurczę ja się nie znam za bardzo. Sama siłowych nie robię, ale podobno to one są najlepsze na odchudzanie...
Mój bolognese jest dietetyczny!  tzn. wg moich kryteriów  Ja też nie mam wielkiego apetytu, ale 3 posiłki muszą być conajmniej 
|
nie bój sie jezdzić! tez tak mialam, 2 lata malo co jezdzilam albo tylko z tatą, teraz mam swoje auto i wszedzie śmigam kiedy chce;p
daj przepis na bolognese ;d
Cytat:
Napisane przez noseknosek
Loriette chciałaś zdjęcie.  Pokażę Wam różnicę jakichś 6 kg na mnie.
|
wooow 

witam chudzinki ;d ale gorąco, pije caly czas koktajl truskawkowy, mocno schlodzony dobrze wchodzi..;d
kupilam tżtowi koszule na urodziny i musze cos jeszcze dokupic;p
dziś może poójdziemy na rowery, chyba że go gardło nie przestanie boleć.. ja nie wiem jak można przeziębić gardło w taką pogode;p
|
|
|