Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koniec marudzenia więc do dzieła !!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-21, 15:43   #241
aanilewe
Raczkowanie

Dot.: Koniec marudzenia więc do dzieła !!

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Ja tak samo, a jaka potem byłam z siebie dumna

Zaraz Ci napisze na PW

Ja kupiłam taką oversizową sukienkę z atłasu - czarna, a na środku ma jakieś coś fioletowe. No i ja ją opuszczam z jednego ramienia, w pasie wiąże się paskiem i lekko wypuszczam - świetnie to wygląda!
Do tego, przywieźli sandałki z metkami, bo outlet z Anglii to wypierniczył - za 27zł kupiłam zamszowe, zielone jak trawa sandałki z takim fajnym "czymś" na stopie.. po prostu materiał został ułożony w coś a'la wachlarz.
niezła historia ;D
uwielbiam takie oversizowe ubrania, ta sukienka napewno jest śliczna;d

Cytat:
Napisane przez echoes Pokaż wiadomość
Ech, ze mną na tematy ciuchowe nie pogadacie Jestem totalne bezguście, najchętniej dalej chodziłabym na sportowo Szkoda, że mi charakter pracy nie pozwala

Ja zrobiłam prawko na początku kwietnia i trochę boję się jeździć Chociaż bardziej parkować się boję niż jeździć, że kogoś uszkodzę...

Jak Ty funkcjonujesz? :O Ja już chyba za stara jestem na takie akcje W ogóle czy ja jestem tu najstarsza?

Kurczę ja się nie znam za bardzo. Sama siłowych nie robię, ale podobno to one są najlepsze na odchudzanie...

Mój bolognese jest dietetyczny! tzn. wg moich kryteriów Ja też nie mam wielkiego apetytu, ale 3 posiłki muszą być conajmniej
nie bój sie jezdzić! tez tak mialam, 2 lata malo co jezdzilam albo tylko z tatą, teraz mam swoje auto i wszedzie śmigam kiedy chce;p
daj przepis na bolognese ;d

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Loriette chciałaś zdjęcie. Pokażę Wam różnicę jakichś 6 kg na mnie.
wooow

witam chudzinki ;d ale gorąco, pije caly czas koktajl truskawkowy, mocno schlodzony dobrze wchodzi..;d

kupilam tżtowi koszule na urodziny i musze cos jeszcze dokupic;p

dziś może poójdziemy na rowery, chyba że go gardło nie przestanie boleć.. ja nie wiem jak można przeziębić gardło w taką pogode;p
aanilewe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując