2012-06-21, 23:29
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część XIV
Cytat:
Napisane przez jofka
Zgadza się  Ja ostatnio w Pepco kupiłam paletkę kremowych cieni Revlon. Są świetne do makijażu codziennego. Używam namiętnie 
Szkoda tylko, że nie we wszystkich Pepco dostępne są kosmetyki 
Ja mam do nich dostęp od święta 
|
Kupiłam, użyłam RAZ w domu i puściłam w świat. TRAGEDIA!
Cytat:
Napisane przez Emilia 25
Pytanie jak wyżej. 
|
Nie polecam.
Cytat:
Napisane przez hey_stella
Co prawda pytanie nie do mnie, ale ja mam tą paletkę z Revlonu i jest tragiczna. Kolory są świetne, ale znikają z oka i zbierają się w załamaniu po jakiś 20 - 30 minutach. Poczytaj kwc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...do-powiek.html
Podpisuję się obiema rękoma pod wszystkimi negatywnymi komentarzami.
|
Do konturowania twarzy podobno się super sprawdzają, tyle że ja niebronzerowa, więc puściłam dalej :P U mnie one w ogóle zwałkowały się po paru minutach, a na bazie przypudrowanej po ok 20-30 
Cytat:
Napisane przez hey_stella
ja niestety kupiłam i nie wiem co mam teraz z tym paskudztwem zrobić 
|
DO konturowania twarzy 
Cytat:
Napisane przez jofka
Co do paletki, ja nie narzekam ( 15 zł).
Z bazą cienie trzymają się bez zarzutu. Fakt jaśniejszy kolor jest mało widoczny.
Ciemne cienie trzymają mi się jak każde inne kremowe. Nie mogę mieć do nich zarzutu, bo nie widzę różnicy między nimi, a innymi kremowymi, które mam. Pewnie zależy od powieki i bazy.
Raz na meczu miałam bez bazy i wówczas faktycznie, mało co mi z nich zostało na oczętach.
Ja bardzo je lubię i używam codziennie od czasu zakupu, do dziennych makijaży.
Rach, ciach wklepuję palcem i jestem gotowa. Ja będę ich bronić
Hehe masakra, co o nich piszą na KWC.
Zgadzam się z Wizażanką, co sobie chwali do makijażu dziennego i dla naturalnego efektu.
|
Masz wielkie szczęście że masz takie powieki, bo te cienie są śliczne, no ale niestety u mnie skreślone 
No właśnie o tym pisałam
|
|